Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Son te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Son heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Son u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Son of directe omgeving.

112 klanten uit Son bevelen een bij Casius in Son aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Son bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren van de gevel en het dak, het isoleren van een gehele vrijstaande woning, gevel beplakken met steenstrips of crepi, buitengevel isoleren, gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten, gevel isoleren, spuitkurk plaatsen, gevel bekleden met steenstrips, buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding, per direct uitbouw metselen, gevel wintertuin bekleden, voorvleugel / achtervleugel renoveren, buitenmuur metselen inclusief trap, gevelbekleding van dakopbouw vervangen, canexel vervangen door kunststof bij chalet en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Son staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Metselen afboording tuin

Wij zijn op zoek naar een metselaar welke onze afboording (plantenbakken tov het gras) in de tuin kan maken. Grove inschatting 25 strekkende meter, waarvan 20 meter met een hoogte van 15 cm. en 5 meter met een hoogte van 30 cm. We willen graag een antraciete "gebroken" steen gebruiken.

Tuinmuur metselen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het metselen van een tuinmuur. De lengte is ongeveer 12 a 13 meter en de hoogte 1.80 meter. Er zal een fundering geplaatst moeten worden onder de muur.

Renoveren van de gevel

Ik zoek een partij die de gevelbekleding op de eerste verdieping van mijn woning kan vervangen. Er zit momenteel geperst hout tegen de buitenmuur, dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens wil ik dat dit vervangen word door CREPI met eventueel isolatie daaronder. Het gaat om een totaal van 25 m2 wat goed bereikbaar is.

Villa isoleren

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? 120 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag een strak gelijnde vrijstaande villa isoleren door het verwijderen van de buitenmuur en aanbrengen van isolatieplaten en buitenmuur of bekleding anderszins.

Ventilatieroosters herstellen

Op dit moment hebben de vorige bewoners aan de voorzijde van de woning de ventilatieroosters te laag gezet waardoor we op dit moment de voorkant niet kunnen bestraten. Ik wil een firma kiezen die de roosters hersteld, dicht metselt, en een nieuw ventilatiepunt maakt voor de kruipruimte. Het gaat om 4 punten aan de voorzijde.

Renovatie van schoorstenen

Het betreft het renoveren van 3 schoorstenen op een vrijstaande woning. Het gaat om het vervangen van de voegen en het schilderen. De schoorstenen zijn ongeveer 70 bij 25 cm, bij de nok is deze 60 cm hoog.

Voegwerk en loodwerk in de gevel herstellen

Mijn gevel aan de westkant moet worden gerenoveerd qua voegen. Het is een strook van 6 meter lang, langs een loodrand. Ik wil graag nog voor het eind van deze week een offerte en het werk uitvoeren voor het eind van volgende week. Kom snel langs. Alle indicaties onder voorbehoud.

Betonrot in het balkon repareren

Wij hebben betonrot in het balkon. Het balkon is op de eerste verdieping. Het gaat om een balkon van ongeveer 10 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Gevel laten renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Het gaat om zo'n 81 m2 op de begane grond en eerste verdieping. De huidige voeg dient vervangen te worden en is op sommige plaatsen in zeer slechte staat.

Gekeimde gevel reinigen en impregneren

Gekeimde gevel reinigen en impregneren. De gevel van een woonhuis is 4 jaar geleden wit gekeimd en staat in een bosrijke omgeving. Nu moet de gevel gereinigd en geïmpregneerd worden.

Garage impregneren

Graag laten wij een buitenmuur van de garage van 8 meter impregneren.

Gevel voegen en reinigen

Het betreft een woning uit de jaren '60. De gevels dienen gereinigd te worden en het voegwerk vervangen. Daarnaast blijkt de spouwmuur verontreinigd te zijn en ook deze moet gereinigd worden. De vakman kan er goed bij, het is een vrijstaande woning met een muuroppervlakte van ongeveer 100 m2.

Muren van bungalow laten zandstralen

Onze bungalow is in 1968 gebouwd, de muren zijn grauw geworden, graag zien wij een offerte voor zandstralen. Het gaat om ongeveer 200 vierkante meter.

Muren laten zandstralen

Zandstralen van de muren.

Scheuren repareren

Ik heb een aantal scheuren in binnen- en buitenmuur over ongeveer 0,5m per muur (2 muren ongeveer). Ik heb een dossier met gedetailleerde informatie. Graag deze scheuren repareren. Offerte voor verzekering.

Uithakken en opnieuw voegen van de ...

Uithakken en opnieuw voegen van de westgevel (35 - 40 m2). Bestaande carport afbreken. Poeren maken en carport opnieuw opbouwen.

Het betreft een opbouw met puntgevel ...

Het betreft een opbouw met puntgevel bovenop een reeds bestande aanbouw. Metselen van rechter zijkant 3 meter lang en 2,5 meter hoog ( binnen en buitenmuur + isoleren Rc=2.5) Idem voorkant 6 meter lang en 2,5 meter hoog + puntgeveltje. ( linkermuur staat reeds van buurman). Totaal aantal stenen 2250st buitenwerks, 2000st binnenwerks. Timmeren schuine kap tbv puntgevel. Leggen dakplaten Rc=2.5 + gebakken rode dakpan+hulpstukken ( 50m2). Leveren + stellen 2 x kozijn+glas tbv achtergevel afm 100x100cm. Sloop bestaande binnen+buitenmuur. Stalen spant 6m1 tbv ondersteuning constructie. Stucen gemetselde nieuwe muren.