Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheidingswanden bouwen in bedrijfshal:

Scheidingswanden bouwen in bedrijfshal

130 m2 schoon werk (velling blokken van 100 x 200 x 430 mm) muur bouwen. Het gaat om een lange wand van 40 blokken (16 meter lang) en haaks daarop een wand van 20 blokken ( 8 meter lang). Het geheel is 4.60 meter hoog. Het gaat enkel om het zetten van de blokken. Materiaal en blokkenlijm zijn aanwezig.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingswanden bouwen in bedrijfshal uit heel Nederland:

Loods laten bouwen

Voor onze coöperatie van creatieve en ambachtelijke ondernemers zijn wij op zoek naar een partij die ons bedrijfsloods kan bouwen. Hopelijk kunnen jullie ons hiermee helpen. In de bijlage een concept-ontwerptekening, waarvan op dit moment alleen de plattegronden zijn uitgewerkt. De gevels missen detaillering; het is een indicatieve tekening waar de constructeur nog naar gaat kijken. Het gaat dus om een hal op bedrijventerrein De Heining in Amsterdam west, met een verdiepingsvloer en zaagtanddak, opgetrokken in staal voor de constructie en geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grondvloer is een in het werk gestorte vloer op grondslag (de constructie staat op een gefundeerde randbalk en gefundeerde balken aan weerszijden van de centrale hal). De verdiepingsvloer is een staalplaat-betonvloer. De daglichttoetreding in de zij- en achtergevel willen we voorzien met een vliesgevelsysteem. De ruimtes op de verdieping zijn toegankelijk via een loopbrug van persroosters. We zijn op zoek naar een bouwbedrijf dat het casco van de hal wil neerzetten. Scheidingswanden binnen, de drie trappen in de verschillende werkplaatsen, sanitair en interieurafwerking zouden we zelf willen gaan uitvoeren. Ook voor de installaties (vloerverwarming, PV-panelen) zijn we in gesprek met verschillende partijen. Zo heeft u een globale indruk van ons project. De bouw staat gepland voor voorjaar/zomer 2018. Ongetwijfeld zijn er nog veel vragen, die wil ik graag telefonisch beantwoorden. Eind voorjaar begin zomer willen we met het project starten.

Extra laag op bestaande woning bouwen

Het idee is om een extra bouwlaag op de bestaande woning met houtskeletbouw te realiseren. De bestaande woning bestaat uit twee lagen traditioneel bouw (steen) met plat dak van kanaalplaat. Het gaat om totaal om c.a. 42 m2 met wat scheidingswanden, trapgat in bestaande kanaalplaat-dakvloer en een houten trap. Het plan is nog niet ingediend bij de gemeente.

Complete toiletrenovatie

Ik wil een complete toiletrenovatie bestaande uit het plaatsen van een Geberit hangtoilet, het heraansluiten van de afvoer met sprongbocht, het bouwen van 2 watervaste Fermacell scheidingswanden (250 x 145 en 250 x 85 cm), het plaatsen en aansluiten van een fontein, wegwerken aan- en afvoer, wanden tegelen 10 m2, vloertegels verwijderen en nieuw tegelen 1 m2, verlaagd plafond met 2 spotjes aanbrengen, verleggen lichtschakelaar van plafond naar wand.

Vliering en kamers op zolder bouwen

- Vliering zou ongeveer 3 bij 4 worden. - 1 extra dakraam plaatsen. - Radiator plaatsen. Aansluiting reeds aanwezig. Uitsluitend radiator koppelen. - Scheidingswanden plaatsen, waardoor een klein halletje, een verwarmings-/washok en een slaapkamer ontstaan (met twee deurkozijnen en twee deuren) - Electra: Zorgen voor lichtpunten en schakelaars in beide kamers en halletje. - Afwerken > Wanden schilder of behang klaar maken. Plafonds stucen. Svp per klus een prijsinschatting opgeven. - Eventueel ook een dakkapel bouwen (maar hier wil ik mij graag in adviseren).

Hoge gipswand afbreken en nieuwe scheidingswanden bouwen

In een winkelruimte in het centrum van Rotterdam moet een hoge gipswand (plafondhoogte 4.86 meter) afgebroken en afgevoerd worden en moeten 3 nieuwe gipswanden geplaatst worden in een L-vorm van 3.80 meter breed en 6.30 meter lang. Hierin komt 1 open doorgang (geen deur) op de lange zijde en een af te sluiten deur op de korte zijde. Spoedopdracht omdat andere aannemer heeft laten afweten. Moet vanwege aflopen oude huurcontract gegarandeerd per 28 januari afgerond zijn. Graag voor 28 januari de klus afronden!

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

In ons nieuwe kantoor in Sloterdijk willen wij bij een fitnessruimte twee kleedkamers bouwen met elk een douche. Hiervoor moet een kantoor gedemonteerd worden met scheidingswanden en moeten de leidingen vanuit de toiletgroep verlegd worden. De kleedkamers zullen 2 bij 3 meter gaan worden en het douchegedeelte moet worden afgesloten. Zou u contact kunnen opnemen voor een afspraak op locatie?

Aanbouw/nieuwbouw garage/verbouw

Voor te bouwen woning: 1. Bouwen van een losstaande garage halfsteens metselwerk met kanteldeur/loopdeur etc. Afmeting: lengte 6m en breedte 3m. 2. Uitbouw van woning (kamer) met 2.40 m. Breedte van het huis is 5,10 m. Met plat dak. Met openslaande tuindeuren en raam. 3. Realiseren van twee extra kamers op zolder d.m.v. het plaatsen van twee scheidingswanden inclusief deuren en kozijnen en aftimmeren van kamers. Daarnaast op elke kamer een dakraam plaatsen (2 in totaal) Afmeting:1140 x 1180 mm Graag ontvang ik van elk project afzonderlijk een prijsopgave.

Aanbouw aan bestaande woning

Aanbouw aan bestaande woning betreft: keuken, slaapkamer en badkamer. Bestaande woning is een bungalow. Aanbouw aan zijkant van bestaande woning met aansluiting op bestaande garage. Globale inhoud aan te bouwen: 120 m3. Totaal aan nieuw metselwerk: 24 m. Mestelwerk binnen en buitenspouwblad incl. isolatie. In de aanbouw komen 4 ramen. Het dak van de aanbouw betreft een plat dak en moet aansluiten aan het platte dak van de bestaande woning. Uitbouw betreft ruwbouw incl. dakafwerking en voegwerk. Uitgraven en storten fundering en storten geïsoleerde betonvloer. Metselwerk 2 scheidingswanden in aanbouw (in breedte ca. 3 m). Dakconstructie incl. dakbedekking en isolatie. Voorbereiding van riolering voor badkamer en keuken incl. HWA.

In ons nog te bouwen nieuwbouwhuis dient ...

In ons nog te bouwen nieuwbouwhuis dient de zolder nog te worden ingericht. Er moeten twee slaapkamers komen d.m.v. scheidingswanden, een kleine vaste trap naar de vliering en indien mogelijk een toilet en een kleine badkamer met douche en wastafel. Nieuwbouwhuis wordt waarschijnlijk voorjaar 2011 opgeleverd. Nu dus puur een indicatie van de kosten.

Betreft; monumentale woning in centrum ...

Betreft; monumentale woning in centrum van breda, de 1e en 2e verdieping. werkzaamheden; 1e verdieping, het verwijderen van niet dragende wanden, vervolgens het herinrichten, plaatsen keuken, alle veranderingen installatie elctra water gas en afvoer, leggen nieuw plafond, stucadoor werkzaamheden wanden en plafond, bouwen toilet leveren en plaatsen nieuwe trap, aanleggen dakterras. 2e verdieping, is een open ruimte, aanleggen / bouwen scheidingswanden voor badkamer, stucadoorswerkzaamheden, alle schilderwerken, renoveren dakterras, veranderingen installatie doorvoeren. Alle vergunning werkzaamheden etc. doorvoeren Exterieur; voorgevel schoonmaken / repareren en schilderen inclusief koziijnen en deuren en het waarnodig vernieuwen restaureren van aanwezige natuurstenen gevelbekleding.