Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Made te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Made heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Made u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Made of directe omgeving.

53 klanten uit Made bevelen een bij Casius in Made aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Made bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, houten gevelbekleding vervangen door kunststof variant, gevel herstellen en kozijnen vervangen met dubbel glas, tuinmuur metselen, houten gevelbekleding vervangen door kunststof variant, gedeelte houten achtergevel vervangen door kunststof variant, het opnieuw isoleren en bekleden van een buitengevel, zijgevels bekleden met crepi en isoleren, houten voorgevel vervangen door kunststof variant, gevel voorzien van steenstrips en muren isoleren, gevel renovatie en schilderen, het isoleren en afwerken van eem buitengevel, buitengevels dijkhuis bekleden en isoleren, gevelisolatie aanbrengen, het opnieuw bekleden van 3 gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Made staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevelisolatie aanbrengen

Ik wil een offerte voor het isoleren van de buitenzijde van de gevel van onze vrijstaande woning. De woning is 6.50 meter bij 6 meter groot en heeft 2 woonlagen. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Schuur met spouwmuur metselen

Metselen schuur van 5 x 3 x 2. 60 meter, met spouwmuur (exclusief garagedeur, loopdeur en twee kleine ramen). In totaal ongeveer 69 m2.

Schoorsteen en eventueel gehele zijgevel renoveren

Lekkage op zolder door slecht voegsel van de schoorsteen. Dit moet verholpen worden. Schoorsteen is bereikbaar.

Buitengevel stralen, voegen en impregneren

Ik wil de gemetselde achtergevel van onze tussenwoning graag laten stralen, de voegen laten vervangen en de gevel daarna laten impregneren. We hebben een gevel van 6 meter breed met daarin een glazen pui van 4 meter breed. Boven de pui loopt een stuk metselwerk van 4,5 x 6 meter tot aan het dakterras en daar zitten ook enkele ramen in. Het gaat dus totaal om ongeveer 25 m². Wij willen de klus hier laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Berging laten maken

Het gaat om een enkelsteense berging van 5 x 2,5 x 2,5 meter, inclusief 2 deuren en 1 klein raamkozijn met een plat dak.

Rabatdelen op de gevel vervangen

Ongeveer 15 m2 rabatdelen vervangen. Tengels zitten er al. Het hout is al gekocht en in de grondverf. Alleen op maat zagen en er tegen timmeren. In de punt van het huis.

Muurtje metselen van ong. 3-3,5m met ...

Muurtje metselen van ong. 3-3,5m met fundering. Evt. leveren stenen.

Fundering en muur tussen woning en ...

Fundering en muur tussen woning en garage ongeveer 3 meter lang en 2,5 hoog...is klein project budget aangepast aan grote project!!

Voorgevel huis schoonmaken (advies) en ...

Voorgevel huis schoonmaken (advies) en wat moet er nog meer gebeuren om weer netjes te maken? Sporen van klimplanten e.d.