Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Helvoirt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Helvoirt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Helvoirt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Helvoirt of directe omgeving.

18 klanten uit Helvoirt bevelen een bij Casius in Helvoirt aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Helvoirt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Helvoirt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel opnieuw bekleden

Er zitten nu witte sidings op een opbouw, niet door ons aan laten brengen. We vinden dit lelijk en wij denken dat dit ook niet goed geïsoleerd is/ afgewerkt. Het oppervlak is 80-90 m2.

Buitenmuren isoleren met crepi

Het is een bungalow uit de zestiger jaren (circa 150 m2). Het ligt in een zeer bosrijk gebied. We zoeken een onderhoudsvriendelijke oplossing (crepi) om het huis weer aan de huidige energienormen te laten voldoen.

Hout op de gevel vervangen door steen

Ik wil graag de gevel laten renoveren. Momenteel is hier hout tegenaan gewerkt en ik wil dit vervangen voor steen. Betreft de voor en achterkant. Ongeveer zes meter breed en drie meter hoog. Aan beide kanten moet 1 kozijn hergebruikt worden en 1 kozijn vervangen worden. Het te vervangen kozijn is 2 tot 2,5 meter breed en moet minimaal 1 kiep en draai raam bevatten (raam mag 90 breed zijn). Aan en afvoer materialen dient door de opdrachtnemer geregeld te worden. Deze aanvraag geld voor minimaal twee woning welke aan elkaar geschakeld zijn.

Gevel impregneren

Graag wil ik een prijsindicatie voor het impregneren van de gevel. Het gaat om de zijgevel van ongeveer 8 meter breed en dit betreft de begane grond, eerste verdieping en een puntje van de zolder.

het plaatsen van een muur tussen ons en ...

het plaatsen van een muur tussen ons en de buren,2 meter hoog met om de 2 meter een pilaster met een betonnen hoedje,het voegen van de muur aan een kant aan de andere kant alleen de overgebleven specie met de truifel verwijderen,ook het storten van beton voor de fundering dient te geschieden,het uitgraven voor de fundering wordt door ons verzorgd