Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelrenovatie en impregneren:

Gevelrenovatie en impregneren

Ik wil de zijgevel en voorgevel van onze woning laten renoveren en impregneren. Het gaat om ongeveer 80 m². We hebben momenteel wat vochtdoorslag via de zijgevel. Daarom wil ik deze klus het liefst nog dit jaar laten uitvoeren en anders begin volgend jaar. Ik wil een afspraak maken om de gevels te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelrenovatie en impregneren uit heel Nederland:

Gevelrenovatie

Reinigen en reparatie van de gevel, inclusief impregneren. Ongeveer 40 vierkante meter. huidige ondergrond van de gevel zijn lichtgele bakstenen. De gevel telt 2 verdiepingen.

Gevelrenovatie

Gaat om de gevels van een hoekwoning. Zijgevel circa 55 m2 (nokhoogte circa 8 meter ) Voor en achtergevel samen zijn circa 20 m2. Totaal 75 m2 Reinigen Uithakken Voegen Impregneren.

Stoomreinigen, impregneren en voegen vernieuwen

Gevelrenovatie. Aan voorzijde 25m2 en aan achterzijde 21,5m2 Voegen metselwerk vernieuwen aan de achterzijde (westkant) totaal 18,25m2 (platte voeg). Uitvoering in vorstvrije periode maart/april 2018

Gevel renoveren en impregneren

Gevelrenovatie aan de voorzijde en impregneren. In mei krijgen we kunststof kozijnen daarna dienen er nog dorpels gemaakt te worden. Hoogstwaarschijnlijk doen er nog 2 huizen (88 en 90) mee met de gevelrenovatie en zal de achterkant van de woningen ook gedaan moeten worden. De gevelrenovatie kan al ergens in maart of april van start.

Gevelrenovatie

Geveloppervlak 85 m2 minus raamkozijnen. Voegwerk, voegherstel, schoonspuiten en impregneren. Boeideel zit op 5.5 meter. Aan de westgevel zit een vaste houtopslag (1 meter hoog en 0.50 cm diep), deze kan niet zo maar weg. Een steiger staat hierdoor van de gevel af. Start van het project heeft geen haast, maar kan per direct.

Gevelrenovatie

Voor-, achter- en zijgevel voegen herstellen, reinigen en impregneren.

Gevelrenovatie bij de woning

Ik wil graag de voor en zijgevel van mijn nieuwe woning laten uithakken, zandstralen, opnieuw voegen en impregneren. Hiervoor graag een scherpe totaal prijs. Ongeveer 50 m2. Ook wil ik dat alles opgeruimd en afgevoerd wordt.

Gevelrenovatie van de woning

Het betreft een aanvraag / advies voor de gevel renovatie van de woning. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1936. De voor- en zijgevel dienen te worden beoordeeld. Daarnaast wil ik de kelder laten impregneren. Deze ruimte is ongeveer 5 m2 groot.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Gevel renoveren: reinigen, voegen vervangen en impregneren. Het betreft c.a. 70 m2

Gevelrenovatie en draagmuur verwijderen

De linkerbovenhoek aan de voorkant van het huis moet gedaan worden echter als we hier toch aan beginnen willen we graag de hele gevel renoveren en impregneren zodat het er weer mooi uitziet. kenen. De betonlatei bij de voordeur en het betonrot op het balkon is goed zichtbaar. Het beton op het balkon brokkelt af op de hoek en de bewapening van het balkon is geroest. In het betonlatei van de voordeur zit een scheur, wat tevens een indicatie is van betonrot. Kunt u mij enige indicatie geven wat het gaat kosten om dit te repareren? En wellicht heeft u een voorstel hoe we het om de voordeur mooier kunnen krijgen? We vinden het beton om de voordeur heen namelijk niet erg mooi. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we graag een keuze maken. De muur tussen de woonkamer en de keuken willen we laten verwijderen. Dit is een draagmuur dus er moet dan gelijk een latei geplaatst worden.De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog.

Partners

Partners van Casius