Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Sint Willebrord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Sint Willebrord heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Sint Willebrord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Sint Willebrord of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Sint Willebrord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Sint Willebrord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band

Graag laten wij de (voor)gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band. Deze is tussen de 30 en de 35 m2. De gevel heeft aan de onderkant natuursteen, daarboven zit een soort pleisterlaag met kleine steentjes in een soort kunsthars emulsie, dit is niet meer fraai. De gevel is ongeveer 15/16 m hoog. Stellage is nodig. Ik kan foto's door appen, zodat u alvast een idee krijgt.

Buitenmuur van hoekhuis opnieuw voegen

Ik woon in een rijtjes huis op de hoek en op de zijmuur staat altijd de regen. Het voegwerk is zeer slecht, het valt gewoon vanzelf eruit...dit moet vervangen worden. De muur is ongeveer 7 m lang en tussen de 2,5 en 3 verdiepingen hoog.

Gevelrenovatie uitvoeren

Aan de voorzijde van ons huis zitten er flinke scheuren in de gevel. Daarnaast wilden wij onze muren laten isoleren, maar heeft de isolerende partij bij analyse aangegeven dat de buitenmuur op veel plekken te dicht op de binnenmuur zit, of zelfs tegen de binnenmuur aan zit. Dat leidt ertoe dat we aan het overwegen zijn de gehele buitenmuur, zijkant + voorkant huis, willen renoveren. Hiervoor hebben we natuurlijk wel een kosten indicatie nodig. De gevels bestaat uit bakstenen en de voorgevel is 4 meter breed 3 meter hoog en de zijgevel 10 meter lang en 3 meter hoog.

Voegwerk vervangen

Mijn achtergevel en tussenmuren zijn slecht. Ik zou graag alles opnieuw willen laten voegen en stenen bijwerken en schoonspuiten. Het gaat om totaal 20-25 m2.

Schedingsmuur metselen

Schedingsmuur incl fundering. 45 meter lang 2 meter hoog incl voegen en afwerken.

Schoorsteen dichtzetten

We hebben eigenlijk alleen een vraag. En we hopen dat u onze vraag kan beantwoorden. We zijn momenteel aan het klussen. We hebben de huidige schouw in de woning gesloopt en tot op zolder weg gehaald. Daar hebben we hem ondersteunt en afgetimmerd. Elke wand dus ook waar de schouw heeft gezeten heeft als afwerking stucwerk. We hebben een rvs afdekkap voor de schoorsteen (zoals in de bijlage), maar mag je de schoorsteen helemaal dichtzetten of moet er in de onderste plaat nog gaatjes voor het ademen? Op sommige sites lees ik als je hem echt helemaal dicht zet dat de de warmte en de kans dat er nog vocht in zit roet doorslag kan stimuleren. De wanden zijn inmiddels als 3 maanden gestuct, we zijn er met isolatieverf opgegaan dus het roet komt er tot nu toe nog niet doorheen.

Buitenmuren metselen voor een schuur

Een schuur metselen van 6500 stenen plus minus 84 m2 stenen

Binnengevel kaleien

Ik heb nu steenstrips op de muur zitten. Zou deze graag laten kaleien. Gaat dit? De muren zijn 2.45 meter hoog. Het is ongeveer 30 m2. En als het gaat wat zou het dan ongeveer gaan kosten?

Gevelreiniging en gevel voegen

Het gaat erom dat de gevelstenen gereinigd worden en apart een offerte om de voegen te vernieuwen. De oppervlakte is ongeveer 130 - 135 m2 en het betreft een vrijstaande woning.

Tuinhuis metselen

Het bouwen van een tuinhuis, 4 x 3 meter, stenen optrek, dakbeschot en dakpannen. Enkelsteens denk ik. Tegen bestaande tuinmuur (die wordt gebruikt als achterkant). Tevens betegelen vloer, aanleggen electra. Kan aan de achterkant tegen een bestaande muur opgetrokken worden. Twee muren van drie meter.