Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Roosendaal of directe omgeving.

701 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: muren isoleren, 2 onder 1 kap woning bekleden, gevel stucen, gevel vervangen met kunststof gevelbekleding, e-brick panelen isoleren, gevelbekleding aanbrengen, cementeren van buitengevel, gevelbekleding aanbrengen, buitenzijde isoleren met steenstrips, bekleding van gevels, steenstrips gevelbekleding plaatsen, vrijstaande woning isoleren aan de buitenzijde, gevel laten bepleisteren, buitengevel bekleden, gevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Voegwerk vervangen

De voegen van de westgevel is aangetast door de regen. De voegen wil ik graag laten vernieuwen. De oppervlakte is 62 m2.

Buitengevelbekleding repareren

In verband met schade aan buitengevel dient de isolatie aangeheeld te worden inclusief het vernieuwen van het aanwezige pleisterwerk. Er is een vrachtauto tegen een stalen luifel aangereden die aan deze gevel hing, hierdoor de schade. Het gaat om een stukje van 5 m2.

Tuinmuurtje metselen

Ik wil een tuinmuurtje laten metselen tussen 2 muren. De lengte is 3,29 meter en de hoogte 2,64 meter. Ik wil 1 deur laten plaatsen in het muurtje van ongeveer 80 bij 210 cm. Het gaat om de achtertuin die goed te bereiken is middels een achterom.

Schuur bekleden met Thermowood

Wij hebben een schuur waarvan wij de buitenzijde met thermowood willen laten bekleden. Voorheen was de buitenzijde ook bekleed, dit vonden wij niet mooi waardoor wij het verwijderd hebben. Vanwege het verwijderen zitten er nu aardig wat beschadigingen door de spijkers. Wij willen dit nu op een moderne wijze met thermowood laten doen. Horizontaal of verticaal maakt ons niet veel uit. Wij vinden beide opties mooi. De oppervlakte ligt tussen de 10 en 15 m2. Ik heb zowel interesse in zelfplaatsing als in laten plaatsen

Schoorsteen renoveren en impregneren

Ik had graag een vrijblijvende richtprijs en een mogelijkheid om in een van de komende maanden onze schroorsteen te renoveren. Het pand staat in Roosendaal. Wat er gedaan zou moeten worden: 1. Het lood rondon kompleet vervangen 2. Opnieuw voegen. 3. schoorsteen impregnerende afmetingen zijn lengte : 78 cm breedte 76½ cm en hoogte geschat : 1 meter. Het huis is vrijstaand dus er kan gemakkelijk vanuit de oprit een steiger gebouwd worden..

Betonnen schutting plaatsen

Ik heb een klein tuintje en wil daar een betonnen schuttinkje omheen plaatsen.

Schoorsteen renoveren en impregneren

Graag ontvang ik voor bijgaande gemetselde schoorsteen (foto’s) een offerte voor reparatie. Schoorsteen staat op de kopse kant van ons huis op een hoogte van 9 m. Afmetingen 90 x 90 x 90 cm. Het omvat de voegen te verwijderen, HD reinigen en voegen opnieuw aanbrengen, de bestaande loodslabben die voor een klein gedeelte los liggen weer opnieuw vastzetten. Metselwerk impregneren. De bovenzijde kap waaruit een tweetal kanalen steken is vermoedelijk voorzien van een plaat, deze dient gerepareerd te worden.

Gevel voorzien van zwart geverfd hout en een kantelraam vervangen

Wij willen de achterzijde van ons woonhuis met hout laten bekleden. Moet houtsoort zijn die we zwart kunnen schilderen. Ik dacht zelf aan Douglas. In deze gevel zitten 6 ramen van verschillende maten. Oppervlakte van de gevel inclusief het laangebouwde gedeelte is circa 50 m2 (3 ramen en een deur). En de achterzijde is 24 m2 (met een groot en een klein raam). Tevens willen we een kozijn laten vervangen door een draai/kiep raam. Maten zijn B 86 cm X H 100 cm.

Isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken gevel op begane grond . Afmetingen bx h in cm. : 300 x 265 Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies

Afscheidingsmuur tussen garage en woning metselen

Ik wil een afscheidingsmuur laten metselen met fundering. De lengte is 2.80 en de hoogte is 2.40 meter. Er moet een boogdeur inkomen (Hornbach 2.10 meter hoog). Daarboven dus een rollaag gemetselde boog. Eventueel voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Spuitkurk zonder isolatie aanbrengen

Hoeveel oppervlakte spuitkurk moet er geplaatst worden? 80 m2. Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het bestaand metselwerk is nu gesausd. Wij willen wellicht spuitkurk op de gevel. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Waalformaat en dikformaat stenen metselen

100. 000 steen te vermetselen waalformaat en dikformaat

Schoorsteen renoveren

Een jaar of 4-5 geleden hebben we onze schoorsteen op nieuwe laten voegen. Dat is slecht gebeurd. We hebben last van lekkage en vocht. De schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden, nieuw plateau aanbrengen nieuwe loodslabben aanbrengen, impregneren en voegen uitfrezen en opnieuw invoegen. Uitvoering werkzaamheden: Graag op zo kort mogelijke termijn.

Betonnen gevel reinigen

Ik wil de betonnen geveldelen van mijn woning laten reinigen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave. Ik weet niet of u mij na het reinigen nog een behandeling van de gevel aan kunt raden.

Gevel zandstralen

Graag gefel zandstralen. Terug in de poederlak retour met lak nr sigma aanwezig

Buitenmuur bijmetselen en poort terugplaatsen

Ik wil een stuk buitenmuur metselen en de poort die op de grond licht op de foto terugplaatsen op zijn plek. Het gaat om het bovenste blok van de poort van ongeveer 1 bij 0,5 meter.

Scheidingsmuur metselen

Een stenen schutting metselen met kolommen van 10 meter lang en 2 meter hoog

Gemetselde tuinmuur herstellen

Ik heb een gemetselde tuinmuur, die grenst aan een brandgang. De muur is over een afstand van ongeveer 10 meter lang en 2 meter hoog naar buiten aan het wijken. Het lijkt erop dat de muur los staat. De woningstichting hiernaast wil de muur laten afbreken. Ik wil de situatie hier graag even laten beoordelen en advies over de aanpak en kosten daarvan.

Stenen tuinhuis metselen

Wij willen een tuinhuis laten metselen in onze achtertuin. De afmeting van het tuinhuis zal 4 bij 3 meter moeten worden met een puntdak met dakpannen. Er is op dit moment nog geen fundering aanwezig, deze zal moeten worden geplaatst.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil graag een muur van 8.60 en 2 meter hoog laten maken/metselen. Het is 2 zijdig zichtwerk. Er komen 3 penanten in 32.5 bij 32.5 cm. Betonwerk doe ik zelf.

Buitenmuur met pilaren metselen

Een buitenmuur metselen van 11.50 meter met pilaren. De muur moet boven de grond circa 1.90 meter hoog worden. De fundering is dan uitgegraven en de schutting is verwijderd. Graag een totaalprijs hiervoor.

Schuttingmuur metselen

Er dient een muur gemetseld te worden van 10 meter lang en 2 meter hoog. Er zal een fundering geplaatst moeten worden. Er is nog een schutting aanwezig die eventueel verwijderd dient te worden door de vakman.

Metselwerk met scheuren herstellen

Het laten herstellen van scheuren in de gevel en opnieuw laten in voegen van muren

Enkelsteens binnenmuur metselen

Mestelen binnenmuur van ongeveer 6 m2 tegen een enkelsteensmuur. Verder isolatie aanbrengen

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Er is reeds een afvoer naar de buitenmuur getrokken, enkel het gat dient nog geboord te worden en een rooster geplaatst te worden. Graag op 14 september in de ochtend wanneer mogelijk.