Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schutting met metselwerk herstellen:

Schutting met metselwerk herstellen

In de achtertuin hebben wij gemetselde palen met houtenschuttingsdelen. De gehele schutting is ongeveer 20 meter lang. Er is een gemetselde paal afgebroken en 2 schuttingsdelen stuk. Dit is ongeveer 3.50 meter groot. Graag laten wij dit repareren. Echter zouden wij het ook fijn vinden als de vakman de volledige schutting controleert en aan kan geven hoe de kwaliteit is van het overige.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met metselwerk herstellen uit heel Nederland:

Schutting pleisteren

Ik wil de schutting buiten graag gestuct hebben buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Schutting van metselwerk en hout plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen: - fundering maken, graven + vullen - metselwerk, lichte stenen - hout - 11 meter lang - prijs inclusief materiaal en arbeid

Second opinion op uitgevoerd hovenierswerk

Een hovenier uit Purmerend heeft bij ons een hardhouten schutting geplaatst en bestrating met metselwerk gedaan. Het hardhout is op veel plaatsen al snel kromgetrokken en is onder andere cementsluiter op het metselwerk gebleven. De hovenier stelt dat hout nu eenmaal een werkend product is. Wij vinden dit niet acceptabel en zoeken een erkend hovenier die onafhankelijk kan vaststellen wat hierin acceptabel is.

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Gemetselde schuur bouwen in de tuin

Wij zijn ons aan het oriënteren op de bouw van een gemetselde schuur met plat dak in onze achtertuin. Er is nog geen fundering of vloer, die moeten ook worden gemaakt. Wij kunnen daar zelf ook onderdelen van verzorgen, in overleg met de vakman. Voor wat betreft het metselwerk, gaat het om in totaal ongeveer 26 m². Het gaat het om globaal de volgende maten: Hoogte van de muren is 250 cm, de voorkant is 250 cm breed, 1 zijwand is 300 cm breed, 1 zijwand is 340 cm breed en de achterwand loopt schuin voor een bestaande schutting en is 260 cm breed. We willen een kozijn met een deur en een raam in de wanden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We willen dit in februari laten starten.

Schutting van hout met metselwerk maken

Ik wil graag een schutting laten plaatsten met hout en gemetselde stenen zoals foto voor circa 25-30 meter. Het gaat alleen om het plaatsen en het leveren van het materiaal. Kan er iemand langskomen om op basis van onze tuin een offerte op te maken?

Schutting van metselwerk met panelen maken

Ik wil een gemetselde schutting laten vervangen. De oude schutting staat op omvallen (Door het verwijderen van een appelboom). Dit zou dan gaan het afbreken en afvoeren van de oude schutting, en het opbouwen van een nieuwe. Ik heb een foto toegevoegd van een voorbeeld hoe het er ongeveer uit zou moeten gaan zien. Lengte van de schutting +/-7mtr

Schutting van metselwerk met panelen maken

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting volgens bijgevoegde foto. De totale lengte van de tuin is 13 meter. Betreft een schutting die aan de onderzijde gemetseld is en gemetselde steunberen heeft, daartussen wil ik graag houten schuttingdelen. De hoogte van schutting graag in overleg. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Partners

Partners van Casius