Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Riethoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Riethoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Riethoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Riethoven of directe omgeving.

12 klanten uit Riethoven bevelen een bij Casius in Riethoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Riethoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken, buitengevel isoleren van oud herenhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Riethoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Isoleren buitengevel woonboerderij

Wij willen onze woonboerderij van buitenaf isoleren.Grondoppervlak woning is 20 x 7 meter. Hoogte van de gevels is ongeveer 2,5 meter. Er is al een dubbele muur met luchtspouw aanwezig. Wij dachten aan een resolschuimplaat vanwege de geringe dikte en deze af te werken met steenstrips in passende steen (handvorm, boerderij-stijl).

Schutting- en metselwerk in de tuin

Ik wil graag een muur met pilaren en een tuinhuisje laten metselen in onze nieuwbouw-tuin. De tuin is 10 meter diep en 5 meter breed. Het tuinhuisje zal 3 x 2.5 meter groot moeten worden.

Voegwerk renoveren in de gevel

Voegwerk uitkappen en vervangen, daarna impregneren. Het gaat om ongeveer 120 m2 aan gevels. Alle gevels behalve de voorgevel, die moet alleen geïmpregneerd te worden. In totaal is het impregneren 300 m2.

Gevel reinigen

Wij hebben een vrijstaand huis dat voornamelijk wit gestuct is, maar inmiddels groen is uitgeslagen. Het vloeroppervlak van het huis bedraagt 300 m2. Ook moet nog een gedeelte op de eerste verdieping worden gereinigd. Wat is de prijsindicatie hiervoor?

Vergunning is geregeld. We willen een ...

Vergunning is geregeld. We willen een aanbouw maken waarbij we de ruwbouw willen uitbesteden. Dit is inclusief dragende staalconstructie 4 poeren en verbindings balken. Indien mogelijk willen we ook de glazen puien laten maken. Dit is namelijk de achterwand van de aanbouw. Ook wordt er binnen een verdeling gemaakt.