Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Putte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Putte heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Putte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Putte of directe omgeving.

64 klanten uit Putte bevelen een bij Casius in Putte aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Putte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Putte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Zijgevels bekleden met crepi en isoleren

Graag zouden wij een offerte willen vragen voor het bekleden van de zijgevels met crepi en een dunne laag isolatie. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2. Huidige bekleding bestaat uit Thermowood. Alle werken zijn gelijkvloers te doen.

Het bekleden van gevels met crepi

Ik zoek een gevelspecialist die de voor- beide zij- en achtergevel van een woning kan bekleden met crepi. Het gaat ongeveer om 50 m2. De ondergrond bestaat uit oud metselwerk wat misschien moet worden verbeterd her en der. Wellicht moet onder de crepi ook een dunne isolatielaag komen. Al het werk moet op de begane grond gebeuren.

Gevel reinigen en bekleden

Ik wil graag mijn voorgevel schoonmaken en met steenstrips bekleden (met of zonder isolatie). Het gaat om 36 m2.

Cementeren van buitengevel

Ik wil de buitengevel van mijn woning volledig laten cementeren. De oppervlakte bedraagt rond de 85m2.

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 40 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De spouwmuur is op dit moment slecht geïsoleerd op een half open bebouwing. We willen graag isoleren vanaf de eerste verdieping tot in de nok van het dak. Afwerking met sidings.

Spuitkurk zonder isolatie aanbrengen

Het gaat om spuitkurk voor een oppervlakte van 55 vierkante. Het zou dan gaan om 1 zijde van het huis om te beginnen, indien de prijs meevalt kan geheel het huis gedaan worden. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om een muur in de tuin aan de zijkant van het huis.

Buitengevel zandstralen en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het zandstralen en impregneren van de buitengevel. De gevel is 12 bij 7 meter en 3 hoog inclusief raampartijen. Er zal ongeveer 60 m2 gevel overblijven voor de werkzaamheden.

Buitenmuur met isolatie metselen

Wij wensen een buitenmuur met isoldatie te laten zetten tegen een nu bestaande blinde of blote muur. Destijds zou hiertegen aangebouwd mogen worden, wat nu zeker niet meer het geval zal zijn wegens de bestemmingswijziging. Het betreft een muur van +/- 9,5 m. Breed en een 7 m. Hoog. Het mag een ruwe schatting zijn maar de offerte dient wel vrijblijvend en gratis te zijn.

Schoorsteen voegen en impregneren

Graag offerte voor het voegen en impregneren van de schoorsteen.

Verticale scheuren in de gevel repareren

Repareren verticale scheurvorming in gevelhoek. 60-80 centimeter, twee hoeken. Scheur eindigt op de plek waar het dak ophoudt.

Gevel reinigen en voegen

Voorgevel van het huis zou moeten worden schoongemaakt en opnieuw gevoegd worden. Dakgoot moet er af, voor het plaatsen van een nieuwe. Het betreft een rijtjeswoning, ongeveer 5 meter breed waarvan de begane vloer en de eerste verdieping moet worden gedaan. Woning komt uit 1954.

Herbouw woning metselen

complete ruwbouw zetten vanaf maaiveld, buiten en binnen muren , stellingbouw word zelf gedaan, en stenen en andere materialen worden zelf aangevoerd een totaal prijs voor complete metselwerk en tijd bestek hoelang bezig excl. voegen buitenkant

Schoorsteen vervangen/verwijderen

We willen de schoorsteen verwijderen of de schoorsteen vervangen door een nieuwe. Huidge schoortsteen brokkelt af, dus deze moet verwijderd worden. We weten niet of we dan een nieuwe willen of het dak gewoon dichtmaken. Het betreft een oude woning.