Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel reinigen of schilderen:

Gevel reinigen of schilderen

We twijfelen of het interessanter is om onze gevel te laten schilderen of om te laten reinigen, wij zouden graag advies willen hebben. Het huis heeft 4 volwaardige verdiepingen, de zijkant heeft nauwelijks glas, de voorzijde is redelijk wat, de achterkant is bijna volledig van glas. Het huis is 10 bij 5 m. De gevel is gestuct en beschilderd. Over 2 weken krijgen wij de sleutel van het huis.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel reinigen of schilderen uit heel Nederland:

Gevel renoveren

Het betreft een huis van 1930. Ik wil vooral de gevel nieuwe uitstraling geven. Mogelijk moeten hier en daar ook wat stenen hersteld worden. Zat naar 3 opties te kijken: 1. reinigen en opnieuw voegen 2. steenstrips 3. stucen

Gevel opnieuw voegen en reinigen, mogelijk een aantal stenen vervangen

Wij zouden de voorgevel willen laten reinigen, misschien hier en daar een steen vervangen en daarna de gehele gevel opnieuw laten voegen. We hebben 2 verdiepingen, maar een groot deel loopt schuin af door het dak. Er zal ongeveer 30 m2 gereinigd en gevoegd moeten worden. Impregneren willen we niet, tenzij het echt nodig is in onze situatie. De buren laten hun woning schilderen en daardoor zijn er steigers. Wij hopen dat het zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden in verband met de steigers.

Gevel renovatie

Ik wil graag de achtergevel en de zijgevel van mijn huis laten renoveren. De gevel is van baksteen. Het gaat om 50 m2 voegwerk verwijderen en opnieuw aanbrengen. En daarnaast 102 m2 aan gevel reinigen en ook impregneren. Het is 2 verdiepingen hoog. Zowel bij de achterkant als de zijkant van mijn huis is er ruimte voor een stijger.

Voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel

Voegwerk waar nodig herstellen (ziet er goed uit) + stoom reinigen + impregneren ongeveer 60m2 in totaal. Het gaat om de 1e en 2e verdieping van de woning.

Voegwerk herstellen, gevel reinigen en impregneren

Hier en daar moet wat voegwerk worden hersteld, de gevel moet worden gereinigd en en daarna geïmpregneerd. Het is een patiowoning, dus geen klimwerk. Gaat om nog geen 50 m2. De gevel is niet geschilderd.

Gevel laten reinigen

Ik wil graag mijn gevel van de zijkant (een zijde) voor en achterkant laten reinigen tot en met de nok. Is een bakstenen gevel. Betreft een 2 onder 1 kap huis zonder garage en/of brandgang. Gevel is heel dof in vergelijking met andere woningen. Veel kalkuitslag lijkt het op. Ook het dak/pannen is verontreinigd. Baksteen en een puur sierelementen. 60 m2-70 m2. Stijgeropbouw voor de achterzijde moet via het huis. Verder is de gevel niet geschilderd.

Gevel herstellen van voegwerk en een paar stenen en gevel reinigen en impregneren

Het gaat om een vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1976, alleen gekoppeld aan de buren via garage. Huis is gebouwd van gele bakstenen. De zijmuur aan de westkant is behoorlijk vervuild en enkele bakstenen zijn beschadigd door vorst. Ook zal op enkele plaatsen het voegwerk vervangen/gerepareerd moeten worden, voornamelijk de hoeken. Na reparatie/reiniging graag de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 50 m2, het gaat om de westkant (boven de garage tot aan het pannendak).

Gevel renoveren

Ik wil het schuine gevelpunt op het platte dak herstellen om waterdoorlating naar onder de terrasoverkapping te stoppen. 1e etage, je kan er goed bij vanaf platdak. Voegwerk herstellen, stenen reinigen en goed waterdicht impregneren. Ongeveer 3 à 4 m2.

Het reinigen van de voor achter en zijgevel

Het gaat om de gevel laten reinigen van: voor-/ achter-/ zijgevel, totaal excl. gevelopening ca.100m2 lichte tot middelmatige vervuiling, voorzijde goed bereikbaar voor een steiger opbouw+ tegelvloer, begane grond + 1e verdieping, achterzijde bereikbaar + uitbouw. De zijgevel is wat anders, deze is vanaf de 1e verdieping van de uitbouw bereikbaar, verder zit er daar op dit moment bosjes + zand als ondergrond. Daarnaaast de begane grond + 1e verdieping + zolder punt uitvoering ca. eind 2020 prijsopgave incl. alle nodige-/ noodzakelijk-/ bijkomende kosten.

Gevel reinigen

We zijn de spachtelputz van de buitenmuur aan het verwijderen, maar er blijft af en toe nog een kalklaag achter. We willen de baksteen zo goed mogelijk terug zien. Het is een jaren 30 woning!

Partners

Partners van Casius