Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oisterwijk of directe omgeving.

181 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen, isolatie plaatsen in spouwmuur en 50-100 m2 gevel isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Voegen vernieuwen

Mijn huis is van 1952 en de voegen zijn niet meer goed. Het gaat om de voor- en achter gevel, een stukje zijgevel en de schoorsteen. Het zal gaan om ongeveer 65 m2.

Gevels cementeren en impregneren

Het huis is 7 jaar geleden gecementeerd maar niet geïmpregneerd. Sommige delen van muren zijn groen geworden , ik wil graag het hele huis opnieuw cementeren en impregneren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m²

Rabatdelen vervangen

Ik wil de rabatdelen op een huis uit 1960 vervangen. We willen graag thermowood, zwart gebeitst en dit doortrekken in een schutting. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Spouwmuur isoleren

Momenteel bestaat de gevel uit een twee maal ongevulde spouwmuur van 55 m2. Ik wil de gevel graag isoleren in XPS150 of PIR/EPS100 om een Rc van 4 te halen. Graag afwerken met minerale stuc in grijze kleur.

Gevelrenovatie en impregneren

Ik wil de zijgevel en voorgevel van onze woning laten renoveren en impregneren. Het gaat om ongeveer 80 m². We hebben momenteel wat vochtdoorslag via de zijgevel. Daarom wil ik deze klus het liefst nog dit jaar laten uitvoeren en anders begin volgend jaar. Ik wil een afspraak maken om de gevels te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuinmuur met pilasters metselen

Wij zijn op zoek naar een collegabedrijf voor het metselen van een tuinmuur van 15 meter lang en ongeveer 2 meter hoog met 4 pilasters.

Erfafscheiding opmetselen

Graag wil ik een buitenmuur laten opmetselen op de erfgrens. De lengte zal ongeveer 12.50 meter lang moeten worden en 2 meter hoog.

Nieuwe gevelleien plaatsen

Ik woon in een semi bungalow, die geschakeld is met die van de buren. Op de gevels van de bovenverdieping zitten 30 jaar oude gevel leitjes die asbest bevatten. Die leitjes zullen verwijderd en afgevoerd worden door een asbestsaneringsbedrijf. De maat van de huidige leitjes is 30 x 60 cm. Het gaat om in totaal 90 m² voor beide semi-bungalows samen. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van nieuwe gevel leitjes.

Buitengevel voegen en cementeren

Ik zoek iemand voor het voegen van de buitenmuur en daarna cementeren. Het is ongeveer 15 m2. Een bakstenen muur. De werkplek is goed bereikbaar.

Lateien plaatsen in bestaande muur

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen, door de vorige bewoners 10 jaar geleden, is er voor gekozen geen lateien te plaatsen. Het metselwerk boven de kozijnen begint nu scheuren te vertonen. In eerste instantie gaat het om de balkondeur en raam op de 1 etage van ongeveer 180 cm en de openslaande balkondeuren op de 1e etage van ongeveer 175 cm. Boven de beide deuren is een rand van rechtopstaande stenen en daarna 3 rijen van liggende stenen zichtbaar. Hierna begint de houten ombouw van de dakgoot. Indien gewenst kunnen we foto's sturen ter verduidelijking. Mogelijk dat we hetzelfde probleem hebben aan de voorzijde. Hierover ontvangen we graag advies. We willen graag nog gebruik maken van het lage BTW tarief dus aanvang en afronding in juni is gewenst. We ontvangen graag een opgave van de kosten en inschatting van de verwachte werktijd.

Muur laten opmetselen

Er dient een muurtje van 9 meter opgemetseld te worden.

Gevel reinigen en impregneren

Graag een offerte voor het impregneren van de gevel aan de westzijde. Het gaat om de begane grond en 2 verdiepingen. Te behandelen oppervlakte is 80 m2. Dit is exclusief ramen en deur. Er is een straat direct aan de gevel waar een steiger kan worden geplaatst.

Gevel voegen

Graag ontvang ik een offerte voor het uitslijpen van bestaande voegen en ze vervangen voor, zoals bestaand en ik denk, platvol geborstelde voeg. M²-prijs gebaseerd op circa 100 m² metselwerk. De prijs is inclusief materiaal, arbeid en eventueel bereikbaarheidsvoorzieningen.

Buitenhaard repareren en verstevigen

Van een hoekmodel buitenhaard, bevat het driehoekig bovenstuk scheuren. Ik ben bang dat het tijdens een reparatie zal losraken. Ankeren en bewapenen uitgefreesde scheuren en afwerken. De hoek neigt tot afbreken. En het bijwerken van metselwerk aan de onderkant. Zie ook de bij de klantgegevens bijgesloten foto.

Gevel laten renoveren

Voor 20 m2 wil ik graag twee aparte offerte zien, één voor het zandstralen/reinigen en één aparte offerte voor voegwerk. Dit omdat ik niet weet of dit moet gebeuren. Graag heb ik hier overleg over met de vakman.

Gehele gevel reinigen en voegen

Reiniging en voegen in overleg

Gevel aan westzijde laten voegen

Muur op westenkant op- nieuw voegen ( 1e en 2e verdieping)

Buitenmuur opnieuw voegen

Muur van 1e en 2e verdieping woonhuis aan de westkant opnieuw voegen. Het gaat om de muur boven de garage, er kan ook vanaf het dak van de garage worden gewerkt. De muur beslaat ongeveer 100 vierkante meter.

Gevelreiniging en impregneren

Ik ga buiten Casius om op zoek naar een geschikt bedrijf. Casius noemde een bedrijf in Houten, hier 80 km vandaan. Dat kan nooit wat worde n op zo'n afstand.

Gevels schoonmaken en impregneren

Vroege voorjaar 2014 wil ik de muren van woonhuis onder hoge druk laten reinigen en impregneren. Dit is noodzakelijk vanwege gebruikte lichtgrijze steensoort, die absorbeert snel water. Ook wil ik de rode dakpannen laten schoonmaken van algaanslag. Vrijstaand huis dus alle gevels rondom en een aangebouwde garage.

Voegen muren van hoekhuis

Wij hebben een hoekhuis, bouwjaar 1975. Het cement in de voegen wordt slecht en we willen de muren, waar nodig, opnieuw laten voegen. Aantal m2 durf ik niet te zeggen.

Muurtje 2 m2 plaatsen en deze betegelen

Er dient een afscheidingsmuurtje van 1.5 meter breed en 1.5 meter hoog gemetseld en betegeld te worden. De tegels zijn aanwezig.

wie heeft er tijd voor wat metselwerk in ...

wie heeft er tijd voor wat metselwerk in Oisterwijk.

Een scheidingsmuur plaatsen van 5 x 2 ...

Een scheidingsmuur plaatsen van 5 x 2 mtr. Gemetseld. Baksteen.

Terrasmuur tbv verhoogd terras, 45 ...

Terrasmuur tbv verhoogd terras, 45 strekkende meter. Funderingssleuf uitgraven, betonijzer plaatsen, beton storten, metselen op betonfundering tot ±40 cm boven peil, dus vanaf fundering ongeveer 70 cm, dubbelsteens.