Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoeven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoeven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoeven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoeven of directe omgeving.

45 klanten uit Hoeven bevelen een bij Casius in Hoeven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoeven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoeven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

1 muur metselen als tuinafscheiding

Ik wil graag 1 muur laten metselen van 2 meter hoog en ongeveer 15 meter lang. In de achtertuin als scheidingswand tussen de brandgang en de achtertuin. Graag Inclusief materiaal en dergelijke. Fundering zal waarschijnlijk nodig zijn. Nu staat er een soort betonnen muur. Deze moet eerst verwijdert worden en afgevoerd. Het is makkelijk te bereiken.

Topgevel latex en coating herstellen

Wij hebben een oude topgevel op het zuiden die al meerdere malen behandeld is met hoogwaardige buiten latex en voorbehandeld is met een coating gaat na 5 jaar toch los laten en verpulveren. Het steen is best poreus. We weten niet zo goed hoe we dit kunnen oplossen, dus daar zouden we graag advies over willen hebben. Het gaat om een stuk van ongeveer 8 m2. Het is een ouder huis.

Gevel schuur bekleden

Het gaat om een schuur van ongeveer 15 meter breed en 10 mtr diep. Het is nu gemetseld, en ik wil het met kunststof laten bekleden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Buitenkant van het dak isoleren

Gaat om een twee onder een kap. Het gezamenlijke dak zal moeten worden geïsoleerd, gaat om 55 m2. Weet nog niet precies wat de buren willen maar mijn voorkeur gaat uit naar isolatieplaten en daarop steenstrips.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het gaat in eerste instantie om twee zijmuren ongeveer 50m2 per muur.

Buitengevel voegen of stuken

Het voegen of stucen van de gevel onze woning (1920)

Daklood rond schoorsteen vervangen

Het daklood rond mijn schoorsteen is gedeeltelijk losgekomen en dient vervangen te worden. Het betreft een standaard schoorsteen die zich op een plat dak op ongeveer 5 a 6 meter hoogte bevindt. Zie bijgesloten foto's. De ruimte is goed toegankelijk.

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen dient opnieuw gevoegd en geïmpregneerd te worden. Daarnaast dient de schoorsteenbuis gecontroleerd te worden en indien nodig vervangen.

Realiseren van een scheidings muur ...

Realiseren van een scheidings muur tussen twee tuinen. Lengte 26 meter hoogte boven maaiveld 1.90 meter. Inclusief fundering en versterkingen .