Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Raamsdonksveer of directe omgeving.

125 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel opnieuw stucen met isolatiemogelijkheden

Wij willen onze gestucte gevel opnieuw stucen met het liefst isolatie mogelijkheden. Nu zijn er scheuren aanwezig en deze dienen weg gewerkt te worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Er zit nu soort granol op. Het gaat aan de voorkant om 2 verdiepingen. Aan de zijkant twijfelen we dat willen doen, maar als we het doen dan zouden we daar mogelijk hout willen. Als we dit niet doen dan worden de vierkante meters ook minder. We hebben nu geen isolatie (huis uit 1905). Vanaf juli zouden we graag willen starten.

Beschadigde steenrand herstellen

Op de hoek van een tuin is een stenenrand beschadigd. Zie bijgaande foto. De stenen die nog aanwezig opnieuw vast metselen. Op Google-maps-straat kunt u zien hoe het er zag toen het randje nog heel was. Graag prijsopgave en een uitvoer datum /periode.

Schoorsteen met asbest renoveren

Ik heb een schoorsteen met asbest binnenkant. Ik heb gelezen dat glijmortel hiervoor een goede oplossing is. Graag zou ik weten wat hiervan globaal de kosten zijn.

Gevel grondig laten renoveren

Het uithakken van de bestaande voegen, stralen van de stenen, opnieuw voegen en impregneren. Inclusief steiger en aan- afvoeren van materialen en afval. Totale oppervlakte is 60 m2. Betreft een 2 onder 1 kap woning. Voornamelijk begane grond en een gedeelte van de eerste verdieping, de zijgevel is het grootste. Telefonische indicatie of per e-mail is voldoende.

Gevel renoveren en impregneren

In het voorjaar/ zomer wil ik aan de zuid en de zuidwestkant de gevel renoveren, ongeveer 50 m2 in totaal. Dit is deels de 1e verdieping, dus waarschijnlijk is er een steiger voor nodig. Opnieuw voegen, stralen van de stenen en impregneren van de gevel en een stuk schoorsteen. Reden is dat ik nu aan de zuidkant last heb van doorslaand vocht. Meerde woningen in de buurt zien er slecht uit. Wellicht dat er interesse is bij nog andere bewoners. Misschien kunnen we een collectiviteit op touw zetten?

Nieuwe schuur voegen

Nieuwe schuur gezet en afgevoegd ongeveer 40 m2. Wat kost dit?

2 x Muur Metselen

Scheidingsmuren metselen tussen erfgrenzen. Een muur van 3.60 x 1.90, en een muur van 5.25 x 1.90. Inclusief fundering, materiaal en voegen aan beide kanten. Inclusief het afvoeren van grond ( uitgraven van fundering ), en restbouwmateriaal. Rode bouwstenen van 20 x 4 ( 4.5 ). PER DIRECT TE BEGINNEN.

Overkapping inclusief metselwerk

Aan beide zijde van de achtergevel een muur metselen inclusief fundering en voegwerk. Muur van 3.60 x 1.80 meter. Muur van 5.25 x 1.80 meter. Als u dit ook kunt bij deze muren: Van muur tot muur overkapping van (veiligheidsglas) Overkapping afsluitbaar maken met schuifdeuren van 7.30 mefter breed.

metselwerk

aan beide zijde van de achtergevel een muur bouwen van 1.80M hoog. Een muur van 3.60 x 1.80 Een muur van 5.25 x 1.80 Alles natuurlijk incl fundering storten, en voegen

muurtje metselen

Bloembak opmetselen met originele stenen tegen voorkant huis. Deze was kapot gevroren en hebben we zelf afgebroken en schoon gebikt. Hoogte 65cm. lengte voorkant 315cm. lengte zijkant 190cm.

Bouw tuinomheining en tuinhuis

Bouwen van een stenen muur van 2 meter hoog van 24 meter lang. De muur moet worden gebouwd met een hoek dus 12 meter bij 12 meter. In de hoek willen we een tuinhuis van steen aansluitend op de muren die gebouwd moeten worden. Het tuinhuis meet 2,5 meter bij 5 meter en moet worden voorzien van platdak en twee ramen en een deur. Alles graag voorzien van noodzakelijke fundamenten. Uitvoering in overleg. Graag vrijblijvende prijsindicatie. Ook leveren stenen en andere materialen.

gevelreinigen, invoegen, impregneren

2 onder 1 kap: voor- en achtergevel, 1 zijgevel + 2 schoorstenen moeten gerenoveerd worden. Wat zijn de kosten voor stralen en impregneren. Eventueel moeten ook de voegen vervangen worden. Ter plaatse te beoordelen. Wil graag een totaal kostenplaatje.

opknappen schoorsteen

schoorsteen voegen verwijderden, schoorsteen reinigen en impregneren.

Tuinafscheiding

Ongeveer 22 m metselwerk van ongeveer 40 cm hoog, met sierhekwerk daarin tussengeplaats van 60 cm, looppoortje moet 1 meter hoog worden, en de poeren ( beertjes ) iets hoger als 1 meter, hier moet natuurlijk ook een fundering voor gestort ( gemaakt ) worden. Offerte graag incl materiaal,

Mijn schuur is afgebrand en wil een ...

Mijn schuur is afgebrand en wil een nieuwe grotere wegzeten ik krijg een x bedrag van mijn verzekering ik wil dus weten wat julli voor dat bedrag kennen doen en dan doe ik een deel zelf b.v: fundering/dak o.i.d. zodat we aan dat bedrag komen. De schuur wordt 3.80 diep 6.00 breed