Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met woodcare:

Gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met Woodcare

Wij willen een gevel realiseren van Thermowood, deze geveldelen moeten vooraf behandeld met HORSEMEN WOOD CARE Houtbescherming. Het zou gaan om een totaal oppervlakte van 253m2.
Onze klant uit Gilze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met woodcare uit heel Nederland:

Raam in badkamer realiseren

Vanaf medio februari 2020 wordt onze badkamer verbouwd. We willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om voor die tijd een badkamerraam te realiseren (1 meter x 42 cm). Een klein kiepraampje in de gevel is voldoende.

Een serre achter een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die achter onze twee-onder-een-kap-woning een serre kan realiseren. De achterkant van het huis is 6,92 m breed. We willen een serre van 3 meter diep. De gevel moet opengebroken worden over de gehele breedte dus daar moet een draag constructie worden geplaatst. Wij willen een aluminium vouwdeur van 6 delen van totaal 6 m breed met trippel glas. Het dak moet ook van glas en aluminium worden gemaakt. Er zal ook geheid moeten worden voor de fundering. De serre moet casco worden opgeleverd.

Van buitenaf isoleren van de woning om isolatiewaarde 5-6 te realiseren

Isolatie moet vanaf buitenzijde middels PIR of vergelijkbare techniek leiden tot een RC waarde van minimaal 5. Het huis heeft een bestaande spouwmuur, en is uit 1971. De gevel 5 het dak 6. Schatting van 80m2 voor het dak, rechthoekig huis met gevel van 150m2. Hier gaan natuurlijk nog de ramen en deuren af. Graag langskomen om de opties te bekijken en offerte te laten opstellen.

Vrijstaande woning isoleren en afwerking realiseren

Ik wil de gevel van een vrijstaande woning laten stucen. Het is nu alleen metselwerk. Het gaat om 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 meter diep en 5,75 meter breed. De gevel moet in feite 2,5 meter naar voren geplaatst worden. Het gaat om een nieuwbouw woning dus alles is nieuw. We willen alleen net even wat meer ruimte creëren. Hoor graag wat de kosten zijn inclusief metsel, hei werk enzovoort. Vergunning is niet nodig. De muren zouden gemetseld moeten worden. We willen de vloerverwarming doortrekken (het heeft een pomp systeem). Verdere afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Het huis is gebouwd in een tunnelframe. De muren moeten worden verlengd met een balk in het plafond en een steunbalk erin. Rond mei willen we graag beginnen.

Uitbouw achterzijde huis

Graag laat ik een uitbouw van 3,5 bij 3,5 meter realiseren aan bestaand huis. Muur links reeds aanwezig door aanbouw van de buren. Er is geen vergunning nodig, buren hebben deze niet nodig gehad. Traditionele uitbouw, waarvan links alle muren al aanwezig zijn, rechts enkelsteensmuur van schuur aanwezig, dan blijft over de gevel en een simpele doorbraak. Er is een fundering nodig voor de voorzijde, de 2 muren aan zijkant staan reeds op fundering. Graag de oplevering compleet inclusief stucwerk en minimaal elektra. Wanneer het u uitkomt kunnen we starten, wij hebben er geen haast bij. Op Google kunt je ons huis vinden, zo krijg je via streetview al een beeld van hoe het huis eruit ziet.

Gevel renoveren

Deels bestaande spouwmuur en te realiseren nieuwbouw dienen voorzien te worden van isolatie en houtafwerking. Desgewenst kunnen tekeningen worden doorgestuurd. Het gaat om 200 m2.

Uitbouw voor badkamer realiseren inclusief inrichting badkamer

Aan de achterkant van de woning realiseren van een uitbouw voor de badkamer op de eerste verdieping (zie in bestaande situatie het dak waarop dit beoogd is). Voor de inrichting van de badkamer kopen wij de inrichting (sanitair, kranen en tegels) en vragen we aannemer om dat te installeren inclusief elektra/leidingwerk/kabels etc. Belangrijke kenmerken te realiseren project: - afmetingen uitbouw vanaf gevel: ca. 190cm breed, 120 cm diep. - uitvoering uitbouw in houtskeletbouw met afwerking in kunststof rabatdelen (zie ook de foto's van hoe dit er bij buren uitziet). - te bespreken: mogelijkheid om een lichtkoepel in het dak of een groot raam aan de achterzijde van de uitbouw te realiseren - inrichten badkamer tot oplevering: Dit betreft onder andere plaatsen sanitair (douche/bad, toilet wastafel, etcetera), aanbrengen tegelwerk, aanbrengen verlichting, inclusief leidingwerk en elektra. In de bijlage: 1. Wat foto's van de bestaande situatie (hierin ook voorbeelden van buren die vergelijkbare uitbouwen al hebben). 2. Tekeningen van de uitbouw van de keuken op de begane grond waar bovenop de nieuwe uitbouw dient te worden gerealiseerd. Dit zijn o.a. constructietekeningen en funderingstekeningen en tekeningen van zijaanzicht. 3. Ons schetsontwerp van de uitgebreide badkamer in floorplanner gemaakt. Graag ontvang ik een uitgesplitste offerte voor het realiseren van uitbouw en afwerken badkamer. Daarbij graag aangeven: - prijzen per post, waarbij ook materiaalkosten en tarieven (uren) inzichtelijk zijn - ben je in staat om naast de uitbouw ook het inrichten van de badkamer uit te voeren? - verwachte duur uitvoering vanaf sloop huidige badkamer tot oplevering nieuwe badkamer. - uitvoering is gepland voor start per 22 april 2020. Graag even voor het toesturen van de offerte telefonisch contact opnemen.

Opbouw op zolder om een slaapkamer te realiseren

Wij willen graag een extra prefab opbouw op het platte dak, zodat we een extra kamer kunnen realiseren. De afmeting is ongeveer 5 x 5 meter. Tevens op de huidige slaapkamerverdieping bijbouwen van 1 extra wand en verplaatsen van een inbouwkast. Alles inclusief benodigde elektra, verwarming, afwerking ed. Een compleet plaatje dus. Opbouw graag van hout, wat ook gebruikt is om gevel van huidige huis te maken. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Het is van belang dat deze klus in mei 2020 is afgerond.

Verwijderen garagedeur en realiseren kozijn en deur als voorgevel

Gaat om een garage met 3 klapdeuren. Deze wil ik vervangen door een gevel met 1 deur en een raam. Dit kan eventueel in het bestaande kozijn. De gevel moet dus opgevuld worden door gevelbekleding. Bij voorkeur ook de deur en het raam laten plaatsen. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. De Deur eruit en het nieuwe raam / deur erin met gevelplaten.

Partners

Partners van Casius