Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelrenovatie en impregneren:

Gevelrenovatie en impregneren

Ik wil de zijgevel en voorgevel van onze woning laten renoveren en impregneren. Het gaat om ongeveer 80 m². We hebben momenteel wat vochtdoorslag via de zijgevel. Daarom wil ik deze klus het liefst nog dit jaar laten uitvoeren en anders begin volgend jaar. Ik wil een afspraak maken om de gevels te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelrenovatie en impregneren uit heel Nederland:

Gevelrenovatie

Voor-, achter- en zijgevel voegen herstellen, reinigen en impregneren.

Gevelrenovatie bij de woning

Ik wil graag de voor en zijgevel van mijn nieuwe woning laten uithakken, zandstralen, opnieuw voegen en impregneren. Hiervoor graag een scherpe totaal prijs. Ongeveer 50 m2. Ook wil ik dat alles opgeruimd en afgevoerd wordt.

Gevelrenovatie van de woning

Het betreft een aanvraag / advies voor de gevel renovatie van de woning. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1936. De voor- en zijgevel dienen te worden beoordeeld. Daarnaast wil ik de kelder laten impregneren. Deze ruimte is ongeveer 5 m2 groot.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Gevel renoveren: reinigen, voegen vervangen en impregneren. Het betreft c.a. 70 m2

Gevelrenovatie en draagmuur verwijderen

De linkerbovenhoek aan de voorkant van het huis moet gedaan worden echter als we hier toch aan beginnen willen we graag de hele gevel renoveren en impregneren zodat het er weer mooi uitziet. kenen. De betonlatei bij de voordeur en het betonrot op het balkon is goed zichtbaar. Het beton op het balkon brokkelt af op de hoek en de bewapening van het balkon is geroest. In het betonlatei van de voordeur zit een scheur, wat tevens een indicatie is van betonrot. Kunt u mij enige indicatie geven wat het gaat kosten om dit te repareren? En wellicht heeft u een voorstel hoe we het om de voordeur mooier kunnen krijgen? We vinden het beton om de voordeur heen namelijk niet erg mooi. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we graag een keuze maken. De muur tussen de woonkamer en de keuken willen we laten verwijderen. Dit is een draagmuur dus er moet dan gelijk een latei geplaatst worden.De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Graag een prijs voor gevelrenovatie voor-, zij- en achtergevel incl. impregneren. Dus: reinigen, platvolle voegen vervangen en impregneren. Het oppervlak is 81 m2. Uitvoeringsdatum in overleg.

Gevelrenovatie

1 maal kopgevel ~ 60 m² 1 maal langgevel ~ 100 m² Voegen vervangen, reinigen, impregneren. Waar nodig stenen vervangen. Betreft een langgevel boerderij.

Complete gevelrenovatie

Gevelrenovatie 85 jaar oud boerderijtje, uithakken voegen, reinigen, opnieuw voegen en impregneren 60 m².

Buitengevel uithakken en voegen, stralen en impregneren

Ik wil een offerte van het gevelrenovatie, Betreft buitenmuur, voegen uithakken en opnieuw voegen, gevel stralen en opnieuw impregneren. Het betreft een zijgevel en stuk van achtergevel.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Ik heb op de benedenverdieping van mijn woning en van mijn garage gemetselde buitenmuren. De rest van de muren is betimmerd. Het voegwerk is hier en daar slecht en er moeten enkele oude openingen van een brievenbus en ventilatierooster worden dichtgemetseld. Ik laat het metselwerk hier graag even beoordelen. Mogelijk moet al het voegwerk vernieuwd worden en ik wil de gevel dan ook laten impregneren. Het gaat in totaal om ongeveer 30 m², alleen aan de voorzijde.

Partners

Partners van Casius