Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor 2 sparing dicht metselen met bmi steen:

2 sparing dicht metselen met BMI steen

Ik wil zo spoedig mogelijk 2 sparingen dicht laten metselen. 2 x 2 x 2,3 meter.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 sparing dicht metselen met bmi steen uit heel Nederland:

Scheidingswand van staal en glas plaatsen

De breedte sparing betreft 180 cm, hoogte sparing 300 cm. De sparing wordt in tweeën gedeeld van boven naar beneden. De ene helft wordt een vaste glazen wand, verdeeld in 6 vlakken, 2 x 3 m. De onderste 2 vlakken zijn dicht. De andere helft heeft dezelfde vlakverdeling maar de onderste 4 vlakken vormen samen een deur van ongeveer 221,5 cm hoog. De bovenste twee vlakken zijn een vaste wand. De deur heeft gewone scharnieren, bij voorkeur zit de scharnierkant in het midden van de scheidingswand.

Louvre luiken voor kozijnen laten maken

Wij vroegen ons af wat het kost om louvre luiken te laten maken voor ons huis. De luiken hoeven niet dicht te kunnen, en we willen ze graag van hout of kunststof. Kunt u ook aangeven wat het kost als losse meerprijs als u ze komt monteren? Ook zouden we ze graag geschilderd hebben. Het beslag graag zwart en de luiken zelf graag (donker)groen. De sparing van de kozijnen van steen tot steen zijn: 3 kozijnen van ongeveer 132 cm X 192 cm 1 kozijn van ongeveer 132 cm X 137 cm Het mogen van ons shutters of gewoon dichte luiken zijn. Ook graag voor dichte luiken zouden we de prijs willen weten. Ik neem aan dat horizontale namelijk wat duurder zijn.

Sparing van het dakraam dicht laten maken

Om binnenkort ons dak volledig te kunnen benutten voor zonnepanelen, willen we weten hoeveel het kost om een klein zolderraampje van ongeveer 50 x 50 centimeter dicht te laten maken zodat ook daar een paneel op kan. Aan de andere kant van het dak zou dan een dakraam van 1 x 1 meter groot geplaatst moeten worden. Graag een indicatie van de kosten zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze begroting.

Sparing voor een houten kozijn in de zijgevel maken

Keukenraam plaatsen in een zijgevel en verwijderen gemetselde koof: - Maken sparing in metselwerk (binnen- en buitenspouwblad) en opvangen van bovenliggend metselwerk door middel van een stalen latei onder metselwerk en betonnen balk onder binnenspouw; - Gezaagde stenen verwijderen en dicht metselen met niet gezaagde stenen; - Plaatsen van hardhouten kozijn, wit geschilderd en voorzien van HR++ beglazing; - Verwijderen koof in keuken. Zie de bijlage voor de maatvoering; - Puincontainer zal ik zelf bestellen; - Aanrecht en keukenkastjes zal ik verwijderen voordat de werkzaamheden plaats vinden. Hebben jullie de expertise in huis om de constructieve liggers te berekenen/beoordelen? Vergunning is al aanwezig.

Vaste trap naar zolder

Realisatie van een vaste trap naar zolder in plaats van de vlisotrap. Moet een nieuwe sparing gemaakt worden (beton) en een staalconstruktie t.b.v. de draagconstructie + het plaatsen van een trap. Tevens dient het bestaande gat van de vliso trap dicht gemaakt te worden.

In onze huurwoning willen wij een nieuwe ...

In onze huurwoning willen wij een nieuwe keuken. Wij willen graag 5 bovenkasten, 2 onderkasten met beiden 1 lade en 1 gootsteenkast. Er moet ook een standaard aanrecht van kunststof geplaatst worden. De aanrechtblad is standaard dwz dat er geen sparing in zit voor een spoelbak. deze moet door u gemaakt worden. Er is geen inbouwappartatuur aanwezig. De keuken is heel simpel. Alle kasten worden kant en klaar geleverd. Men hoeft dus geen scharnieren etc te plaatsen. Alles moet in principe aan muur gemonteerd worden. In de aanrechtblad moet een spoelbak geplaatst worden en alles moet dicht gekit worden.