Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenkant van het dak isoleren:

Buitenkant van het dak isoleren

Gaat om een twee onder een kap. Het gezamenlijke dak zal moeten worden geïsoleerd, gaat om 55 m2. Weet nog niet precies wat de buren willen maar mijn voorkeur gaat uit naar isolatieplaten en daarop steenstrips.
Onze klant uit Hoeven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant van het dak isoleren uit heel Nederland:

Dak isoleren

Onbeschoten dak (160 m2), woning uit 1976, gedeeltelijk met verzakte glaswol tussen houten binnenkant en dakpannen. Buitenkant isoleren, graag met verschillende soorten isolatiematerialen offertes. Hoogte dak is 1 verdieping. Overdag geen telefoon ivm onbereikbaarheid donderdags uitgezonderd.

Opbouw woning realiseren

Wij willen een opbouw realiseren op onze woning. De woning heeft 2 verdiepingen en een plat dak. De planning is om een derde verdieping te realiseren met een trappengat uitbreiden en misschien het aansluiten van sanitaire voorzieningen en pantry. Het gaat om ongeveer 43 m2 zie bijlage De wijk waarin dit gebeurt heeft wel een aantal stijleisen, vandaar dat de buitenkant op een bepaalde manier moet gekleurd zijn, en een baksteen en aan de voorkant wat eisen. De specifieke eisen kunnen we onderling bespreken.

Opbouw op plat dak

Graag zou ik een opbouw willen realiseren. Ongeveer 48m2. Met Rabatdelen aan de buitenkant. De binnenkant mag prefab worden geleverd, de wens is om dit met 3 slaapkamers en 1 badkamer op te leveren, compleet. Omdat ik graag beslissingen wil maken wil ik de offerte ook graag ontvangen voor een casco oplevering betreft de 48m2 in prefab.

Uitbouw realiseren

Wij willen graag de prijzen weten van een uitbouw van 2 x 5 m met schuifpui en raam op het dak. Graag ook de prijs zonder raam op dak. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering en een stenen buitenkant.

Dak recht trekken en woonkamer verlengen

Wil graag mijn schuine dak recht trekken en de woonkamer 3 tot 4 meter groter maken. De afwerking doen we zelf. De buitenkant moet van steen zijn en er moet ook een fundering in komen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw plat dak

Graag zou ik een offerte willen laten maken voor de opbouw van een (prefab) verdieping op ons huis. Het dak is plat en meet ongeveer 40 m2. Wij bevinden ons nog in de oriënterende fase. Ik ben al bezig met de financiering. In het bestemmingsplan staat dat mijn huis gemaakt is voor de opbouw. Er is een vergunning nodig, ik verwacht dat deze wel verkrijgbaar is. Deze kunnen wij zelf aanvragen. Aan de buitenkant zouden wij graag van die kunststof latten willen. Graag een casco oplevering, zonder ramen en elektriciteit.

Huidige dakbedekking vernieuwen en dak isoleren

Onze platte dak met bitumen is 10 tot 15 jaar oud en aan vervanging toe. Het kan er waarschijnlijk overheen worden gelegd. In totaal is het dak maximaal 45-50 m2. Het dak moet ook geïsoleerd worden, dit graag aan de buitenkant van dak. Graag laat ik mij informeren door de vakman wat voor isolatiemateriaal er nodig is. Het dak is momenteel nog niet geïsoleerd.

Dak isoleren en bekleden, mogelijk dak verhogen

Het betreft de isolatie van een plat dak van een uitbouw (totaal oppervlakte is 10 m2). Het dak is van de uitbouw van (de keukens van) twee appartementen op een eerste verdieping. Het dak moet vernieuwd worden en we willen dat meteen combineren met een isolatie van het dak. Er ligt nu bitumen op met kiezelstenen, dit zou afgevoerd mogen worden. Voor zover we weten is er geen isolatie aanwezig, anders is het minimaal. Graag ontvangen we advies over het isoleren aan de buitenkant of binnenkant en wat voor soort materiaal. Ook graag advies over de nieuwe dakbedekking. Er is sprake van een VVE en waar mogelijk willen we gebruik maken van subsidieregelingen. Dan hebben we nog een optie: misschien willen we het dak iets verhogen. Het dak is nu 2 meter plus een beetje. Er is ruimte tot aan de dakgoot, dit is ongeveer een halve meter. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een opbouw realiseren aan de bovenkant. Wij hebben een plat dak en op dit moment 2 verdiepingen. Wij willen graag nog een derde verdieping erbij creëren. Geschat ongeveer 40 m2. In de wijk hebben heel veel ook een dakopbouw, dus we vermoeden dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is vrij gemakkelijk, deze vragen we zelf aan. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Verdere binnenafwerking is niet nodig. De constructie willen we van prefab met metselwerk aan de buitenkant als dat mogelijk is. Mocht dat niet zo zijn, dan metselwerk alleen. Bouwtekeningen zouden nog gemaakt moeten worden.

Nieuwbouwgevels stucen

Het betreft het stucen van gevels (buitenwerk) van een nieuw te bouwen kubistische woning op de begane grond en 1e verdieping. Het gaat om een huis met plat dak. Er moet ongeveer 215 m2 gestuct worden met pleisterwerk. Aan de buitenkant wordt het opgeleverd met betongevels. Daar wordt isolatie materiaal aangebracht en dat moet gestuct worden.

Partners

Partners van Casius