Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met woodcare:

Gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met Woodcare

Wij willen een gevel realiseren van Thermowood, deze geveldelen moeten vooraf behandeld met HORSEMEN WOOD CARE Houtbescherming. Het zou gaan om een totaal oppervlakte van 253m2.
Onze klant uit Gilze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met woodcare uit heel Nederland:

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning, voorzien van schuifpui

Graag zou ik een uitbouw van 5,5 meter breed en 4 meter diep willen laten realiseren. De bestaande gevel moet doorbroken worden en opgevangen met staal. De fundering is reeds aanwezig. Er is geen vergunning nodig. De constructie zou ik graag van hout willen hebben. De oplevering graag casco.

Uitbouw achterzijde (bijkeuken)

Wij willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor een uitbouw. We hebben reeds een stenen muur van 2,05 meter, maar deze is niet op hoogte (1,80 m). Idee is in eerste instantie een soort bijkeuken van ongeveer 2,5 meter breed te realiseren, maar mogelijk ook over volledige gevel. Dus de aanbouw zou dan 2,5 bij 2,05 meter worden. Ik weet niet of de muur eerst doorgebroken wordt, idee is om een soort tussenruimte te maken, dus de huidige muur kan blijven staan. Geen idee of hier iets als vergunningen voor nodig is, erfgrens et cetera. Momenteel zitten er kunststof kozijnen/deur in. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of deze ook nodig is. Ik denk dat ik de oplevering compleet wil, dus met water en stroom. Graag advies.

Aanbouw achterzijde woning

Het realiseren van een aanbouw aan een bestaande woning. Breedte is 5.40 m. Diepte is 2.60 m. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra, geen stucwerk, heipalen en de gevel moet van kalkzandsteen gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dragend muurtje door een draagbalk vervangen

Graag willen wij in ons nieuwe huis ( per 25-09-2019) een gedeelte (+/- 2,5 m) van de dragende keukenmuur slopen om er een doorkijk van te maken en zodoende een ‘bar’ idee te creëren. Om dit te realiseren moet er waarschijnlijk een horizontale steunbalk geplaatst worden. Er is een al een verticale draagbalk aanwezig die geplaatst is na aanleiding van het weghalen van de gevel (aanbouw). Het liefst willen we een stalen constructie.

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Vanuit mijn VVE (3 woningen, 1 pand, 3laags) wil ik offertes aanvragen voor schilderwerkzaamheden/opknappen van het dakoverstek (boeiboord) van de voor- en achterkant van de woning en het vervangen van de gedeeltes met houtrot. De achterzijde zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zo blijkt uit het MJOP. Daarnaast moeten de kozijnen van de 1e verdieping opgeknapt en geschilderd worden (Graag apart vermelden op offerte ivm kosten die buiten de VVE vallen). Verder is het buitenschilderwerk aan de gevelluifel in slechte staat en moet dit worden opgeknapt. Daarnaast is de gevel (voor- en achterzijde) in zijn geheel aan onderhoud toe (reinigen, herstel scheuren en opknappen enkele onderdelen). Is het mogelijk om een indicatie te geven van de kosten die het opknappen van de gehele gevel zouden opleveren? Op basis daarvan wordt bekeken of dit in een keer kan worden meegenomen met het onderhoud aan de daklijsten of op een later moment apart wordt uitgevoerd, in verband met de kas van de VVE. Indien nodig kan na contact voor verdere informatie het MJOP worden gedeeld. Wij willen de werkzaamheden voor het einde van het jaar realiseren.

Erker bouwen aan voorzijde

Ik wil aan de voorzijde een erker realiseren van c.a. 4 meter breed en c.a. 1 meter diep. (verbreding van de opening in de gevel) + mogelijk een nokverhoging. Het hoeft niet afgewerkt te worden en het moet van kunststof zijn. Er is een vergunning voor nodig.

Een hangend balkon aan een stenen muur realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning tegen de eerste verdieping aan een hangend metalen balkon kan realiseren. Het balkon moet ongeveer 3,5 bij 1 meter groot worden. In het balkon zou ik graag 2 antieke gietijzeren roosters verwerkt willen hebben. Het werk kan vanuit de tuin van de onderburen gerealiseerd worden. Het betreft een gemetselde gevel waaraan het balkon bevestigd moet worden.

Frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel

Wij beginnen per 1 augustus met een casco woning. Aan de gevel willen wij een aanpassing als volgt. - 2 ramen van HR++ voorzien - 2 draaikiep ramen (HR++) - 1 Frans balkon In overleg wie materiaal regelt.

Gevel opnieuw voegen

Voorzijde woning( 10 m2 ) ' balkondeel ' inclusief rollaag ' de voegen uithakken ( is al deels los) en invoegen, woning is geschakeld. Buren zijn ook toe aan vervangen van de voegen, misschien is er een gezamenlijke opdracht te realiseren.