Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rosmalen of directe omgeving.

455 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Muren kaleien

Ik wil een aantal muren van een schuur en verschillende tuinmuren laten kaleien. Het gaat om totaal 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel isoleren

Het is een zijgevel die op sommige plaatsen gescheurd is door een oude verzakking van de fundering. Er moet ook een nieuw kozijn en een kozijn met deur geplaatst worden. Die zijn gemaakt op een 10 cm stelkozijn te bevestigen. Graag wil ik een hoge isolatiewaarde hebben. De gevel is 9 meter breed en 5 meter hoog.

Gevelbekleding op vrijstaand huis

Ik wil graag mijn gevel laten bekleden, voorkeur voor kunsthars afwerking in plaats van mineralen. Gaat om een vrijstaand huis, circa 160 m2 op MBI metselsteen. Er worden ook overal nieuwe kozijnen en een nieuw dak geplaatst. Werk zal in het voorjaar moeten worden uitgevoerd, circa april/mei.

Tuinmuur metselen

Ik wil een muur in de tuin laten metselen van +/- 3,50 m. breed en 2.00 hoog. Daarna moet de muur afgesmeerd worden. Er liggen nog geen fundamenten.

Het isoleren en bekleden van een zijgevel en koudebruggen

Ik zoek een gevelspecialist die ongeveer 20 m2 aan zijgevel en koudebruggen kan isoleren en bekleden. De ondergrond bestaat uit betonsteen. Het materiaal moet goed waterbestendig zijn. De maximale werkhoogte is ongeveer 6 meter. Het betreft een hoekwoning.

Lood in gevel bevestigen

Er is een loodrand van woninggevel naar platdak van garage (aangrenzend). Het lood is nu tegen de muur bevestigd maar dit geeft lekkage. Er moet een voeg worden aangebracht. Ongeveer 4 meter.

Gevel bekleden

Een bestaande muur is van 1800 en moet beschermd worden omdat hij heel veel geleden heeft. Hij is ongeveer 30 m2. Het is tussen twee panden in. Ongeveer 0.90 meter breed, hoogte 3.50 meter en lengte 6 tot 7 meter. Wilt u een foto? Laat het even weten dan maak ik die. Het hoeft niet de schoonheidsprijs te winnen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 25 - 30 m² (denk ik). Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Doorvoer maken voor ventilatie van de douche

Onze doucheruimte heeft geen ventilatiesysteem. Wij willen graag een ventilatiegat van 15 cm in de muur of het plafond (plat dak - iets schuin lopend) laten maken. Belangrijk is wel dat het geen tocht oplevert. Maar wel de vochtige lucht afvoert.

4 schutting penanten metselen

Ik wil graag 4 schutting penanten laten metselen. Ik zal zelf fundering storten tenzij dit wegens tijdgebrek niet lukt, dus houdt rekening dat dit erbij kan komen. 4 penanten metselen van fundering tot 2 meter boven het maaiveld. 2 strekken breed, 1 strek diep. Als alles zo snel mogelijk kan kan de vakman alles doen.

Scheidingswanden bouwen in bedrijfshal

130 m2 schoon werk (velling blokken van 100 x 200 x 430 mm) muur bouwen. Het gaat om een lange wand van 40 blokken (16 meter lang) en haaks daarop een wand van 20 blokken ( 8 meter lang). Het geheel is 4.60 meter hoog. Het gaat enkel om het zetten van de blokken. Materiaal en blokkenlijm zijn aanwezig.

Onderhoudswerken aan voegen, loden en balkon van hoekhuis

Balkon: vervangen van de loodaansluiting door inslijpen, 3,5 tot 4 meter meter lengte Balkon: aanbrengen van een coating op betonnen vloer, 3,5 m2 Platte daken: vervangen van de loodaansluitingen door inslijpen, rondom, circa 15 meter lengte Raamdorpelstenen, waterslagen, muurafdekkers: vervangen voegwerk, bekijken en beoordelen Buitenmuur Zuid-West kant: vervangen voegwerk indien nodig Graag maak ik met u een afspraak zodat u het werk kan opnemen en om de werkzaamheden verder te bespreken.

Tuinmuur laten opmetselen

Metselen van een tweetal tuinmuurtjes. Muur 1: 2.60 meter hoog bij 1.20 meter breed. Muur 2: 2.60 meter hoog aflopend naar 2.25 meter hoog bij 2.20 meter breed. Muren komen bij elkaar in een hoek van 90 graden. Fundering en stenen aanwezig.

Voegwerk in de buitengevel vernieuwen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948, waar het voegwerk van de buitenmuren hier en daar slecht is. We laten het voegwerk graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het vernieuwen van ongeveer 88 m² voegwerk met een platte voeg. Omdat we ook de spouw willen laten isoleren, moet het werk even worden afgestemd met andere partijen.

Raampartij dichtmetselen

Ik wil een kozijn van 67 cm breed en 190 cm hoog aan de zijkant van mijn woning dicht laten metselen. Het kozijn met het raam en de vensterbanken moeten verwijderd worden. Daarna moet er isolatiemateriaal worden geplaatst en zowel de binnen- als buitenmuur dicht worden gemetseld. Ik ontvang graag een offerte voor deze klus, inclusief de levering van de benodigde stenen van Wienerberger, type 18400, Dommelrood WF HV. Er is geen vergunning van de gemeente nodig.

Stenen muren metselen

Wij willen een stenen muur van 15 x 2 meter laten zetten rondom onze tuin. Graag een all-in prijs, inclusief het storten van een fundering.

Gevelbekleding laten vernieuwen

Wij willen graag de gevelbekleding van onze vrijstaande woning laten vernieuwen. Het gaat om de delen rondom de woning. Schatting ongeveer 70 m2.

Spouwmuur metselen

Het leveren, metselen van wienerberger stenen totaal vlak 3.50 x 3.50 als spouw 16 cm. Het gaat om een scheidingsmuur tussen 2 woningen. Graag inclusief toevoegmiddelen, geheel compleet afgevoegd en gereed opgeleverd.

Gevelisolatie aanbrengen

Voor onze woning willen we een offerte voor het isoleren van de buitenkant van de zijgevel: - Woning uit jaren '20; - Oppervlak gevel ongeveer 65 m2; - 2 ramen in de gevel.

Schutting met poort laten metselen

Gemetselde muur van ongeveer 1,00 m hoog (stenen aansluitend bij bestaande bouw) met hout er boven van ong. 0,80 m hoog. Totale lengte 3.50 meter, gelegen tussen huis en garage op harde ondergrond. Goed bereikbaar en aansluitend een poort van ongeveer 3,00 m breed tussen tuin en oprit en een poortje van 1,70 meter hoog tussen huis en oprit.

Tuin muur metselen

11 meter lang en 2.20 meter hoog

Schoorsteenreparatie

Wij gaan wonen in een huis uit 1964. De 2 schoorstenen, waarvan een gedeeld met de buren, moeten gerenoveerd worden. De bovenzijde moet vernieuwd worden en mogelijk reparatie van metselwerk en voegwerk. Mogelijk ook impregneren, maar deze beoordeling laat ik graag over aan de vakman.

Gevel impregneren en loodslab inspecteren

Het gaat om het impregneren van de buitenmuur van circa 15 a 20 m2, op de bovenverdieping welke middels een ladder goed te bereiken is. Dit is vorig jaar nog gedaan maar naar mijn idee trekt er nog steeds vocht door de muur heen, met als gevolg binnen een lekkage. Daarnaast zit er ook een loodslab (2m) op het platte dak welke ik wil laten controleren om te kijken of dit niet de oorzaak is. Hier zal waarschijnlijk een stukje muur voor moeten worden weggekapt. Ik zoek een vakman die dit kan bekijken en tevens kan adviseren of de muur beter geïmpregneerd kan worden.

Gevel reinigen en impregneren

Onze gehele gevel is 75 m2, hiervan wil ik 10 m2 waar schimmel is ontstaan laten reinigen. De gehele gevel wil ik vervolgens laten impregneren. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping. Totaal is het ongeveer 9 meter hoog. Er is genoeg ruimte om een steiger te kunnen plaatsen.

Impregneren van gevel en schoorsteen

Gevel en schoorsteen op nieuw voegen en gevel reinigen. /impregneren.

Blokken laten metselen

Het betreft blokken metselen in Duitsland Baesweiler (in de buurt van Aachen). Het zijn blokken van 25 x 25, Het betreft een bejaardentehuis waar nog ongeveer 1000 m2 blokken moeten worden gemetseld. Alle materialen zijn aanwezig, inclusief kraan.