Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Grave te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Grave heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Grave u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Grave of directe omgeving.

111 klanten uit Grave bevelen een bij Casius in Grave aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Grave bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Grave staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Betonnen lateien repareren

Aan de achterzijde van onze woning zijn beide lateien gescheurd. Deze dienen gerepareerd/vervangen te worden, graag advies hierin. Het gaat om een latei van 3.10 m met flinke scheurvorming en een latei met beginnende scheurvorming deze is 1.50 m.

Schoon metselwerk met isolatie

Opperen isoleren steiger maken en schoon metselwerk van een woning

Buitenmuur metselen

Voor onze aanbouw zijn wij op zoek naar een vakman die de buitenmuren kan metselen. Er zal een muur van 3 meter, van 6.40 meter en 10,40 meter gemetseld moeten worden. Hiervoor ontvangen wij graag een offerte inclusief en exclusief voegwerk.

Hoekwoning impregneren

Ik heb een hoekwoning en op 1 muur aan de zijgevel hebben we last van optrekkend vocht. Het is aan zowel de buitenzijde als de binnenzijde te zien en het is over de gehele breedte van de muur te zien. De plek waar het om gaat zal ongeveer 10 meter breed zijn tot op een hoogte van 50 cm. Graag zou ik een vrijblijvend advies en offerte op willen vragen.

Voegrenovatie en gevel impregneren

Verwijderen van oude voegen en aanbrengen van nieuwe voegen. Bij voorkeur inclusief impregneren. Geschat oppervlak: 60 vierkante meter.

Voegen woning

Voor- en achterkant van de woning voegen, breedte 7,5 meter. Tussenwoning, twee woonlagen, waarvan voor en achter beneden grote raampartij tot aan vloer. Voegsel is toe aan vernieuwing. Het valt eruit. Oude woning, uit 1958 ongeveer. In het najaar of volgend voorjaar.

Fundering storten en muur ...

Fundering storten en muur metselen/afvoegen in tuin van woning naar berging.

Muur metselen en fundering storten ...

Muur metselen en fundering storten tussen woning en berging.