Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Lage Zwaluwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Lage Zwaluwe heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Lage Zwaluwe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Lage Zwaluwe of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Lage Zwaluwe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, gevels van meerdere woningen reinigen, hardhouten gevelbekleding, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Lage Zwaluwe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil mijn buitengevel isoleren en daarna laten stucen. Ik ontvang graag een offerte.

Muurtjes metselen voor een houten woning

Voor het bouwen van een houten woning moet er een 4 laags enkel steens muurtje komen. Het metselwerk dient rondom vanaf de fundering geplaatst te worden. De woning wordt 10 x 10 meter groot. Hierboven komt uiteindelijk het hout. Start bouw: mei 2018.

Tuinmuurtje metselen

Ongeveer 10 meter, aansluitend op pilaster van bestaande poort. Die pilaster is 40*40 cm en 160 cm hoog. Ik wil een muurtje van zo'n 10 meter lengte en 6-7 bakstenen hoog met aan het eind een identieke pilaster. Ik denk dat het muurtje net wat smaller dan 40 cm moet voor mooie verhoudingen. Op het muurtje en tussen de pilasters wil ik dan hekwerk plaatsen. Zie foto, die klimop haag links van de poort moet, dus vervangen worden voor bovenstaand plan. Betreft een dijkhuis, fundering is nodig.

Gevel van waterafstotende specie voorzien

De achter gevel stuken door middel van een waterafstotende specie laag en het impregneren. De onderste 2 meter is een betonen onderbouw. Er is een foto beschikbaar. Buitenwerk Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Zijgevel impregneren

Een zijgevel moet geïmpregneerd worden. Wat zijn de kosten voor ongeveer 45 vierkante meter?

Reinigen, voegen en impregneren woning

Vrijstaande jaren 30 woning. Ongeveer 100 m2 reinigen, voegwerk vernieuwen en impregneren. Deels nog een knipvoeg, is oorspronkelijk gebruikt. Begane grond en deels eerste verdieping, woning heeft een Franse kap.

Loods opmetselen

Gevelmetselwerk van een nieuwbouw loods.

Dubbele garage (nieuwbouw incl. ...

Dubbele garage (nieuwbouw incl. fundering).

Aanbouw bijkeuken plat dak

Aanbouw bijkeuken plat dak