Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vuil metselwerk uitvoeren voor woning:

Vuil metselwerk uitvoeren voor woning

Ik zoek een metselaar die, als de verdiepingsvloer gerealiseerd is, het vuilmetselwerk voor binnen en buitenwanden zou willen verzorgen. Voor de begane grond betreft het 55 m2. Voor de bovenverdieping betreft het ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vuil metselwerk uitvoeren voor woning uit heel Nederland:

Funderingsversterking bij een 2-onder-1-kap woning

Bij een 2-onder-1-kap woning uit 1910 moet een inpandige funderingsversterking worden uitgevoerd, bestaande uit onder andere het inheien van 17 stalen buispalen (diameter 219/273 inheiniveau 13,5m -NAP), het inzagen van inkassingen en het inboren en verlijmen van ankers. Tevens graag het leveren en aanbrengen van schoon zand tot onderkant EPS platen, leveren en aanbrengen EPS ondervloer, leveren en aanbrengen van wapening, storten van beton en aanwerken van de inkassingen met vuil metselwerk. Totale oppervlakte circa 100 vierkante meter. Bestaande (houten) vloeren worden voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd. Graag in eerste instantie een globale indicatie van de kosten en een mogelijke startdatum uiterlijk begin april (anders heeft reageren geen zin).

Metselwerk vuil en schoon

160 vierkante meter schoon en vuil metselwerk

Bijkeuken bepleisteren

Alles is al voorgestreken, vloer mag vuil worden. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Binnen- en buitenmuren van vuil metselwerk maken

Graag ontvang ik een prijs voor metselwerk. Het gaat om nieuwbouw. De fundering is aanwezig. 220 m2 binnenmuur (3 m hoog vanaf fundering) en 175 m2 buitenmuur (3.5 m hoog vanaf fundering). Het gaat om vuil metselwerk met Strengpers Waalformaat. De stenen schaf ik zelf aan. Het het wordt daarna aan beide kanten gestuct. Het werk moet in mei/juni worden uitgevoerd. Ook graag aangeven hoelang het werk ongeveer zou duren.

Buitenmuur water- en vuilafstotend stucen

Ik wil graag de buitenmuur water en vuil afstotend laten stucen en isoleren. De onderzijde antraciet en bovenzijde wit. RC waarde isolatiebuitenwerk. Vierkante meter: ongeveer 120 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Metselen van een volledige woning

Het gaat om een volledig te metselen woning, gebruik makend van waalformaat metselstenen. De totale oppervlakte schoon metselwerk is 122 m2 en vuil metselwerk is 30 m2. Aanvang van de werkzaamheden is begin oktober. De materialen en specie word door mij geleverd. De woning is opgetrokken uit een houtskelet.

Muren pleisteren

Stucwerk op deels oud stucwerk en deels vuil metselwerk. Verhouding respectievelijke 30/70. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: zie hierboven Gewenste afwerking: Glad, strak pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 10 m2

Vuil metselwerk aanbrengen als binnenmuur

Het gaat om 20 m2 (vuil)metselwerk met dubbel maasformaat kalkzandsteen, dit is voor een geluidstudio. Er is een foto beschikbaar.

Wanden stucen in de kelder

Betreft het stuken van de wanden in een kelder. De ondergrond bestaat uit vuil metselwerk van verschillende texturen. Wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Installatie- en verbouwwerk in de keuken

Ik zoek een bedrijf dat alles of delen van de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: * gas in de kruipruimte aanleggen naar de keuken (er is een gasaansluiting in de meterkast) * elektriciteit goedleggen voor nieuw te installeren keuken * waterleiding omleggen naar de andere muur omdat de spoelbak in de nieuwe keuken op een andere plek komt (met boiler) * stuken van de 4 wanden (keuken is 3 meter bij 2. 75 meter) ondergrond: metselwerk Afwering: glad pleisterwerk) * gat maken in de muur voor de afzuigkap, naar buiten. * tegels op de grond leggen, (zelf aanschaffen) * schilderen van de muren, coating tegen vuil. Ik kan u de tekeningen van de nieuwe keuken met benodigde aansluitpunten opsturen.