Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor borstwering vervangen en isoleren :

Borstwering vervangen en isoleren

Onder de kozijnen (borstwering) zit houten beplating. Deze stukken willen we met isolatie en stenen strips bekleden. Het zal gaan om ongeveer 10 m2. Tevels zijn we geïnteresseerd in een isolerende laag op alle gevels aan te brengen.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor borstwering vervangen en isoleren uit heel Nederland:

Kozijn vervangen

Wij willen op zolder zijkant van de een hoekwoning een raamkozijn laten vervangen. Momenteel zit er een kozijn van ongeveer 1.38 cm x 0.75 cm aan de binnenzijde gemeten met geheel glas, Het nieuwe kozijn moet een borstwering met rabatdelen van circa 7 cm krijgen en een klapraam naar buiten. We hebben nog geen datum in gedachte zijn er vanavond achter gekomen dat het huidige kozijn wat houtrot vertoond. Zal ergens medio december zijn.

Vervangen/verdiepen bestaande uitbouw achterzijde

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning uit bouwjaar 1970 waar aan de achterzijde een aanbouw is van 1,5 meter diep. Die aanbouw is na de casco oplevering van de originele bouw geplaatst en heeft een betonnen steunbalk. Wij willen die uitbouw laten vervangen/uitbreiden zodat er een uitbouw ontstaat van 3 meter diep en 8 meter breed. Graag ontvangen wij een offerte inclusief gevelkozijn van 3,5 meter, bestaande uit een buitendeur met daarnaast een standaard raam met hoge borstwering. Daarnaast een schuifpui van 3,5 meter met twee of drie secties. Er hoeft geen lichtstraat aangebracht te worden. De bestaande aanbouw kan in overleg al vooraf gesloopt worden als dat nodig blijkt.

Puien in de achtergevel vervangen en de gevel aanpassen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. Daarna willen we de woning in 2 maanden gaan/laten verbouwen en per 1 november verhuizen. Wij willen in de achtergevel 2 puien laten vervangen. Een groot raam met daaronder een borstwering moet worden vervangen door een pui met 2 openslaande deuren. De andere pui bestaat uit een kozijn met een deur en daarnaast een ruit met een borstwering. Die pui willen we vervangen door een kozijn met een raam van 1 meter breed zonder borstwering. Het stukje muur tussen beide puien zal vergroot worden van 38 naar 100 cm. Ook moet er aan de rechterzijde van het raam metselwerk buiten en HSB binnen worden geplaatst. Als de huidige eigenaar vakantie houdt, krijg ik de beschikking over de sleutel. Ik kan dan de woning bezoeken met de vakman voor inventarisatie en het opnemen van de maatvoering. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Garagedeur vervangen door vaste borstwering met ramen

Garagedeur vervangen door vaste borstwering van 1 meter hoog met daarboven vast raam en een draai-kiep raam. Vakman regelt materiaal. Adviseer dat iemand langs komt om de boel op te komen meten.

Balkons bij een VvE renoveren

Ik wil graag mijn balkons renoveren en namens VvE zijn er 2 opties geschetst door de constructeur: 1: De vloer ondersteunen met een metalen constructie. Stenen borstwering verwijderen van 22 meter lang vervangen voor nieuw een hek. 2: De vloer & stenen borstwering geheel slopen. Daarna metalen constructie plaatsen, houten vloer plaatsen met nieuw hekwerk. De houten vloer moet met anti-slip en waterdicht.

Borstwering vervangen

Ik wil de niet geïsoleerde borstwering onder de kozijnen van een portiekflat laten vervangen door een geïsoleerde variant (mogelijk regelwerk met isolatie en een damwandprofielplaat). Het betreft een aluminium damwandprofiel van 2700 mm x 930 mm. Op het gebouw bevinden zich in totaal 30 panelen,op de eerste tweede en derde verdieping.

Raam vervangen door kozijn met openslaande deuren

Wij hebben in onze woonkamer een kozijn met daaronder een stenen borstwering. Wij overwegen om dat te laten vervangen door een houten kozijn met openslaande tuindeuren. De breedte is ongeveer 264 cm, de hoogte ongeveer 240 cm. We willen in de deuren veiligheidsisolatieglas. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Kozijn vervangen

Wij willen in ons weekendhuis de keuken wat uitbreiden, waarbij een deel van de keuken voor een kozijn komt te staan. We willen dat kozijn van ongeveer 2 meter breed en 167 cm hoog graag laten vervangen door een kozijn met in de onderzijde een geïsoleerde borstwering van ongeveer 53 cm hoog. In het bovenste deel van ongeveer 114 cm moet dan een vaste isolatieruit komen en een naar buiten draaiend raam met isolatieglas. Wij laten de situatie hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw offerte. Het afvoeren van het huidige kozijn behoort ook tot de opdracht.

Meranti achterdeur afhangen

Opdracht: Leveren en plaatsen. Bestaande achterdeur vervangen door Meranti achterdeur. Deur leveren met glas Hr ++ en glaslatten. Maten nieuwe deur: dik 4 centimeter, breed 92 cm en hoog 212 cm. Hoogte borstwering deur: 57.5 centimeter ( op deze hoogte begint het glas). Deur moet afgehangen worden met gecertificeerde 3-puntsluiting. De deur moet 2 x voorgrond zijn. Bestaande deur draait naar buiten en scharnieren zitten aan de linkerkant, dit van binnenuit gezien.

Herstelwerkzaamheden volgens bouwkundig rapport

Verscheidene werkzaamheden, zoals herstel geringe scheurvorming wanden, plaatselijk herstel pleisterwerk plafond, enkele cv leidingen vervangen, dichtzetten gering scheuren lateien, onderhoud hang en sluitwerk ramen, vervanging isolatieglas en herstel beglazingsafdichting waar nodig, reparatie met cementgebonden mortel van balkon, borstwering balkon reinigen en lokaal herstel aantasting, luifel schilderwerk, lokaal voegwerk plaatselijk herstellen, gevels reinigen, herstel aangetaste delen betimmering, dekkend systeem schilderwerk buiten, goten reinigen, lokaal herstel voegwerk schoorsteen, rooster op ontluchting riolering aanbrengen van dakdoorvoer, hout gootconstructie herstellen bij schilderwerk, loodslabben herstellen, dakbedekking (plat) bitumen vervangen. Zie ook bijgevoegd bouwkundig rapport.