Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit s Gravenmoer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in s Gravenmoer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in s Gravenmoer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in s Gravenmoer of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit s Gravenmoer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, zijgevel isoleren, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur, kurk spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in s Gravenmoer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Isoleren van woning

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis is van 1908, vrijstaand. Oppervlakte 10 x 20 meter. Graag aan de buitenkant isoleren.

Keuken- en sanitairruimte metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van de binnenmuren voor een keuken- en sanitairgroep bij een horecapand. Het zal gaan om ongeveer 65 m2 metselwerk.

Spiraalankers plaatsten in gevel

Wij willen onze gevel laten repareren door middel van spiraalankers. Het gaat om ongeveer 12-14 m2. Graag zouden wij een prijsindicatie of per m2 of per meter anker.

Gemetselde schutting laten maken

Gemetselde schutting van 20mtr Lang en 2,5mtr hoog. Bedoeld als geluidwerende scheiding tussen buren.

Vochtige binnenmuur

Aan de onderkant van de zijmuur hebben wij last van vocht. Deze is te voelen aan de binnenkant van de muur. Graag zouden wij iemand hiernaar laten kijken en deze beoordelen.