Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schuur bekleden met thermowood:

Schuur bekleden met Thermowood

Wij hebben een schuur waarvan wij de buitenzijde met thermowood willen laten bekleden. Voorheen was de buitenzijde ook bekleed, dit vonden wij niet mooi waardoor wij het verwijderd hebben. Vanwege het verwijderen zitten er nu aardig wat beschadigingen door de spijkers. Wij willen dit nu op een moderne wijze met thermowood laten doen. Horizontaal of verticaal maakt ons niet veel uit. Wij vinden beide opties mooi. De oppervlakte ligt tussen de 10 en 15 m2. Ik heb zowel interesse in zelfplaatsing als in laten plaatsen
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur bekleden met thermowood uit heel Nederland:

Schuurdak bekleden met bitumen

Wij willen graag een prijsopgave over het bekleden (bitumen) van het dak van onze schuur. De maten zijn 2 bij 3 meter.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn schuur opnieuw laten bekleden met keralit delen en er moet een steunpilaar vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 8 m2. De schuur is circa 2.20 meter hoog x 2.50 meter breed. Momenteel is de schuur bedekt met houten bekleding.

Schuin dak bedekken

Het schuine dak van onze schuur willen we bekleden met Aquaplan antraciet platen. Dit kan over de bestaande dakbedekking heen. De benodigde spullen (uitgerekend via de klushulp) zijn al in huis. Het dak meet 3,45 m diep en de beide schuine kanten zijn 2,05 m lang. Hoogte van de schuur 2.5 meter.

Windveren bekleden

De windveren van onze schuur moeten wel heel vaak geschilderd. Graag willen we iets van bekleding over deze windveren. Kan dat? Misschien kan er een laag over gezet worden? De windveren zijn bij elkaar 16 meter.

Schuur leveren en plaatsen

Wij willen dit najaar een nieuwe schuur plaatsen in onze tuin. Het betreft een schuur van 4 bij 2,75 meter die 20 cm verzonken in de tuin moet komen met aan één van de lange zijdes een open kant richting terras. Er moet een plat dak opkomen dat geschikt is voor een daktuin. Wij hebben deze schuur in detail laten schetsen door een kennis en hebben de tekeningen bijgesloten. De offerte betreft levering en plaatsing van de schuur inclusief alle kosten en garantie. Het bekleden van het dak, de pergola's en de rest van de tuin doen wij zelf om het betaalbaar houden. De tuin is goed bereikbaar via achter lopend pad.

Dak bekleden met pannen

Dakpannen leggen op nieuwe schuur/gastenhuisje. Midden in de natuur naast een molen. Dak 800 cm bij 270 cm 2 keer geen dakkapel.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag de boeiboorden van mijn berging / schuur laten bekleden met een geschikt plaatmateriaal, mogelijk Plastisol? Omdat de bekleding onder de daktrim moet worden geschoven, mag het maar 2 mm dik zijn. De huidige boeiboord verkeert nu nog in behoorlijke staat, maar op termijn zie ik daar toch een probleem ontstaan. Vervangen is lastig, omdat de aluminium daktrim daarvoor losgemaakt moet worden. Het bituum op het dak is nog goed, daarom wil ik zover niet gaan. Wat zijn de mogelijkheden? De totale lengte van de boeiboord is ongeveer 10 meter; hoogte is ongeveer 22 cm. De plaats waar de boeiboord is gemonteerd is ongeveer 2 meter vanaf de grond, in een rechte lijn, met 2 hoeken van 90 graden.

Verschillende renovatiewerkzaamheden in een woning

Ik wil verschillende renovatiewerkzaamheden in mijn woning laten verzorgen. De dakgoot van de schuur moet worden vervangen. Op de benedenverdieping wil ik een lambrisering laten aanbrengen, een koof laten bouwen om verwarmingsbuizen, nieuw laminaat laten leggen en een nieuwe tussendeur laten plaatsen. In de meterkast moet een gat naar de kruipruimte worden gedicht en ik wil de meterkast laten opknappen en er een schuifdeur laten plaatsen. Er moet beneden ook een TV aan de wand gemonteerd worden. Ik wil de trap laten bekleden, een trapleuning laten plaatsen en de wanden in het trapgat met hout laten afwerken. Op de bovenverdieping wil ik een nieuwe balustrade bij de trap. In de slaapkamers moeten de schuine wanden worden opgeknapt en ik wil er graag een lambrisering laten aanbrengen. Verder zijn er werkzaamheden in de badkamer, zoals het maken van muurtjes voor een inloopdouche, het maken van een badombouw met een luchtrooster voor een hoekbad (jacuzzi), het maken van een koof om verwarmingsbuizen en het ophangen van een wastafelblad. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken, er zijn ook nog enkele kleinere klusjes. Ik ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Houten schuurbekleding vervangen door Keralit

Graag wil ik een offerte voor het bekleden van de schuur. Hier zit nu hout op, maar dit is aan vervanging toe. Graag wil ik het laten bekleden met Keralit. De schuur is 3.15 x 1.90 meter groot. Het gaat alleen om de wanden, het dak hoeft niet vervangen te worden.

Koivijver en tuin aanleggen

Wij zijn bezig met een nieuw ontwerp voor een bestaande tuin en we zijn nu op zoek naar iemand die onze wensen met ons kan doornemen, aanpassen waar nodig en realiseren. Het gaat om een kleine tuin in de Reeshof (6 x 9,20 meter), waar we graag een verhoogde koivijver van 2,25 x 1,30 x 2 meter met een raam van 1,90 x 0,50 meter en plantenfilter (2,25 x 1 x 1.5 meter) willen realiseren. De bestaande UV lampen, filter en luchtpomp willen we proberen opnieuw te gebruiken indien mogelijk. Verder willen we kunstgras (7,40 x 2,30 meter en 2,30 x 3,25 meter) leggen (aan elkaar gemaakt), een loungeset met zonwering plaatsen en de huidige bestrating hergebruiken. De vijver willen we bekleden met natuursteenstrips en een vijverrand ook van natuursteen. Wat hebben we zelf: - Bestrating (tegels 40 x 40 cm) - Vijverfilter - Vijverpompen - Vijverplanten - Waterval - Loungeset Werkzaamheden Uitgraven plantenfilter (25cm diep) Uitgraven vijver (1,4m diep) Afgraven tuin 20cm Dichtgooien deel bestaande vijver Weghalen kunstgras Weghalen opsluitbanden Weghalen bestrating Frame maken plantenfilter (betonblokken) Frame maken vijver (betonblokken) Aanleggen waterval (1,20 meter RVS) Frame maken filterput (betonblokken) Deksel maken filterput Aanleggen beluchte bodemdrain vijver naar hemelwaterafvoer en luchtpomp Aanleggen: bodemdrain plantenfilter naar hemelwaterafvoer doorvoer voor vijverpomp naar filter doorvoer voor filter naar plantenfilter doorvoer voor watervalpomp naar waterval (via schuur) overstort van plantenfilter naar vijver afvoer van de filter op hemelwaterafvoer verlichting in vijver vijverrand plantenfilterrand Beplanten plantenfilter Aanbrengen vijverfolie Ophogen tuin met geel zand 20 cm Aanleggen elektriciteitskabels naar schuur t.b.v. stopcontacten en verlichting Bestrating opnieuw leggen (in specie??) Kunstgras leggen Plaatsen loungeset