Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gilze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gilze heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gilze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gilze of directe omgeving.

46 klanten uit Gilze bevelen een bij Casius in Gilze aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gilze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gilze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel opnieuw bekleden met hout

Huidige situatie: Verouderde houten gevelbekleding met veel doorkomend hars dient vervangen te worden. Betreft voorkant van het huis als zijkant boven de berging. De opbouw van de bekleding is een driehoek en loopt van beneden (+/- 3,6 m breed, startend op 2 m hoog) tot boven (50 cm breed, +/-6 m hoog). Tegenover deze gevelbekleding zit aan de andere kant een houten latje van ongeveer 5 m welke we direct mee willen laten vervangen, omdat deze volledig verweerd is. Doel: Vervangen van gevelbekleding (boven berging en latje overzijde) en advies over welke houtsoort het beste gebruikt kan worden. Huidige kleur is wit, en waarschijnlijk willen we dit wit houden (kunnen we eventueel ook zelf schilderen). Enige waar rekening mee gehouden dient te worden is dat de wind meestal op de voorzijde van het huis staat en ik het gevoel heb dat dit ten nadele van de gevelbekleding komt. Er is makkelijk bij te komen, een steiger is wel nodig. Het begint op 2 meter hoogte. Afvoeren doe ik zelf.

Gevel realiseren van thermowood die vooraf behandeld is met Woodcare

Wij willen een gevel realiseren van Thermowood, deze geveldelen moeten vooraf behandeld met HORSEMEN WOOD CARE Houtbescherming. Het zou gaan om een totaal oppervlakte van 253m2.

Gevel laten renoveren

Ik ben op zoek naar een klein bedrijf voor het verwijderen van de oude voegen en het opnieuw invoegen van de zijgevel. In totaal gaat het om ongeveer 55-60 m2 muur. Er zal een steiger geplaatst moeten worden, de werkzaamheden gaan tot een hoogte van ongeveer 9 meter.

Gevel voegen en reinigen

Ik zou graag afzonderlijke prijsopgaven willen hebben voor: 1. Gevelreiniging; 2. Vervangen voegen met platte voeg; 3. Vervangen voegen met gesneden voeg. Het huis is vrijstaand, ongeveer 7 x 7 meter met aanbouw aan de achterzijde van 5 x 4 meter. Het betreft niet alle muren. In totaal betreft het ongeveer 100 m2.

Voorgevel behandelen met impregnatie

Voorgevel behandelen: impregneren. Het is een gevel van een oude boerderij. Gemetselde gevel met bakstenen. Breedte van het huis is ongeveer 5 meter, anderhalve verdieping die breedte en dan taps toelopend. Iets van 20 m2? Graag even komen kijken. Tevens moeten de voegen worden nagekeken.

Het betreft de verbouwing / renovatie ...

Het betreft de verbouwing / renovatie van een bestaande aanbouw aan woonhuis. Ruimte is nu niet in gebruik Tevens zal woonhuis gedeeltelijk opgeknapt worden. (nieuwe keuken e.d.) In de nieuwe ruimte willen we het volgende realiseren: leefkamer voor kinderen + berging + garage + veranda op zuid/zuidwest kant van huis. De aanbouw is nu voorzien van asbest houdende golfplaten die vervangen moetn worden door dakpannen gelijk aan de pannen op woning. Als het mogelijk blijkt graag een directe verbinding tussen bestaande keuken en veranda. Belangrijk is dat de uitstraling en karakter van bestaande woning in stand blijven of meer uitstraling krjgen. Woning is een klassieke buitenbouw van rond de jaren 40-tig?

Herstellen voegwerk van bovenste ...

Herstellen voegwerk van bovenste gedeelte 1,5m van vrijstaande schoorsteen en van de schoorsteen op de nok aan de gevel over 1m hoogte