Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Helmond of directe omgeving.

684 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Bekleden van gevels

Het betreft een hoekwoning van een rijtje (gebouwd 1956). Gaarne overleg en advies met betrekking tot de gevel/muren en indien aanwezig de spouwmuren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Gaarne ook advies over subsidiemogelijkheden.

Bovenkant raam nieuwe metselwerk

Ik wil de bovenkant van het raam opnieuw laten metselen met ongeveer 35 halve steen

Betonnen bloembak glad stucen

Graag volledig vlak stucen van een betonnen bloembak buiten 5,5 meter lang, 1 meter breed, 0.45 meter hoog. Voorzijde en twee zijkanten. In verband met een kleine, overstekende natuurstenen bovenrand moet het zo dun mogelijk.

Tuinmuur reinigen en voegen

Oude tuinmuur, moet gereinigd en opnieuw gevoegd worden. Het gaat om 40 m2.

Buitengevel isolatie

Ons vrijstaande woning (750 kuub) willen we dmv een buitengevel isolatie laten isoleren. Er moet meer dan 100 m2 bekleed worden. Spouwmuur isolatie is helaas niet mogelijk. Daarom willen we ons laten adviseren over de mogelijkheden en bij voorkeur binnen een half jaar laten uitvoeren.

Schutting metselen

Wij willen onze betonnen schutting vervangen door een gemetselde schutting. Bij de terrasoverkapping tot boven aan toe. Verder op hoogte van 190 in de vorm van lage muurtjes met pinanten waar we zelf houten platen tussen monteren. Het gaat volgens de calculatie in totaal om ongeveer 4000 stenen. We willen graag weten wat de kosten voor het metselwerk inclusief stenen zijn.

Gevelbekleding aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 40 m². Wil je de muren ook isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Gevel bekleding met de afmeeting 3900mm x 5110mm. Hierin zitten 4 raampjes met een afmeting van 600 x 600mm verspreid in de gevel. Ik wil thermowood gebruiken als vervanger van redceder. Planken worden horizontal bevestigd en ik wil deze als een lengte van 3900mm bevestigen, dus geen onderbrekingen/koppelstukken. Dit moet ook bij de buurman komen, zelfde huis, zelfde afmeting. Graag een totaal offerte inclusief bevesigings materiaal. Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies

Bestaand muurtje ophogen

Het bestaande muurtje van 3 meter ophogen met 12 rijen stenen.

Tuinmuur van steen metselen

Een stenen schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang. Ik wil de voegen terug voegen. En wil ook graag weten of jullie korting bieden bij meerdere muren gezien het voor een nieuwbouw wijk is van 12 woningen en wij als het kan samen willen bestellen om kosten te besparen.

Gevel renoveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vervangen van 2 delen van bestaande houten gevel: - oude gevelbekleding/houten schroten verwijderen - 1 oppervlakte van ca 192 x 126 cm en 1 oppervlakte van ca 192 x 109 cm. - Afmetingen houten “schroten” ca 160 x 25 mm. - Goede kwaliteit hout en montage met schroeven. - werkhoogte ca 7-9 meter (dus steiger benodigd) - Hout moet ook geschilderd worden (Sikkens Rubol XD)

Schoorsteenplaat vervangen

Ik wil de natuurstenen schoorsteen plaat vervangen. De huidige zit een scheur in en moet vervangen worden voor een Belgisch natuurstenen of chinees blauwstenen plaat van 104 cm bij 104 cm en 4 ,5 of 6 cm dik.

Voorgevel opnieuw voegen

Voorgevel van ons rijtjes huis opnieuw laten voegen.

Scheuren in bestaand metselwerk herstellen

De gevel is gaan scheuren en het voegwerk raakt gedeeltelijk los. De verzekering heeft aangegeven dat herstel mogelijk is en wij moeten een offerte overhandigen.

Houten gevelbekleding vervangen door metselwerk

Afmetingen van het betreffende gedeelte aan de voor- en achterzijde van het huis is circa 7 meter breed en 3 meter hoog. Er zitten geen ramen in. Aan- en afvoer van de materialen door de vakman te regelen. De woning bestaat uit de begane grond, 1e verdieping en een zolderverdieping. Alleen de zolder verdieping is bekleed met hout aan de voor- en achterzijde.

Tuinmuurtje van kinderkoppen herstellen na aanrijding

Wij hebben aan de voorzijde van onze oprit een gemetseld muurtje van 2 lagen kinderkoppen. Er is een vrachtwagen tegen de hoek van het muurtje aangereden en nu moeten er ongeveer 12 stenen opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Fundering maken en tuinmuur metselen

Ik wil in mijn tuin een hek gaan weghalen en daar dan een fundering met een gemetselde tuinmuur laten maken. De maat van de enkele muur is ongeveer 10,5 meter lang en 2 meter hoog, dus ongeveer 21 m² metselwerk. Ik weet niet of er ook kolommen nodig zijn voor de stevigheid. Ik wil gewone bakstenen, want ik ga de muur zelf schilderen. Ik krijg hierover graag uw advies en een prijsopgave. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen, maar bij een goede aanbieding kunnen we die wat later inplannen.

Gevels reinigen, herstellen en opnieuw voegen

Ik wil de gevel en garage opnieuw gevoegd, gereinigd en daar waar nodig gerepareerd hebben.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil weten prijs

Dakkapel renoveren en voegwerk repareren

De houten zijwand van de dakkapel op zolder moet vervangen worden. De dakkapel bevindt zich aan voorzijde woning. Aan de achterzijde van de woning is op eerste etage wat voegwerk gescheurd op een hoek, dit wil ik ook graag laten herstellen.

Metselen van een schutting

Het betreft het metselen van een schutting over een lengte van totaal 26 meter. Om de ca. 2 meter wil ik telkens en penant waarin op de lange zijde op 3 plekken verlichting gemonteerd moet kunnen worden. De voorbereiding van elektriciteit is al voorhanden. Er zal 1 poort geplaatst moeten worden. In de bijlagen vind u een foto die ik met behulp van fotoshop heb gemaakt van mijn huis en de gewenste nieuwe situatie. Ik ben benieuwd wat u voor mij kan betekenen. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Wilt u ook de kosten van de fundering benoemen?

Steunpilaar metselen

Deel pilaar opnieuw opmetselen in verband met een breuk plus nieuwe duim inmetselen voor een poort. De pilaar is 30 bij 30 cm. Er hangt een poort aan de pilaar. De pilaar is ongeveer 2.10 meter. Vanaf 50 cm van boven is de pilaar ingescheurd, dit wil ik graag opnieuw laten doen.

Tuinmuur laten metselen in de tuin

Wij willen een muur laten metselen in de tuin, ongeveer 8 tot 15 meter

Tuinmuur laten maken

Wij willen een muur voor onze tuin van ongeveer 8 tot 15 meter

Pilasters metselen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte hebben voor het metselen van 2 pilasters. De breedte is 65 cm en de hoogte 90 cm, dicht. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij. Wanneer deze de offerte goed keurt dient de vakman de werkzaamheden ook uit te voeren.

Scheidingsmuur metselen langs het terras

Ik wil een overkapping laten plaatsen, maar daarvoor moet er eerst een muur gemetseld worden. De muur zal 3 a 3.5 meter breed moeten worden en 2.88 meter hoog. Kunt u een offerte maken voor het leveren van de materialen en de arbeidskosten?