Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

647 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Muurtje metselen + poort plaatsen

Ik wil aan de achterkant een muurtje laten metselen en een poort laten plaatsen. Daar zou ik graag een vrijblijvende offerte voor willen. Of de huidige betonnen wand weggehaald moet worden door u ligt aan het prijsverschil. Het gaat om een muur van ongeveer 5 m breed bij ongeveer 1.80 m hoog. De nieuwe poort graag van hout. Deze is ongeveer 1 m breed.

Muur plaatsen om mijn tuin heen

Muur om tuin plaatsen. Ongeveer 11x6 meter en 1.90 meter hoog. Ik zorg dat de tuin goed bereikbaar en leeg is.

Metselwerk

Onder achterraam beneden zit een schroten wandje, dat ik met metselwerk wil hebben vervangen. incl. oude verwijderen en afvoer. Het is ongeveer 4 bij 1 meter.

Metselen van twee muren

Graag zou ik 2 muren aan mijn huis willen metselen. Deze worden 5 meter diep en 2.60 hoog. De hoogte moet schuin aflopen naar 2.20 meter. De afloop is ongeveer 3.50 meter diep. Na 3.50 meter komt een paal, deze wordt 2/ 1.50 meter hoog. Ik heb stenen en cement. U hoeft alleen nog de kleine klus materialen mee te nemen. Misschien graag ook nog een cementmolen huren.

Bedekken van een muur met zink of aluminium

Betreft een muur van 6 m lang en 3 m hoog die we graag met zink of aluminium willen laten bekleden. Gaat om een nieuwbouw woning.

Vakantiehuisje isoleren

Het gaat om een houten huisje op een recreatiepark gelegen. Deze wil ik aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe goed isolerende muren, dak en dubbel glas, zodat ik er ook in de winter kan verblijven. Het gaat om 60 m2.

Tuinmuur verhogen

Bestaande halfsteens tuinmuur van 180 cm met 60 cm verhogen. Lengte 7 meter. Offerte graag inclusief vroegste aanvangsdatum werkzaamheden.

Betonnen lateien met betonrot repareren en afwerken

2 Betonnen lateien boven de raamkozijnen begane grond zijn aangetast door betonrot. Scheurvorming en afgebrokkelde delen. Bij 1 is de wapening net zichtbaar. Lengte 225 cm Dikte 8 cm. Graag proces stoppen/ lateien repareren en netjes maken voor het zicht.

Gevel isoleren en bekleden

Voorgevel bestaat nu uit isolatie en stukwerk. Het is verouderd dus als het mogelijk is opnieuw isoleren en steenstrips plaatsen. Het gaat om 20 m2.

Gevel bekleden met thermowood

Wij willen graag de buitengevel bekleed hebben met thermowood. Ik wil graag een indicatie van de kosten. Het gaat om een oppervlak van sowieso meer dan 100-150 m2. Eventueel isoleren ook in de prijs voegen.

Renoveren van de voor- en achtergevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor- en wellicht ook achtergevel kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van het oude stucwerk en het plaatsen van steenstrips. De totale oppervlakte is ongeveer 25 m2. Het gaat om werk aan een tussenwoning.

Gevel netjes bijwerken

Wij willen onze buitengevel opnieuw laten cementeren. Nu zit er een variatie van het grof en minder grof stucwerk (vroeger zaten er houten planken op de gevel). Kortom er zitten veel oneffenheden. Waarschijnlijk zal de gevel ook geÏsoleerd moeten worden. Het is best een groot huis (20 x 20 meter), dat eerst gestraald moet worden.

Borstwering vervangen en isoleren

Onder de kozijnen (borstwering) zit houten beplating. Deze stukken willen we met isolatie en stenen strips bekleden. Het zal gaan om ongeveer 10 m2. Tevels zijn we geïnteresseerd in een isolerende laag op alle gevels aan te brengen.

Vochtproblemen oplossen

Garage is bewoonbaar gemaakt. Aan de voorkant is een raam geplaatst. Links en rechts grenst de garage aan de woning of de garage van de buren. Aan achterzijde is deur naar tuin en daar vochtproblemen. Die moeten worden opgelost. Het gaat om minder dan 10 m2.

Latei herstellen

De latei vertoont scheurvorming boven het raamkozijn. Ook lekt deze bij bij hevige regenval aan 1 zijde. De latei is ongeveer 2 a 2.50 meter lang.

Zinken gevelbekleding aanbrengen

Woning uit 1890. Hier dient gevelbekleding met zink aangebracht te worden. Het is een gestukte gevel met een buitenhoek 4 meter lang, 1,5 meter de hoek om en ongeveer 2,6 meter hoog. Er zitten 2 kozijnen in van 1 x 1m. De architect wil graag tegen de muur met 80 mm pir geïsoleerd hebben en daar voorafgaand een houten regelwerk op basis van Facfic systeem aanbrengen.

Vuil metselwerk uitvoeren voor woning

Ik zoek een metselaar die, als de verdiepingsvloer gerealiseerd is, het vuilmetselwerk voor binnen en buitenwanden zou willen verzorgen. Voor de begane grond betreft het 55 m2. Voor de bovenverdieping betreft het ongeveer 100 m2.

Gevelrenovatie uitvoeren

Hoekhuis met aangebouwde garage, huis en garage geschakeld aan buren opgetrokken uit betonsteen met slechte voegen. Huis 7 x 8 meter met bovenverdieping en lage zolder. Garage en hal 3 x 8 meter. Bij elkaar tussen de 80 en 100 m2. Verschillende plekken moeten behandelt worden.

Gat boren in een dubbelsteens buitenmuur

Er moet een een gat met een diameter van 125 mm door de gevel geboord worden door een stenen gevel binnen en buiten muur voor de ventilatie van wis badkamer op de 1ste verdieping

Schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen lekt, het voegwerk is dringend aan vervanging toe. Ook de afwerking rondom de luchtkokers is niet meer goed. De kokers zijn afgesmeerd met, denk ik, cement. De schoorsteen is nog geen 1 x 1 meter, ook geen meter hoog. Op een plat dak.

Betonrot in latei verhelpen

De latei boven mijn voordeur laat stukken los en het betonijzer daaronder is geroest. Latei is van beton. Ik wil hier iemand naar laten kijken en vervolgens het probleem laten verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Witte verf verwijderen van de gehele achtergevel

Huis uit 1960 waar op de achter gevel witte verf zit, boven en beneden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte om de witte verf te laten verwijderen.

Buitenmuur voortuin herstellen

Bestaande muur beschadigd door aanrijding van een auto zie foto hieronder. Graag ontvang ik een offerte vrijblijvend.

Gevel herstellen en nokpannen aansmeren

Voegen en scheuren repareren en hoekpannen aan straatzijde aansmeren. Een schilder gaat ons pand wit schilderen, ik wil daarvoor alles graag weer netjes hebben.

Muur als afscheiding metselen

Ik wil een gemetselde erfafscheiding in de voortuin. Lengte 6 meter. Hoogte 60 cm met 3 kolommen (begin, midden en eind, ter versteviging). Inclusief de fundering.