Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Goirle of directe omgeving.

127 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Tuinmuur metselen inclusief fundering totaal 27 meter en 2 meter hoog

Dwars op een stenen tuinmuur van de buren wil ik een stuk stenen tuinmuur van 9,60 meter, dan de hoek om 5,60 meter aansluitend aan een garage. Dan aan de andere kant van de garage tot een aanbouw 11,80 meter. Om de paar meter een penant om de muur steviger te maken als dat nodig is. Meerprijs apart vermelden. Uiteraard moet er ook een fundering onder komen. Hoogte 2 meter. Prijs inclusief fundering, metselen, stenen, en benodigd materiaal. Liefst onderdelen apart in de offerte noemen. Bovenste laag rollaag en/of betonen dakje meerprijs specificeren! Voorkeur steen naturel/gelige steen (machinale) handvorm waalformaat.

Gevel stucen

Graag willen we de buitengevel (150 m2) laten stucen en evt van isolatie voorzien en komen hiervoor graag in contact met een stukadoor met ervaring in dit werk. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Balkon dicht maken

Wij willen aan achterzijde van huis het balkon van 1. 10 meter diep met een lengte van 7,5 mtr dicht laten metselen (1e verdieping). Hoogte is 2,8 mtr. Aan linkerkant is het plan om een raamkozijn van 1. 8 x 1. 9 mtr te plaatsen en rechts een raam van 0,9x1 mtr. Graag ontvangen wij een indicatie van kosten van metselwerk met isolatie.

Schoorsteen aan de bovenkant herstellen

Bij de schoorsteen vallen er bij de bovenkap stenen eruit. Graag laten wij de schoorsteen door de vakman herstellen. Het gaat om een schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog en 50 cm breed.

Lood rondom schoorstenen vervangen

Bestaand lood rondom schoorsteen vervangen, inclusief slijpen en voegen. De schoorsteen is bereikbaar via de dakkapel (zie foto).

Gemetseld tuinhuis laten bouwen

Ik wil in mijn achtertuin zelf een fundering maken voor een tuinhuis. Hierop wil ik een gemetseld tuinhuis laten bouwen van 5 x 5,5 x 2,4 meter met een buitenmuur, spouw en binnenmuur. Het gaat om 3 volledig dichte muren zonder ramen en deuren. Ik wil er een flauw puntdak op. Aan de voorzijde komen over de gehele breedte openslaande deuren of vouwdeuren. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de stenen.

Groot metselwerk

Op een industrieterrein wil in een bedrijfsruimte met een woonhuis voor mijzelf gaan bouwen. Ik ben nu de haalbaarheid aan het toetsen en wil wat prijzen ontvangen van bedrijven. Ik wil voor het metselwerk binnen en buiten een indicatie hebben. Het gaat om 516 m², sparingen doorgeteld.

Buitenmuur laten metselen

Bestaande muur in tuin moet vervangen worden. Afmeting 8 m. x 1,90. Wat zijn de kosten?

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen van 6 meter breed en 2 meter hoog.

Hoekhuis laten voegen

Hoekhuis laten voegen.

Metselen van een tuinmuur

De coniferen worden verwijderd. Daarvoor in de plaats een tuinmuur van lengte ongeveer 12 meter en hoogte 2 tot 2,5 meter. Graag offerte inclusief fundering, materialen etc.

Voeg- en loodwerk bij de schoorsteen vervangen

Ik wil mijn schoorsteen laten renoveren, voegen moeten vervangen worden, lood vervangen en opnieuw impregneren. De schoorsteen is 160 cm lang en 70 cm hoog en 270 cm hoog. Graag gewoon een globale prijsindicatie.

Voeg- en metselwerk van schoorstenen repareren

Bij 2 schoorstenen voegwerk vernieuwen en enkele stenen op de rand metselen.

Voegen vernieuwen

Van mijn bakstenen schuurtje moeten de voegen helemaal of gedeeltelijk worden verwijderd en vernieuwd. Het schuurtje is ongeveer 5 x 3 x 2.5 meter.

Gevel stoomcleanen

Ik wil graag de geval laten reinigen van mijn huis. Wat kost het per m2 om de de gevel te laten 'stoomcleanen' en tevens te impregneren?

Stenen dorpel bij de voordeur plaatsen

Ik wil de houten voordeurdorpel vervangen door beton of een andere steensoort. Graag wil ik weten wat het kost inclusief montage. Breedte is 1. 70 cm Fotomateriaal huidige dorpel beschikbaar

Buitenmuur impregneren tegen slagregens

Slag regen op de muren

Gevel renoveren en impregneren

Graag ontvang ik een indicatie voor het renoveren en impregneren van de gevel van een bungalow. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 3 meter en goed bereikbaar.

Stenen vallen van de schoorsteen

De schoorsteen moet opnieuw worden opgemetseld. Het is een 2-onder-1 kap woning en het gaat om het deel midden op het dak.

Gevel renoveren

Lezers van dit bericht. Graag zou ik een prijsvoorstel ontvangen voor het onderhouden van: Buitenkozijn/-pui · Aluminium elementen ca. m2 · Aluminium elementen brandwerend ( westgevel blok 3 ) ca. 21,60 m2 · Aluminium vliesgevels ca. 281,48 m2 · Aluminium vliesgevels dakopbouw ca. 81,00 m2 · Dubbele deuren ca. 4 stuks · Enkele deuren ca. 38 stuks · Zonwering ca. 786 stuks Nazien dichting rubbers Ontbrekende waterkapjes aanbrengen Afdichting beglazingsrubber Controle kitwerk Nazien dichting borstels Bevestigingsmiddelen controleren cq vervangen Bevestiging scharnieren Afstelling deurdranger Werking beslag algemeen Controle beglazing op breuk Bediening cilinderslot Werking paniekbeslag Lekdorpel werking en controle Controle paneel op breuk Werking meer puntssluiting Controle gevellekkages Controle klemhulsjes Controle schroef ogen Controle kabelklemmen Controle spandraad Wij beschikken over een glazenwassers installatie. Naar mijn inschatting is er tijdens het onderhoud gedurende 1 dag een hoogwerker gewenst om het onderhoud op lasting bereikbare plekken uit te voeren. Ik hoor graag van u.

Schoorsteen herstellen

Van de schoorsteen zijn de bovenste voegen los. Graag ontvangen wij een offerte en advies voor het voegen van de losliggende lagen of het voegen van de gehele schoorsteen.

Bestaande schoorsteen opnieuw voegen

Het betreft het uithakken en opnieuw voegen van een bestaande schoorsteen van onze hoekwoning.

Boeiboord vervangen en schoorsteen repareren

Een trespa boeiboord van ongeveer 5 meter breed plaatsen aan de voorzijde van de woning. Ook trespa dekplaten van ongeveer 5 vierkante meter vervangen aan de voorzijde van de woning. Daarnaast graag een schoorsteenlekkage oplossen. Het betreft een rijtjeswoning. Steiger kan in de tuin geplaatst worden.

Gevel en voegen laten renoveren

Voegrenovatie + gevelreiniging (gele stenen) + impregneren. Het gaat om de voor- en zijgevel van een 2 onder een kap woning. Achter weinig gevel. Geschat iets van 50 a 60 m2. De voegen zijn 40 jaar oud, dek kwaliteit van de voegen is achteruit gegaan. Ook verkleuring vanwege een aanbouw.

Voegen in gevel vervangen

10m2 uithakken en plaatsen van nieuwe voegen. Het betreft de eerste verdieping.