Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Halsteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Halsteren heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Halsteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Halsteren of directe omgeving.

87 klanten uit Halsteren bevelen een bij Casius in Halsteren aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Halsteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Halsteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gat boren in buitenmuur voor airco

Ik wil een gat rond de 150 mm laten boren in de buitenmuur (baksteen/kalkzandsteen) voor de airco. Locatie is zowel van binnen,als vanaf buiten goed bereikbaar (kan vanaf plat dak gewerkt worden)

Muur van spuitkurk voorzien

Ik heb een garage die ik graag een andere kleur wil hebben. Daarnaast ziet deze er niet zo mooi meer uit. Daar we de tuin gaan vernieuwen is een lelijke muur (25 m2) van de garage geen gezicht. Ik wil deze graag voorzien van spuitkurk.

Tuinmuur ophogen

Bestaande tuinmuur +/-6 meter lang wil ik ophogen met 1 of 2 bakstenen erbovenop.

Metselwerk bij een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf dat voor ons de muren wilt metselen van ons nieuw te bouwen huis. De woning heeft een totale geveloppervlakte van 300 m2, dit is exclusief de ramen en deuren, dus het betreft een spouwmuur van 300 m2. De buitengevel dient gemetseld te worden met standaard gevelsteen, kleur wit met iets van een nerf, deze laten we ook nog wit keimen. Binnengevel mag met 14 cm brede bouwblokken. Graag zou ik van u een all in tarief ontvangen , indien mogelijk met de materiaal-tarieven apart gespecificeerd, voegen buitengevel graag optioneel aanbieden. Mocht u ook de fundering en betonvloer kunnen verzorgen, dan mag u ook hiervoor een offerte uitbrengen, ik zal u dan de specs mailen. Bouwperiode voorjaar/zomer 2017

Voegrenovatie schoorsteen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van de voegen van de schoorsteen. Het gaat om een hoekwoning waarbij de schoorsteen goed bereikbaar is. De schoorsteen is ongeveer 60 cm breed en ongeveer 1 meter hoog.

Gevelherstel uit laten voeren

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. De gevel dient te worden gerenoveerd. Er zal moeten worden geïsoleerd, gevoegd, eventueel geïmpregneerd en het metselwerk gecontroleerd. Er zijn 11 kozijnen aanwezig en deze dienen te worden behouden. De gevels zijn ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog. Dit geldt voor de voor-, achter- en zijgevel. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk een offerte. Er zijn foto's beschikbaar.

Scheur in de gevel herstellen

Er zit in onze gevel een scheur onder de voorruit, van ongeveer 1 meter. Graag zo spoedig mogelijk laten maken. Er is een foto beschikbaar.

Hoekpaal repareren van de woning

Ik wil de hoekpaal van mijn woning laten repareren en reinigen. Er zijn wat bakstenen kapot gesprongen. Ook heeft de oude bewoner over de gehele paal een soort terracotta verf aangebracht die ik er graag vanaf zou willen hebben. De oppervlakte is ongeveer 4,5 m2

Gevel- en voegrenovatie

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een gevel/voegrenovatie. Het betreft een rijtjes/hoekwoning.

Gevelrenovatie bij hoekwoning

Graag zou ik een prijsopgave krijgen voor een gevelrenovatie. Het betreft een rijtjes-hoekwoning. Gaat om ongeveer 112 m2 gevel van de woning plus schuur en schoorsteen. Graag advies over wat er moet gebeuren. Denk aan: voegen vernieuwen, reinigen, impregneren etc.

Buitenmuur met impregnatie waterdicht maken

De buitenmuur waterdicht maken. De buitenmuren moeten worden geïmpregneerd. Het gaat om een buitenmuur van 30 a 40 m2.

Steenmortel muur in tuin maken

Tuinmuur van steenkorven metselen in de tuin. 23 meter lang en 1 meter hoog. Levering van de stenen in overleg. Er moet ook nog fundering komen.

Buitenmuur staat los, wil er pinantjes ...

Buitenmuur staat los, wil er pinantjes tegen aangemetseld hebben.

Tuinmuur laten metselen 9 meer lang, ...

Tuinmuur laten metselen 9 meer lang, 1.80 hoog.

Muur aan de regenkant moet worden ...

Muur aan de regenkant moet worden schoongemaakt en opnieuw worden gevoegd.