Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonnen bloembak glad stucen:

Betonnen bloembak glad stucen

Graag volledig vlak stucen van een betonnen bloembak buiten 5,5 meter lang, 1 meter breed, 0.45 meter hoog. Voorzijde en twee zijkanten. In verband met een kleine, overstekende natuurstenen bovenrand moet het zo dun mogelijk.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen bloembak glad stucen uit heel Nederland:

Aanleggen terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 150 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op een betonnen vloer (tegels van 200 x 200 cm) moet een terras van 10 x 16 meter worden aangelegd. Op de houten/composiet vloer moet een bloembak aan de rand komen van 100 cm breed, 80 cm hoog en circa, 22 meter lang. Inclusief bewateringssysteem. Goed toegankelijk allemaal.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van 10,40 meter en 6,50 meter schutting en verwijderen van oude schutting De bestaande schuttingen zitten in totaal aan acht palen de rest zit aan aanbouwgarage en carport. Er zitten aan beide kanten een houten bloembak de ene is niet via de kant van de buren te bereiken die hebben daar schuur zitten. Andere kant van de buren is wel te bereiken. Willen een geïmpregneerde grenen schutting met weinig inkijk en het liefst betonnen palen en geen onderplaat.

Schutting verwijderen en afvoeren en nieuwe plaatsen

Ik wil graag 11 schermen een poort van 95 x 200 cm laten plaatsen. Een deel van de huidige schutting kan gebruikt voor een bloembak (1 x de achterkant en een zijkant van een bloembak) 360 x 50 cm, eventueel een houten of betonnen onderrand. De oude schutting ook graag verwijderen afvoeren.

Bloembak van betonnen bielzen plaatsen

Wil graag langs de schutting een bloembak van betonnen bielzen. Ongeveer 6 meter lang en 0,50 meter hoog. Hierbij moet de afvoer verplaatst worden. Materiaal moet nog aangeschaft. Misschien in overleg.

Hout-/betonschutting plaatsen

Graag laten wij tussen ons en de buren een schutting plaatsen. In beide tuinen ligt bestraat en in onze achtertuin staat een betonnen bloembak. De achterzijde is te bereiken via een achterom. De schutting zal 20 meter lang gaan worden en 2 meter hoog. Het gaat om houten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. Achter in de tuin moet nog een poortdeur van 90 cm breed geplaatst worden.

Betonnen terrasvloer met plantenbak plaatsen

Ik heb een overkapping laten plaatsen van 580 cm breed en 300 cm diep aan de achterzijde van onze woning. Hieronder wil ik graag een betonnen terrasvloer laten plaatsen, het liefst in een donkere betonkleur. Tevens willen we een bloembak van 50 cm breed en 350 cm lang in dezelfde betonuitvoering als de vloer laten maken, aan de linkerzijde van de overkapping. Er liggen nu tegels op het terras op een zandbed. We willen de betonnen terrasvloer laten voorzien van een "anti-slip" korreltje. Er zal wellicht ook wapening in moeten. We willen de situatie hier even laten beoordelen en laten ons dan adviseren over de mogelijkheden. We ontvangen graag een prijsindicatie.

Maken en ophangen van twee of meer ...

Maken en ophangen van twee of meer (kunststof)kozijnen met mat of plexi glas -of ander doorschijnenend maar niet doorkijkend materiaal. M'n balkon heeft een grote betonnen bloembak waaronder momenteel een traliewerk zit (blijft ook zitten). Deze ruimte van 5m x +/-0.6m zou ik graag tegen inkijk willen afdichten, maar zodanig dat het licht er wel doorheen kan. Een of meerdere raamwerken lijkt mij een geschikte oplossing. Maar sta ook open voor andere (strakke) mogelijkheden.