Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonnen lateien repareren:

Betonnen lateien repareren

Aan de achterzijde van onze woning zijn beide lateien gescheurd. Deze dienen gerepareerd/vervangen te worden, graag advies hierin. Het gaat om een latei van 3.10 m met flinke scheurvorming en een latei met beginnende scheurvorming deze is 1.50 m.
Onze klant uit Grave (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen lateien repareren uit heel Nederland:

Betonnen lateien met betonrot repareren en afwerken

2 Betonnen lateien boven de raamkozijnen begane grond zijn aangetast door betonrot. Scheurvorming en afgebrokkelde delen. Bij 1 is de wapening net zichtbaar. Lengte 225 cm Dikte 8 cm. Graag proces stoppen/ lateien repareren en netjes maken voor het zicht.

Latei repareren of vervangen

De vorige bewoners van ons huis hebben ooit de betonnen latei laten repareren door een kennis die waarschijnlijk niet vakkundig genoeg was. De latei was afgebrokkeld (misschien door betonrot, maar de exacte reden weten we niet). Deze kennis heeft waarschijnlijk het gat opgevuld met cement. Helaas hebben we daardoor last van cementsluier op het raam. Dit cement op de latei moet dus sowieso verwijderd worden en vervangen worden door iets wat geen cementsluier op het raam veroorzaakt. Maar misschien is de latei in zo'n slechte staat dat deze helemaal vervangen moet worden, dus het is fijn als de vakman van tevoren komt kijken, of dat de vakman 2 offertes opstelt: één voor het repareren van de latei en één voor het vervangen van de latei. Het gaat om een betonnen latei van 305 cm lang. Ook is er nog een kleinere latei daarnaast van 165 cm lang. Deze heeft een kleiner oppervlak wat gerepareerd is, dus het is de vraag of hier nog iets aan gerepareerd hoeft te worden. Beide lateien bevinden zich op de begane grond.

Gevel en metselwerk latei boven raam

Vernieuwen van 2 betonnen lateien: Latei 1 lengte: 2.8 meter Latei 2 lengte 1.90 meter Latei 1 bevind zich boven een woonkamerraam, waarbij er een rolluik voor de latei hangt. Latei 2 bevind zich boven de hoofdingang van het huis. Huis uit 1969.

Metselwerk stralen en lateien repareren

Wij zijn uitgenodigd om een prijsopgave te maken voor het werk op de “ Dulongstraat en omstreken te Amsterdam “. Er zit nu een kwartsverf op al deze woningen. De verf moet er afgestraald worden. En de betonnen lateien moeten worden gerepareerd. Het werk bestaat uit diverse onderdelen, maar voor jullie specifiek. Graag een prijsopgave voor 1 woning, die als prijspeil dient. Het gaat om een grote renovatie aan woningen in de Watergraafsmeerbuurt. • Het verwijderen van de kwartsverf van het metselwerk van de bovenverdiepingen van de woningen • Het repareren van de betonnen lateien boven de ramen Graag ontvangen wij een offerte voor deze onderdelen. U dient uw prijsopgave te doen voor 1 woning, waarbij het prijspeil is voor alle 188 eengezinswoningen, 88 duplexwoningen en 6 bedrijfsruimten. Uitvoering start 1e kwartaal 2019.

Gevelrenovatie van een bovenwoning

Ik woon in een bovenwoning op de 2e verdieping boven winkels. Ik wil graag een renovatie laten verzorgen aan de voor- en achtergevel. Boven de ramen zitten betonnen lateien waar hier en daar het ijzer zichtbaar is doordat er stukjes beton hebben losgelaten. Ook moet het voegwerk worden hersteld want er zijn veel losse voegen. De gevels zijn goed bereikbaar, er kunnen steigers worden geplaatst op het platte dak van de winkels eronder. Ik maak graag een afspraak om de gevels te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor de VvE.

Betonnen lateien repareren

Ik wil op de begane grond van mijn woning graag reparaties laten verzorgen aan 3 betonnen lateien. Het gaat om 1 latei aan de achterzijde van de woning en aan de voorzijde om 1 latei boven de voordeur en 1 boven een raam. Er zijn hier en daar kleine scheurtjes zichtbaar in de lateien en die moeten hersteld worden. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Fundering voor een tuinkamer maken

Fundering maken voor het plaatsen van een tuinkamer: Afmetingen van de tuinkamer wordt 7 x 3.50 meter. Het is de bedoeling dat de huiskamer vloer doorloopt met vloerverwarming, welke op bestaande unit wordt aangesloten. Hier is al rekening mee gehouden. De fundering moet voorzien worden van twee (hei) palen hierop de fundatie storten. De vloer wordt aangebracht met betonnen lateien en piepschuimbroodjes. Beton storten, vervolgens de vloerverwarming aanbrengen en van afwerkvloer voorzien. Hierna de tegels 0.80 x 0.80 meter doortrekken ten opzichte van de huiskamer. Aan de rechterzijde wordt een steens muur opgetrokken van 3.50 x 2.35 meter. Hier wordt later een open haard in/tegen verwerkt. De tuinkamer wordt volledig voorzien van veiligheidsglas, zo ook het dak. Als met al een aardig gewicht. Hemelwater afvoer wordt gedeeltelijk geïntegreerd in fundatie, waarna deze op bestaande hemelwaterafvoer wordt aangesloten.

Betonrot laten herstellen

Ik zou graag iets willen laten doen aan de beschadiging van onze betonnen rand van ons huis. Het is een jaren 1930 woning. Bij de voordeur en de erker zijn betonnen lateien. Die zijn beschadigd. Ik kan er foto's sturen.

Betonnen latei herstellen of vervangen

Bij het zoeken naar "lateiherstel of vervanging" kom ik op uw website. Ik zoek een firma die bedreven is in het herstellen of vervangen van een latei boven een kozijn in de buitenmuur. Lengte 1,92 meter. De huidige latei is gescheurd en brokkelt af. De bewapening is geroest. (betonrot?). Heeft u ervaring in het vervangen van lateien en is er een indicatie van de kosten te geven? En hoe wordt het aangepakt?

Doorgezakte lateien vervangen

Ik zou graag een aantal betonnen lateien willen laten vervangen omdat deze zijn doorgezakt of de oplegging is doorgezakt (binnen zit gruis achter het behang). Het zijn lateien boven raampartijen van max. 2.50 meter breed. Allen op de eerste verdieping. 1 stuks in de voorgevel (goed bereikbaar). 2 stuks in de achtergevel, boven een aangebouwde veranda/serre (minder goed bereikbaar). De houten raamkozijnen in de achtergevel zijn een aantal jaren geleden door kunststof kozijnen vervangen. Het verzakte metselwerk betreft 2 tot 3 lagen. Het totaal aantal steenlagen boven de latei tot bovenkant gevel (onder het dak) bedraagt minimaal 9 (misschien 10). Wellicht dat vervanging door een stalen latei te overwegen is. Graag prijs indicatie. Het betreft de woning van mijn alleenwonende moeder. Zelf woon ik in Zeeuws Vlaanderen. Een bezichtiging daarom bij voorkeur op zaterdag morgen 16 juli zodat ik er zelf bij kan zijn.

Partners

Partners van Casius