Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band:

Gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band

Graag laten wij de (voor)gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band. Deze is tussen de 30 en de 35 m2. De gevel heeft aan de onderkant natuursteen, daarboven zit een soort pleisterlaag met kleine steentjes in een soort kunsthars emulsie, dit is niet meer fraai. De gevel is ongeveer 15/16 m hoog. Stellage is nodig. Ik kan foto's door appen, zodat u alvast een idee krijgt.
Onze klant uit Sint Willebrord (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band uit heel Nederland:

Gevels opknappen en cementeren

Wij willen mogelijk de gevel opknappen van onze woning. Buitenmuur van jaren 70 bungalow (maximaal 3,20 m hoog). Gevelmuur opgebouwd van lelijke gelige stenen, slecht voegwerk-keihard maar erg lelijk. Eventueel overige gevels (+81 m2) ook bespreekbaar, afhankelijk van de kosten. Muren zijn geïsoleerd van binnenuit en voorzien van Carebrick® systeem. Wij zouden de gevels willen cementeren.

Gevel cementeren

Ik wil de gevel laten cementeren. 35 m2 op isolatie, 110 m2 direct uit buitenmuur. Ik hoor graag wat de opties zijn.

Het cementeren/stucen van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn achtergevel (onder de overkapping) kan cementeren/stucen. Het gaat om 31 m2. Het werk moet alleen op de begane grond plaatsvinden. Het gaat om een gemetselde gevel.

Gevel pleisteren en cementeren

Er is een deel aangebouwd waarbij de stenen tegen de gevel zijn aangebouwd. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten van cementeren of pleisteren. De oppervlakte zal ongeveer 60 m2 zijn.

Gevel cementeren

Ik wil de buitenkant van mijn huis bedekken met een cementlaag. De gevel is ongeveer 100 m2. Isoleren is niet van toepassing.

Gevel laten bepleisteren

We hebben een bungalow met een laag en een hoog gedeelte. Het lage gedeelte hebben we bekleed met hout en nu willen we het hoge gedeelte met wit (RAL9010) laten bepleisteren of cementeren, al naar gelang de kosten. Dit blok is 13 x 6 meter en anderhalve verdieping hoog, ongeveer 3,50 meter. Globaal hebben wij geteld 100 m2 waarbij we de ramen en deuren hebben meegeteld.

Gevels cementeren

Het betreft 2 woningen waar er werkzaamheden aan uitgevoerd moeten worden: Woning 1: deels cementlaag, zit hier en daar los. Nieuw kozijn geplaatst, gevel opgevuld. Graag 1 geheel van maken. Woning 2: oude pleisterlaag cementeren. Beide woningen eengezinswoning uit 1900 met puntdak. De oppervlakte van beide woningen totaal is ongeveer 10 a 20 m2.

Gevel cementeren

Ik wil mijn nieuwbouw gevel laten cementeren. Dit moet een dikke laag zijn over bimsblokken. Het oppervlak is totaal 60 m2.

Gevel netjes bijwerken

Wij willen onze buitengevel opnieuw laten cementeren. Nu zit er een variatie van het grof en minder grof stucwerk (vroeger zaten er houten planken op de gevel). Kortom er zitten veel oneffenheden. Waarschijnlijk zal de gevel ook geÏsoleerd moeten worden. Het is best een groot huis (20 x 20 meter), dat eerst gestraald moet worden.

Gevel voegen en deels cementeren

Het betreft het opnieuw voegen van de gevel en de bovenzijde van de schoorsteen voorzien van nieuwe laag cement.