Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenkant van het dak isoleren:

Buitenkant van het dak isoleren

Gaat om een twee onder een kap. Het gezamenlijke dak zal moeten worden geïsoleerd, gaat om 55 m2. Weet nog niet precies wat de buren willen maar mijn voorkeur gaat uit naar isolatieplaten en daarop steenstrips.
Onze klant uit Hoeven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant van het dak isoleren uit heel Nederland:

Isoleren dak en muren gehele huis

Wij hebben een huis gekocht uit 1972, houtskeletbouw, buitenkant half enkelsteens, half hout en met een schuin dak. 1 augustus krijgen wij hiervan de sleutel en dan zouden wij zo spoedig mogelijk de muren en het dak willen isoleren. Er zijn meerdere mogelijkheden: - Het dak van de buitenzijde isoleren met isolatieplaten en indien mogelijk afwerken met crepi. Huidige isolatie moet eerst verwijderd worden. - Het dak vanuit binnen isoleren - De muren vanuit binnen isoleren - De muren vanuit buiten isoleren Voor al deze mogelijkheden zouden wij graag een offerte willen hebben. Voor zowel de wanden en het dak gaat het om ongeveer 150 m2. Graag hebben wij iemand die langskomt.

Dakopbouw casco

Dakopbouw 25 m2 ongeveer Staan twee schoorstenen nu op plat dak..huis uit 1930 Buitenkant afgewerkt

Buitenkant vrijstaand huis bj 1926

voorgevel: – erker met 3 ramen en 4 bovenlichten met glas-in-lood waarvan 1 valraam – voordeur met paneel en ovale ruit, bovenlicht met glas-in-lood – nieuwe openslaande deuren met paneel en ruit (1e verdieping) – openslaande ramen met bovenlichten – plantenbak – nieuw zolderraampje naar binnendraaiend (in de punt) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 5 klossen achtergevel: – nieuwe pui met openslaande deuren, 2 zijpanelen met ruit en onderpaneel plus 4 bovenlichten – boeren tuindeur (2 delen) met paneel en glasdeel met 9 ruitjes, smal bovenlicht. – boeideel (dubbel) plat dak – buitendeur naar plat dak met paneel en ruit – openslaande ramen met bovenlicht (plat dak) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 7 klossen zijgevel links: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (huiskamer) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp – zijkant serre met 3 grote ramen en 3 bovenlichten waarvan 2 met glas-in-lood – boeideel (dubbel) zijgevel rechts: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (keuken) – smal raampje met bovenlicht (keuken) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp (keuken) – dakkapel met 2 vaste ramen en 2 openslaande ramen (boven keuken) – boeideel met zinken dakgoot en korte regenpijp (dakkapel) – kelderraam met 2 naar binnendraaiende raampjes – wc-raampje (valraam) – traplicht met 2 naar buitendraaiende raampjes met glas-in-lood – boeideel met zinken dakgoot zonder regenpijp (zijgevel) algemeen: – bestaand schilderwerk is over het algemeen in behoorlijke staat – alle nieuwe onderdelen staan in de grondverf – alle draaiende delen donkergroen – alle kozijnen en vaste delen cremekleurig – verfvoorkeur: Sikkens Rubbol XD high gloss

Erker voorzijde huis realiseren

We willen een erker aan de voorzijde aanbouwen. De vergunning vragen we in eerste instantie zelf aan. We hebben een beetje onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden. Wij zouden veel ramen willen met kunststof kozijnen en eronder een stenen muurtje tot op knie hoogte. Aan de buitenkant komen 3 ramen en aan de zijkanten ook. We denken aan 1 x 4-4,5 meter. We willen een plat dak. We hebben geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering: stucwerk, de verwarming moet verplaatst worden in de erker en vernieuwd en we zitten een beetje met de vloer. We hebben nu een eikenhoutenvloer en we willen deze het liefst behouden. Is het mogelijk om deze door te trekken in de erker? Graag ontvangen we advies. We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën en naar de prijzen. We hebben niet heel veel haast, maar we zouden de erker voor april 2021 klaar hebben, dan eindigt ons bouwdepot.

Zadeldak dakbedekking vervangen en isoleren

Ik heb een zadeldak waarvan de bitumen dakbedekking moet worden vervangen. Ik heb soort dakshingles van bitumen en dit zou ik weer terug willen. We willen direct van de mogelijkheid gebruik maken om het dak met hardschuim platen te laten isoleren aan de buitenkant. Het dak is goed toegankelijk en vergt geen steiger. Het gaat om ongeveer 110 m2.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging van 5 meter breed en 1.20 m hoog. Wij willen 4 kunststof kozijnen met kunststofglas aan weerskanten met een borstwering ertussen. Wij willen 2 kiepramen hebben. Graag een regenpijp. De nokverhoging zelf willen wij van hout, de buitenkant van trespa of keralit zodat wij het niet hoeven te schilderen. Het dak van dezelfde dakpannen als ons huidige dak. Dakgoot moet een boeiboord krijgen en wij willen rolluiken. Het dak is 45 graden. Vergunning is nodig, deze kunnen wij zelf aanvragen. Daarnaast zouden wij graag ook alle kozijnen (1 van de keuken en 3 van de slaapkamers) laten vervangen voor kunststof kozijnen en kunststofglas. In totaal hebben wij dan 8 kozijnen nodig. Als iemand geïnteresseerd is, hebben wij graag hebben iemand die langs komt. Graag eerst prijsopgave en dan een offerte. We kunnen ook foto's naar u doorsturen.

Opbouw op 3e verdieping

Wij zijn eigenaar van een hoek pand met 3 verdiepingen op eigen grond. Het pand is ongeveer 9,5M hoog met plat dak, gebouwd in 1913. We willen graag een gedeeltelijk 4e verdieping, rechthoekig vorm, van ongeveer 38m2, met 3 kamers, aan 2 zijden ramen. Kunt u een prijsopgave maken voor casco en “standaard afwerking” zowel aan binnen als buitenkant? ( binnenmuren erin, deuren, kozijnen, verwarming, water, Electra) Voorkeur voor hout of prefab constructie.

Bitumen plat dak vervangen en isoleren

24 m2 plat dak bitumen vervangen en isolatie aan buitenkant aanbrengen

Opbouw plat dak

Ik ben serieus aan het overwegen om een opbouw op mijn platte dak te laten plaatsen (ongever 50 m2). Compleet of casco is in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Ik ben erg benieuwd naar de kosten en waar ik allemaal aan moet denken.

Een schuur verbouwen tot werkruimte

Ik zoek een specialist die mijn schuur kan renoveren. De bestaande schuur (2 gekoppelde garageboxen) met betonnen vloer (9000x6000x 2700) met plat dak (in goede staat) verbouwen tot geïsoleerde werk/slaap ruimte met aanleg van badkamer en apart toilet (geen riool aansluiting). Electra aanwezig. sloop van houtdelen en opnieuw opbouwen aan buitenkant met Zweeds rabat hout, houten ramen/ openslaande deuren.

Partners

Partners van Casius