Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel isoleren en stucen:

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil mijn buitengevel isoleren en daarna laten stucen. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Lage Zwaluwe (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel isoleren en stucen uit heel Nederland:

Het isoleren van de buitengevel

Buitenmuren / gevel isoleren aan de buitenzijde en afwerken. Het gaat ongeveer 60-70m2, hier gaan nog wel een aantal ramen vanaf. De woning zelf heeft 2 verdiepingen en er zal ruimte zijn voor een steiger. Wij laten ons eerst graag adviseren over de types isolatie die hiervoor beschikbaar zijn, het isoleren van een spouwmuur zie ik persoonlijk niet zitten.

Thermisch isoleren van buitengevel

Graag de gevel onder de ramen isoleren. Het zijn nu nog enkele platen. Het gaat ongeveer over 12 m2 en de situatie bevindt zich op de 6e etage. Ik laat mij adviseren over de materialen.

Het isoleren van de buitengevel en afstucen

Het gaat om de buitengevel rondom isoleren met een geschikte eps/xps en daarna afstucen eventueel in samenwerking met ons zelf Het geschatte oppervlakte is ongeveer 120m2. 1 verdieping en een punt. Er is ruimte om een stijger op te bouwen, deze komt dan wel deels in het gras terrecht.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Het isoleren en stucen van de buitengevel

Ik heb een bakkerij gekocht die omgetoverd wordt naar een woonhuis. Hierbij is het de bedoeling dat de buitenwand wordt geïsoleerd en vervolgens gestuct. Het is de bedoeling dat deze isolatie aan de waarde gaat voldoen van de subsidieregeling. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 120m2 .

Buitengevel isoleren en stuken

Gaat om een vrijstaande woning met aansluitend bijgebouw uit 1948. De woning moet voorzien worden van buitengevelisolatie en gestuct worden met een licht schuurwerkje. Schat dat het aantal m²s tussen de 150 en 200 meters ligt. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Buitengevel isoleren

Woning uit 1956 waar we in 2013 een aanbouw aan gezet hebben (die is wel goed geïsoleerd). Spouwmuur laten we al isoleren, maar we willen ook kijken naar de mogelijkheden en kosten om de buitenmuur verder te isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning (3,5 gevel, 83 m²) en 1 gevel van de bijkeuken (3,2 x 2,9 m). Ik laat mij adviseren over de isolatie mogelijkheden.

Buitengevel isoleren

Eensteens buiten muur 25 m² isoleren. Geen ramen.Weet nog niets van de materialen van het isoleren en daar gaat het over.

Het isoleren van de aanbouw, achtergevel en gang

Het gaat over aanbouw, achtergevel, gangetje/poort. Het gaat om een isolatie van de buitengevel. De aanbouw heeft een oppervlakte van ongeveer 2.5 x 7 meter. De gang zou ongeveer 8 x 3 meter zijn, de achtergevel is 6 meter breed. Eventueel ook de voorgevel indien mogelijk, maar we hebben te dunne spouw aan de voorkant voor spouwmuur isolatie, ook weer informatie over mogelijkheden.

Buitengevel van boerderij isoleren

Het betreft een langgevel boerderijtje uit 1807, dat op dit moment voorzien is van een kalklaag met latex er overheen. Ik wil graag de buitengevel van meer dan 100 m2 laten isoleren van buitenaf. Hiervoor wens ik graag een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Het is gelegen in een buitenwijk van Maastricht.

Partners

Partners van Casius