Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Someren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Someren heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Someren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Someren of directe omgeving.

35 klanten uit Someren bevelen een bij Casius in Someren aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Someren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen, isolatie plaatsen in spouwmuur en 50-100 m2 gevel isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Someren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel nieuwbouwwoning isoleren

Het betreft 211 m2 nieuwbouwwoning. We willen 5 cm isolatie.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een gemetselde schutting laten plaatsen, De fundering zal ik zelf aanleggen en de stenen regel ik. Het gaat om een schutting van 7 meter lang en 2,10 meter hoog met bovenaan een rollaag.

Papvoegen van de buitengevel

Ik zoek een voeger die bekend is met de papvoegen/bureren methode voor een vrijstaande woning in Nederland. Het gaat om de buitengevel die bewerkt moet worden. Dit betreft ongeveer 250 m2. De ondergrond bestaat uit bakstenen.

Buitenmuur metselen

Ik heb 3 vragen: 1- wat kost buitenmuur opnieuw metselen totaal 250 m2? 2- wat kost buitenmuur metselen achterwand woning 46m2 en zijwand boven aanbouw 19 m2 dus totaal 65 m2? 3- wat kost buitenmuur opnieuw opvoegen totaal 250 m2? Willen een verbouwing uitvoeren in 2 of meer fases dus vandaar de splitsing van de m2. En we weten niet of de bestaande stenen nog toereikend zijn en er alleen opnieuw gevoegd/ opgeknapt hoeft te worden of volledig nieuw gemetseld. Graag horen we van u.

Muren metselen voor een nieuw gebouw

Er dient een pand van 120 m2 gemetseld te worden. De fundering is al aanwezig. Het gaat om het metselen van de wanden, het plaatsen van de kozijnen en de deuren en een pannendak inclusief isolatie. Het pand bestaat alleen uit een begane grond. Stenen zijn aanwezig. Er is een tekening aanwezig. Graag maak ik een afspraak met u om een en ander te kunnen bespreken.

Schutting metselen

Ik wil graag een gemetselde schutting. De schutting moet 50 meter lang worden.

Spouwmuur leegzuigen

Wat kosten het om de muur leeg te zuigen ik zie ook dat jullie spouwisolatie heeft graag compleet offerten het gaat om zo 125 vierkante meter heeft een ander bedrijft gemeten er is nu pur in en op sommige plaatsen zit er niks. Zo snel mogeljk

Rolluiken eraf halen en bij nieuwe woning ophangen

Ik heb 3 rolluiken die eraf gehaald moeten worden, eentje beneden die is elektrisch en 2 boven gewoon met band.

Scheuren in de gevel herstellen

Het betreft een woonboerderij waar in de voor- en achtergevel een scheur vanaf de dakrand tot op de kozijnhoogte zit. Dit dient deskundig bekeken te worden dan wel gerepareerd te worden. De hoogte van de dakrand is om en nabij 6 meter.

Metselen tuinmuur

Metselen van tuinmuur: 7 meter lang en 2 meter hoog. Inclusief fundering. Materialen/stenen kunnen ook worden geleverd door de vakman.

Huis voegen

Wij hebben ons oude huis compleet herbouwd. We zijn daar nu 5 jaar mee bezig en zijn nu toe aan het voeg werk. Het totale oppervlak is ongeveer 240 vierkante meter maar er valt ruim 45 vierkante meter uit aan ramen en deuren. Er zit sier metselwerk net onder de rand van de pannen en onder de dakgoot (muizentand en rollaag). Ook zit er een kleine rollaag boven en onder de ramen en boven de deuren. Het is gemetseld in wild verband. De voegen zijn ongeveer 2 cm diep omdat we nog niet wisten of we een terug liggende voeg wild, maar het moet een gewone voeg worden maar wel donker van kleur.

Er komt een dubbele tuindeur plus een ...

Er komt een dubbele tuindeur plus een raam in deze verbouwing