Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor villa isoleren:

Villa isoleren

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? 120 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag een strak gelijnde vrijstaande villa isoleren door het verwijderen van de buitenmuur en aanbrengen van isolatieplaten en buitenmuur of bekleding anderszins.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor villa isoleren uit heel Nederland:

Gevel laten bekleden

Woning is een villa met enkel begane grond en dus goed bereikbaar zonder steigers. Totaal circa 180 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 180 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Ik wil mijn gevel bekleden, isoleren en pleisteren.

Dak isoleren en nieuw pannen erop leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonnen sneldakpannen. Bouwjaar 1976. Sterk vervuild. Niet (goed) geïsoleerd, moet ook gebeuren. Vrijstaande villa. Te bekijken via Google. De woning heeft 280 m2 aan woonoppervlak. Het zal dus tussen de 300 en 350 m2 aan dak zijn.

Stucen en optioneel isoleren van een buitengevel

Wij zijn onze jaren '70 villa aan het renoveren. Wij overwegen om ofwel de spouwmuren te laten isoleren, ofwel de gemetselde buitenmuren te laten isoleren en daarna te laten stuken. Het gaat om ongeveer 70 m² metselwerk op de begane grond. We ontvangen graag een offerte met daarin aparte posten voor de isolatie en het stucwerk aan de buitenzijde. Het werk kan tussen 3 en 9 maanden vanaf nu worden uitgevoerd. We stellen een bezoek op prijs.

Huis en plafond van de erker isoleren

Ik wil graag de gevel van mijn huis en het plafond van de erker isoleren met bolletjes. Betreft een grote vrijstaande villa. Uitbouw erker/plafond ongeveer 3 tot 4 m².

Energielabel afgeven voor een woning

Ik wil een energielabel ontvangen. Ik heb een vrijstaande villa uit 1922 met twee verdiepingen. Ruimte spui muur blijkt net te klein om te isoleren. Het puntdak is omgebouwd tot slaapkamers 1995 en geïsoleerd. Alle ramen zijn hoogwaardig dubbel glas, de vloerisolatie is uitgevoerd 2015. Dak van uitbouw is in 2013 vernieuwd en extra geïsoleerd. De CV en boiler zijn vernieuwd in 2013.

Verbouwen en renoveren van een villa

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964. Wij willen daar de nodige verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat daarbij om schilderwerk, stukadoorswerk, isoleren, vervangen van ruiten, elektra werkzaamheden, het plaatsen van een poort, vervangen van een deel van het dakbeschot, leggen van laminaat etc. Wij hebben een uitgebreide omschrijving voor u klaar liggen. De woning is op Funda te beoordelen, compleet met foto's en plattegronden.

Villa isoleren

Voor het realiseren van een moderne energiebewuste villa zou ik graag wat extra informatie willen krijgen over de isolatie mogelijkheden. Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Met isolatie plus afwerking

Gevel van villa laten stucen

Moderne kubistische Jaren 60 villa gevel van de slaapverdieping bepleisteren en evt isoleren, 10 x16 meter bij 2. 8 mtr hoog. Rechte strakke muren van metselwerk, wel met 2 x schoorsteen (niet bepleisteren), deur/raamopeningen en balkon buitenwerk Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk