Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stenen schutting laten metselen:

Stenen schutting laten metselen

Ik wil misschien een stenen schutting laten metselen. De lengte van de muur zal ongeveer 8.50 meter zijn en de hoogte maximaal 2 meter. Het uitgraven wil ik eventueel zelf doen. Kunt u de kosten voor het leveren van de stenen separaat vermelden op de offerte?
Onze klant uit Kruisland (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen schutting laten metselen uit heel Nederland:

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Schutting slopen, afvoeren en nieuwe plaatsen

9 meter houten schutting en houten palen verwijderen + rechtopstaande stenen en bakstenen over 9 meter verwijderen en afvoeren, grond bouwrijp maken voor plaatsen van een houtbetonschutting van 9 meter die door Gamma gratis geplaatst wordt volgens de aktie van Gamma t/m 22 april 2018

Schutting/poortdeur plaatsen

Wij willen misschien onze schutting en poort deur laten vervangen. Graag zouden we hiervoor eerst een offerte willen krijgen. De schutting moet 7,5 meter breed worden en we zouden graag een Douglas houten schutting met betonnen palen willen. De poortdeur zit tussen 2 stenen muurtjes. De totale breedte tussen deze 2 muurtjes is 105 cm breed en 195 cm hoog en de huidige poort breedte is 90 cm en 180 cm hoog. We zouden graag een hardhouten poortdeur met stalen versteviging willen met een goed afsluitbaar slot. Graag krijgen we voor beide een scherpe offerte voor zowel het materiaal als de arbeidskosten.

Terrassen in voor- en achtertuin met border aanleggen

Het betreft kleigrond. Afgraven en aanvullen met zand regel ik zelf. Schutting en haag is of wordt ook door mij geregeld. Een terras achtertuin 39 m2 en voortuin 14 m2, dus 53 m2 in totaal. Omsloten ter voorkomen van verzakking. Kleine stenen grijs met rood of bruin van variërende omvang. Bijvoorbeeld deze (zie foto) maar ik sta ook open voor andere stenen, zolang het maar betaalbaar blijft maar toch van fatsoenlijke kwaliteit: -getrommeld-zomerbont. Rondom de voortuin wil ik zelf nog een buxus haag aanleggen dus daar moet ruimte voor worden gelaten. Langs de schutting en schuur een border, 25 cm diep en 7 meter lang gevuld met aarde. Een klein grasveld van 14 m2 met speelgras.

Wilgentenen schutting laten plaatsen

Ik wil graag 2 wilgentenen schuttingen laten plaatsen in mijn achtertuin. 1 schutting geplaatst tussen een stenen garage en een stenen muur van de buren. 720 cm breed en 200 cm hoog. De tweede schutting zou geplaatst worden tussen de stenen garage en het woonhuis. Hierin wil ik graag een poort. De afstand tussen garage en huis is 3 m. Ook deze zou 2 m hoog moeten worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Terras aanleggen, plantenbakken maken en gras leggen

Terras met getrommelde abbeystones 4x4 meter ongeveer, eventueel betonblok plantenbakken (gestuced) bij schutting, en graszoden (8x12 meter ongeveer. Bij voordeur eventueel zelfde stenen leggen.

Schutting van metselwerk en hout plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen: - fundering maken, graven + vullen - metselwerk, lichte stenen - hout - 11 meter lang - prijs inclusief materiaal en arbeid

Tuinmuur van steen metselen

Een stenen schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang. Ik wil de voegen terug voegen. En wil ook graag weten of jullie korting bieden bij meerdere muren gezien het voor een nieuwbouw wijk is van 12 woningen en wij als het kan samen willen bestellen om kosten te besparen.

Ophogen tuinen en brandgang (burenproject)

Project betreft samenwerkingsverband van 8 buren: - Ophogen van de gemeenschappelijk brandgang - Bij 4 buren de tuin grenzend aan de brandgang ophogen en bestraten met bestaande tegels/stenen - Bij 2 buren de schutting ophogen Gemiddelde tuinoppervlak per tuin: 50 m2 Brandgang: lengte ± 50 meter, breedte 2 meter Uitvoering voorjaar 2018 Offerte per tuin specificeren

Nieuwe schutting en nieuwe stenen aanbrengen

Een nieuwe schutting om te gehele tuin, De bestaande stenen eruit en nieuwe stenen erin

Partners

Partners van Casius