Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oud Gastel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oud Gastel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oud Gastel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oud Gastel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oud Gastel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oud Gastel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Steenstrips op de voorgevel plaatsen

Het betreft een voorgevel van een tussenwoning. Op de voorgevel zouden wij graag steenstrip willen laten plaatsen exclusief isolatie. De gevel is ongeveer 5 meter breed en 3 meter hoog inclusief raampartij. De voordeur met bovenlicht is 1 bij 2.60 meter en het kozijn is 2 bij 1.90 meter.

Buitenmuur van een schuur opmetselen

Ik wil rond half maart graag een buitenmuur van een schuur laten opmetselen van ongeveer 65 m². Er is al een betonnen fundering aanwezig. Ook heb ik alle stenen, zand en cement al op de werkplek. De binnenmuur met isolatie zal ik zelf verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten gevellijst vernieuwen of herstellen

Onze woning heeft aan de voorgevel een houten sierlijst van in totaal ongeveer 6 meter lang, die in slechte staat is. De woning heeft een rechte gemetselde voorgevel van 2 verdiepingen. De lijst maakt onderdeel uit van de afwerking van de gevel aan de bovenzijde en zit ongeveer 4,5 meter hoog. Er is dus een steiger nodig. De lijst heeft ook een profiel aan de onderzijde, dit moet bij herstel of vervanging ook weer worden aangebracht. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Impregneren gevel van een nieuwbouwwoning

Het betreft het impregneren/ behandelen van een nieuwbouwwoning/gevel. Bruto 140 a 150 m2 buitenoppervlakte. Gemetselde gevel van bakstenen. Aan vier zijden van het huis. De begane grond, eerste en tweede verdieping. De oplevering van het huis is over ongeveer een maand.

Impregneren

Er dient ongeveer 350 m2 muur geimpregneerd te worden.

Voegrenovatie

Voegrenovatie. Momenteel zitten er knipvoegen in. Voegen verwijderen en nieuwe voegen plaatsen. Het gaat om de voorgevel en zijgevel(gedeeltelijk). Aantal m2 durf ik niet te zeggen.

wil graag op een bestaande uitbouw ( ...

wil graag op een bestaande uitbouw ( oude schuur ) een verdieping erop zetten, dus het dak verwijderen, verder op metselen daarna door het raam van een kamer een deur maken naar de nieuwe kamer waar een kleine badkamer in moet komen met douche en toilet. Locatie:

Gehele verbouwing / uitbreiding van ...

Gehele verbouwing / uitbreiding van bestaande woning. voor buitengevel moet vervangen worden, zijgevels moeten voorzien worden van steen strips. het gehele dak moet vervangen worden incl 2 spanten. verdiepingsvloer kan herbruikt worden en moet worden uitgebreid. inpandig moet er een gehele nieuwe binnen indeling gemaakt worden. graag wil ik een vrijblijvende schriftelijkle indicatie ontvangen voor dit project, tekeningen zijn beschikbaar (ook digitaal)