Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor doorvoer voor airco maken:

Doorvoer voor airco maken

Ik wil graag een gat van 125 mm in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. De vakman moet het puin afvoeren.
Onze klant uit Heeze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorvoer voor airco maken uit heel Nederland:

Rond gat maken in enkel glas ramen voor doorvoer ventilatie

Ik wil in twee ramen een rond gat laten maken van 15 cm doorsnede in bestaand raam enkel glas voor de doorvoer van een ventilator of airco.

Airco vervangen

Vervangen oude split airco door nieuwe 'Tristar AC5421' split airco. De buitenunit staat op het plat dak. Dit kan worden bereikt met een ladder van circa 6 m via het balkon aan de voorzijde. Doorvoer naar dak via luchtafvoer toilet. Afstand binnenunit naar dak vermoedelijk circa 1 tot 3 meter (waarschijnlijk minder, maat ik ben nooit op het dak geweest). De buitenunit zal zeker niet meer dan 2,5 m vanaf luchtdoorvoer staan. De waterafvoer vanaf binnenunit gaat naar reservoir toilet, afstand circa 1,5 m. Afstand vanaf luchtdoorvoer naar binnenunit zal circa 60 cm bedragen. Alle leidingen en kabels gaan via goten die makkelijk kunnen worden geopend om de leidingen te vervangen. De binnenunit hangt via muurdoorvoer vanaf toilet onder plafond, circa 2,60 m vanaf stopcontact

Doorvoer voor airco maken

Ik wil graag een doorvoer voor mijn mobiele airco laten boren en aan de buitenkant een rooster laten plaatsen. Het appartement ligt op de tweede etage. Het gat moet ongeveer 10-15 cm worden.

Dakdoorvoer door schuin dak voor mobiele airco

Het betreft het maken van een dakdoorvoer door een schuin dak met pannen voor een mobiele airco. Het gaat om een complete dakdoorvoer, inclusief levering en installatie. De doorvoer gaat gebruikt worden voor de afvoer van de warme lucht. De afvoerslang heeft een diameter van 15 cm.

Gat boren in buitenmuur voor mobiele airco

Ik wil graag een gat van 125 mm in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. Het is voor een appartement op de 3e woonlaag.

Split-unit airco monteren

Op de slaapkamer een split unit installeren installeren. Doorvoer naar buiten moet ook gemaakt worden. Hoeveel wordt de meerprijs als de vakman de airco levert? Het gaat om een kamer van ongeveer 20 m2.

Gat boren voor afvoer airco

Er moet een gat geboord worden voor de doorvoer van een afvoer van warme lucht van de airco in een rechte muur.

Doorvoer in buitenmuur maken voor airco

Graag een gat boren door de buitenmuur van het appartement ten behoeve van de luchtafvoer van een mobiele airco. Ook moet er een afdichtplaat aan de buitenzijde worden geplaatst.

Dakdoorvoer door schuin dak voor mobiele airco

- Dakdoorvoer maken in schuin dak (pannen aan de buitenkant); - Dak doorvoer moet in diameter 15 cm zijn (zo groot is de buis die we aan de binnenkant moeten aansluiten; - Het gaat om een complete dak doorvoer, inclusief levering en installatie; - Eindresultaat moet er uiteraard netjes uitzien van binnen en van buiten; - Dak doorvoer gaat gebruikt worden voor afvoer warme lucht van (mobiele) airco; - zie op foto, ronde rondje is indicatie waar deze zou moeten komen aan de binnenkant.

Airco met buitenunit installeren

Een airco met buitenunit installeren op een slaapkamer van ongeveer 90 m3. De buitenunit kan aan de gevel geplaatst worden, dan is er een rechte doorvoer naar binnen. Graag een offerte voor de airco en de montage ervan.