Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel isoleren en bekleden:

Gevel isoleren en bekleden

Voorgevel bestaat nu uit isolatie en stukwerk. Het is verouderd dus als het mogelijk is opnieuw isoleren en steenstrips plaatsen. Het gaat om 20 m2.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel isoleren en bekleden uit heel Nederland:

Gevel bekleden

Gaat om een deel van de voor- en achterkant van het huis. Het huis loopt in een punt en gaat naar schatting om zo’n 60-65m2. Het zijn nu houten planken en we willen dit graag laten vervangen door Keralit. De zijkanten zijn van een soort hardboard, dit zou vervangen moeten worden door kunststof of opnieuw geschilderd moeten worden. Ik kan een foto sturen, maar zie deze mogelijkheid niet in het contactenformulier. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Buitengevel stuken

Buiten gevel. Zijkant hoekhuis. Tussen 50 en 100 m². Misschien ook isoleren.

Gevel isoleren en afwerken

Achterkant van het huis. In de jaren 90 voorzien van isolatiegevel (lichtgrijs). 2 woonlagen 5,5 meter breed 3,5 m hoog. Oud huis 1900/1910. Achterkant vernieuwd met tuindeuren (begane grond) frans balkon (1ste woonlaag) en raampartijen.

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Vrijstaande woning ongeveer 120m2, twee verdieping die nu zijn voorzien van Keraliet dit wordt er afgehaald. Het is de bedoeling dat dit oppervlakte wordt geisoleerd van buitenaf en vervolgens wordt afgestuct. eteiger is aanwezig. Werkzaamheden moeten in september plaatsvinden .

Gevel isoleren aan de buitenkant

De muur is oud en we hebben een opbouw die bestaat uit andere kleur bakstenen. Ik wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Het is tussen de 100 en 150 m2.

Renoveren van complete woning

ik heb een woning gekocht in Delft ( opleverdatum september) en zijn op zoek naar een allround klusteam voor de volgende zaken: - Het vervangen van de huidige groepenkast (met 4 smeltzekeringen) en uitbreiden aantal groepen (o.a. voor inductiekookplaat in de keuken). - Het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde (voor en achter) en het vervangen van de grijze (trespa) gevelbekleding door houtwerk of keralit. - Het aanleggen van stroom + water t.b.v. kookeiland (kruipruimte aanwezig). - Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer en hal (circa 45-50 m2). - Het installeren van een nieuwe CV ketel. - Het monteren van een nieuwe badkamer incl. gedeeltelijk tegelwerk en stucwerk (tegels en sanitair verzorgen we zelf). Hiervoor moet ook de locatie van het toilet verplaatst worden. - Het repareren van een lekkende dakgoot achterzijde. - Het isoleren van dak, vloer en gevel. - Het plaatsen van zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor half augustus, dus er is enige haast bij geboden. Als er aanvullende vragen zijn, hoor ik het graag.

Buitengevels isoleren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het isoleren en stuken van onze voor- en achtergevel. Het betreft een vrijstaand huisje op onderstaand adres waarvan een langsgevel op de erfgrens staat. De achtergevel heeft een aanbouw, alleen de gevel van het oorspronkelijke huis wordt gestuukt. De langsgevels worden door derden met hout bekleed. Bijgaand treft u de geveltekeningentjes met oppervlakte, aantal kozijnen ed van de situatie. Kleur stucwerk in RAL 9001 (gebroken wit), normaal stucwerk, kleine korrel, dus geen zware kwaliteit dubbele lagen od. De venterbanken zijn gemetseld (steen op z’n kant) en hoeven niet geïsoleerd alleen gestuukt, één vensterbank (voorgevel verdieping) heeft geen gemetselde waterslag, daarvoor moet een aluminium waterslag gemoffeld zwart geleverd en aangebracht. De voordeur ligt +/- 800 mmverdiept tov de voorgevel. Een isolatiewaarden, Rc 1 á 1,5 M2 K/W is voldoende, ik denk aan een isolatiedikte van +/- 30 mm iig een standaard handelsmaat. Startpunt onderprofiel mag op maaiveldniveau (nieuwe bestrating reeds aangebracht). Ben mij bewust dat de isolatiewaarden hiermee terug loopt maar de vloer en binnen gevels zijn reeds geïsoleerd. Graag een aanbieding geleverd en geplaatst zonder verdere verrekeningen, dus bijv. incl. steigerwerk, sokkel- hoekprofielen ed. alsmede een tijdsindicatie wanneer je het werk eventueel uitgevoerd zou kunnen voeren en een indicatie van de doorlooptijd. Bij voorbaat dank

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Enkelsteen buitenmuur, met 2 raampjes en een regenpijp willen we laten isoleren aan de buitenkant. Een klein stukje muur willen we isoleren aan de binnenkant. Oppervlakte ongeveer 12m2 op de eerste verdieping. Na de isolatie willen wij de gevel laten afstucen.

Gevel isoleren

Het gaat om achterzijde van de woning. Gevel is van baksteen zonder spouw, bouwjaar 1900. Gevel is momenteel gestuct. Mogelijk ook vervanging van kozijnen en beglazing. Ook interesse in isolatie van totaal +/_ 40 m2 isolatie plat dak. Het is mogelijk/wenselijk voor prijsopgave, situatie te komen opnemen.

Partners

Partners van Casius