Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schuur met spouwmuur metselen:

Schuur met spouwmuur metselen

Metselen schuur van 5 x 3 x 2. 60 meter, met spouwmuur (exclusief garagedeur, loopdeur en twee kleine ramen). In totaal ongeveer 69 m2.
Onze klant uit Made (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur met spouwmuur metselen uit heel Nederland:

Schuur metselen

Schuur 3 x 2.50 meter inclusief fundering. Geen ramen met dubbele deur. Alles zo goedkoop mogelijk. Dus geen spouwmuur elektriciteit etc graag offerte incl btw totaalkosten

Schuur laten bouwen

Ik zou graag een schuur willen plaatsen van 20 x 6 meter met spouwmuur. Het project zou in het begin van de zomer 2018 plaats moeten vinden. Graag een offerte.

Opnieuw voegen van de schuur

Onze boerenschuur bestaat uit twee delen waarvan bij het oudste deel de voegen slecht zijn. De voegen verzanden en daarom willen we deze laten uithakken en opnieuw laten invoegen. De nokhoogte van de kopgevel is circa 7.50 meter en de gevel is 10 meter lang. Ook de lange gevel met grote deur en enkele ramen willen we ook laten doen. Deze is goothoogte 4 meter en 20 meter lang. Het gaat in totaal om circa 115 m2. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het uithakken en opnieuw invoegen met een eenvoudige maar goede voeg. Het betreft een schuur uit de jaren 50, voorzien van een spouwmuur.

Nieuwe schuur en aanbouw bouwen

Project 1: Bestaande grote schuur die op instorten staat en helemaal opnieuw opgetrokken zou moeten worden. Op de manier zoals hij nu bestaat, namelijk gemetseld met een pannendak. De nieuwe schuur zou wel een spouwmuur met isolatie moeten krijgen, evenals geïsoleerde dakplaten en voorzien van tenminste elektra. De schuur nu is ongeveer 13 breed en 7 meter diep. De schuur is meer dan 100 jaar oud, wellicht dat ook de fundering vernieuwd moet worden. Project 2: Aanbouw aan de woning die veel glas moet gaan bevatten, maar niet zoveel als bij een serre. Mogelijk voorzien van een halletje om een andere indeling en entree van de woning mogelijk te maken. Ook graag gedeeltelijk gemetseld. Ik wil graag uitbouwen met 3 meter en een breedte van 4 meter. De verschillende mogelijkheden wil ik graag bespreken me de vakman. Wellicht dat er balkon gemaakt kan worden op de aanbouw. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden voor de aanbouw.

Fundering plaatsen voor de schuur

Wij willen aan bestaande schuur een uitbouw laten plaatsen. De fundering voor deze uitbouw willen wij graag door de vakman laten aanleggen. De afmeting zal 1.25 bij 6 bij 1.25 meter zijn, u- vorm. Op de fundering zullen wij zelf een spouwmuur plaatsen en het platte dak.

Draagmuur verwijderen naar een aangrenzende schuur

Draagmuur verwijderen ten behoeve van de uitbouw van de keuken in een aangrenzende schuur. Het zou een doorbraak van ongeveer 3 meter breed bij 2 meter hoog zijn. De muur is een spouwmuur van beton van ongeveer 15 cm dik + een opgemetseld muurtje. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, dus dit ook graag meenemen in de offerte.

Loodslabben aanbrengen

Afgelopen november is een houten schuurtje koud tegen de zijgevel van ons huis geplaatst, over een lengte van 4,5 meter. Het voegwerk van de zijgevel is her en der wat matig. Bij regen zakt vocht door de zijgevel achter de schuur langs naar beneden, en komt zo in de schuur. Waar de schuur de muur raakt, ontstaan vochtplekken. De muur zelf is nat. Gevolg is dat het in de hele schuur erg vochtig is. Graag zien wij een loodslab aangebracht aan de bovenzijde van het dak, als fysieke barrière tegen het doorzakkende vocht. Tevens is de loodslab die is aangebracht tegen de schoorsteen gescheurd. Ook deze moet gerepareerd of vervangen worden. Ook dient het dak gecontroleerd te worden. Er zal een opening zijn waardoor er water in de spouwmuur terecht komt. Graag ontvang ik een offerte voor beide klussen. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevelisolatie aanbrengen in de spouw

Wij hebben in een schuur een speelkamer gerealiseerd voor onze dochter, er komt alleen nog redelijk veel kou naar binnen. Wij zouden daarom hier graag spouwmuur isolatie willen aanbrengen. De muren hebben een afmeting van 1,80 bij 2,10 meter. En 1,20 bij 2,10 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Raam in de gevel dicht metselen

In onze gezinswoning zit aan de kopse kant een klein raampje van ca. 50x100cm (BxH). Aan de binnenkant zit onze keuken met een gipswandje. De oude bewoners hebben nooit de moeite genomen om dit schuurraampje dicht te metselen alvorens ze de schuur tot keuken zouden verbouwen. Het is een doorn in het oog en we zouden dit heel graag voor een schappelijk prijsje willen laten dicht metselen. Foto's eventueel op aanvraag. Er zijn bakstenen beschikbaar die we hiervoor apart hebben gehouden, maar het is even de vraag of dit goed is voor het dicht metselen. Eventueel, mocht dit voor een interessante prijs zijn, meteen het meenemen van het isoleren van de spouwmuur. We hopen op reactie!

Stenen schuur metselen

Om een praktijk aan huis te kunnen houden zouden we een schuur in de tuin kunnen gebruiken die in de zomer en in de winter is te gebruiken. Om een idee te krijgen van de kosten zou ik graag een (ongeveer) prijs van u ontvangen voor het volgende: Stenen schuur bij ons achter in de tuin. Breedte 6 meter en diepte 3 meter. Plat dak en goede fundering. Graag een prijs indien we werken met een enkelsteens muur of een spouwmuur (graag 2 prijzen) Voorzien van 1 deur/kozijn in de standaard maat en een raam voor voldoende licht in de ruimte. Hoor graag van jullie waar we aan moeten denken zodat ik die kosten naast de kosten van een goede houten schuur kan leggen.