Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor blinde zijgevel isoleren:

Blinde zijgevel isoleren

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het isoleren van een blinde zijgevel zonder overstek. Het betreft een jaren '30 woning van 8 meter lang en 7 meter hoog.
Onze klant uit Heerle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blinde zijgevel isoleren uit heel Nederland:

Zijgevel isoleren

De zijgevel is nu ongeïsoleerd bepleisterd. We willen deze graag isoleren. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping. De tweede verdieping is al geïsoleerd en met hout bekleed. De blinde gevel is gelegen aan een steeg. Aan de voorzijde moet een aansluiting komen op een gemetselde gevel met een kroonlijst. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 7 40 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Uitbouw realiseren aan de woning

Aan de zijkant van onze vrijstaande woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De ruimte zal 6 meter lang worden en 4.50 meter breed. Aan de voorzijde mag er een blinde muur geplaatst worden, aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met raamkozijnen laten plaatsen. In de bestaande zijgevel zit nu een hout kozijn. Deze willen wij graag vervangen door een schuifdeur. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden. Er zullen wellicht nog 2 a 3 heipalen geplaatst moeten worden, dit laten wij graag door de vakman beoordelen. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Raam in zijgevel hoekhuis maken

In onze zijgevel (hoekhuis met blinde muur) willen wij een raam laten plaatsen. De afmetingen staan nog niet vast, maar zullen rond de 1.80 x 1.50 (BxH) meter zijn. Graag iemand die ons hiermee kan helpen.

Aanbouw aan de zijgevel bouwen

De aanbouw moet worden: 7 meter bij 3 meter. Met plat dak. Aanbouw aan zijgevel woning met voor en achterpui, in de aanbouw een slaapkamer en badkamer van 2 x 2 meter. Met alle elektra aansluitingen, en afvoeren voor toilet en wasbak. De fundering moet nog gemaakt worden. Aan de lange kant een blinde, gemetselde muur. Er is nog geen tekening aanwezig.

Gevel renoveren en isoleren

Ik wil graag bij de blinde achter gevel een wand laten isoleren met EPS en dit laten afstuken. Afmetingen ongeveer 2-4 meter. Daarbij wil ik ook graag bij de zijgevel (kalkgebonden cement) met ramen het stucwerk laten vervangen, afmetingen ongeveer 6-9 meter. Eventueel wil ik ook de dakgoten en bitumen dakbedekking laten vervangen.

Kunststof rabatdelen plaatsen

Plaatsen kunststof rabatdelen op beide zijgevels. 1 blinde zijgevel en 1 zijgevel met raam. Bestaande houten bekleding verwijderen en afvoeren.

Achtergevel uitbouwen

Wij willen een offerte voor het uitbouwen van de achtergevel van ons huis. Type huis: geschakelde woning. Werkzaamheden: -Achtergevel over 1 verdieping ca 1 tot 2 m naar achteren verplaatsen. Breedte: 5 m. (1 zijde blinde muur andere zijde tussenmuur met buren) -Schuin dak van 1e verdieping doortrekken naar ca 0,5 m boven nieuwe achterdeur. -Nieuwe achterpui voorzien van kunststof kozijn met 2 draai/kiepramen, 1 vast raam en achterdeur. Ramen HR++ -Schuin dak voorzien van 2 vaste dakramen incl. voorziening voor elektrische zonwering. -Aanbouw voorzien van zwarte dakpannen cf. rest van het dak. -Afwerking binnenmuren: vlak en gereed voor muurverf. -Afwerking buitenmuren: 1x zijgevel: rood baksteen; onder raampartij: vlak. -Dakbeschot binnenzijde vlak afwerken, gereed voor muurverf. -Oorspronkelijk achtergevel boven oorspronkelijke raampartij: vlak afwerken met hout en gereed voor muurverf. -Radiator tegen achtergevel verplaatsen naar nieuwe achtergevel. -Vloertegels in woonkamer verwijderen (ca 40 m2) en vloer gereedmaken voor laminaat. Inclusief afvoer materiaal.

Kozijn plaatsen in een blinde muur

Een nieuw kozijn met raam plaatsen in een nog blinde muur (2e etage zijgevel )

Houten of kunststof kozijnen plaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van 2 houten kozijnen in de momenteel nog blinde zijgevel. Ik kan u een schets sturen met de maatvoering en enkele foto's van hoe dit bij de buren is toegepast. De afmetingen van de ramen zijn 197 x 43 cm (buitenmaat). Als alternatief overwegen wij kunststof kozijnen, maar dan moeten deze wel zijn uitgerust met een houtmotief. Levering en plaatsing zou in week 38 plaats moeten vinden.

Gevel opknappen

Wij willen de zijgevel van ons huis laten opknappen. Het betreft een gestucte blinde gevel van ongeveer 12 meter lang en ongeveer 9 meter hoog. Werkzaamheden: Gevel reinigen en stucwerk eventueel plaatselijk aanhelen Gevel schilderen Windveer vernieuwen, inclusief schilderwerk. Gaarne ontvangen wij een vrijblijvende offerte.