Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel reinigen of schilderen

We twijfelen of het interessanter is om onze gevel te laten schilderen of om te laten reinigen, wij zouden graag advies willen hebben. Het huis heeft 4 volwaardige verdiepingen, de zijkant heeft nauwelijks glas, de voorzijde is redelijk wat, de achterkant is bijna volledig van glas. Het huis is 10 bij 5 m. De gevel is gestuct en beschilderd. Over 2 weken krijgen wij de sleutel van het huis.

Gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die de bekleding kan vervangen aan de achterzijde van de woning (op het zuiden). Oppervlakte is ongeveer 12 m². Links bij de buren zit een 'afwerk'plaat van ongeveer 20cm bij 540cm. Rachelwerk nakijken, evt vervangen/herstellen. Isolatie nakijken en evt vervangen/herstellen. Dampwerende folie nakijken en evt vervangen/herstellen. Aanbrengen waterslag(en) onder kozijn. Maat kozijn: ongeveer 280 cm breed. 1 zonnewering zit in de weg, deze moet eraf voor bevestiging en weer terug geplaatst worden.

Gevel opknappen

Het betreft en drive in woning waar van de buiten gevel bestaat uit houten planken. De planken zijn verrot en ik weet niet precies hoe ik dit op moet lossen. Het gaat om 60 m2.

Houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel

Graag zou ik een idee krijgen hoeveel kosten er verbonden zijn aan het vervangen van de houten buiten gevel voor kunststof. Dit zou ik de zomer van volgend jaar willen laten vervangen. Ik gok zelf dat het om zo'n 40 M2 gaat aan de buitenkant van het huis. Ook zou ik graag willen weten welke opties ik heb in kunststof en wat het minste onderhoud vergt. Het huis is gebouwd in 1975.

Het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels

Ik zoek een gevelspecialist voor gevelbekleding met Cortenstaal. Het gaat om 2 maal circa 3 bij 3 m2 gevel. Deze gevels zijn op dit moment met Rockpanel platen 1 bij 1 meter afgewerkt. Deze platen zijn aan vervanging toe. De afmeting van de Cortenstaal platen hoeft geen 1x1 meter te zijn. De twee gevels hebben een houten frame. 1 Van de 2 gevels steekt boven een vijver uit. Opvang van roestwater lijkt gewenst. Voorbereidende werkzaamheden kunnen door mij worden uitgevoerd.

Stenen muur van keuken bekleden

Ik wil de stenen (bakstenen) muur van keuken bekleden met hout of stucwerk. Tevens overstek van aanbouw. Het gaat om 20 m2.

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil graag mijn vrijstaande woning uit 1920 zonder spouw maar met twee zijgevels laten isoleren en bekleden. Het gaat om een steense gevel. Het zal om ongeveer 140 m2 gaan.

Schutting vervangen door tussenmuur

Ik wil twee schuttingpanelen vervangen door een tussenmuur. Deze moet gemetseld worden en deze wordt 3,5 bij 2 meter hoog. Dit komt op de erfscheiding met de buren.

Schuttingmuur metselen

Schuttingmuur van grofweg 3,5 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Wij hebben een oude schutting die we weg gaan halen en willen hier een nieuw muurtje laten metselen. Het gaat om ongeveer een muur van 3 meter lang en 2 meter hoog.

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil graag 2 gevels laten isoleren en stucen aan de buitenzijde van mijn woning. Omdat ik graag gebruik wil maken van de landelijke subsidie moet het isolatiepakket wel minstens een RD waarde hebben van 3.5. Graag hoor ik welke mogelijkheden u kunt bieden. Ik kan u per e-mail een tekening sturen van de beide gevels waar het om gaat zodat u ook de ramen en deur + maten goed kunt inzien. De uitvoerdatum is nader te bepalen, afhankelijk van het moment waarop we de subsidietoekenning krijgen. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Schoorsteen opnieuw voegen en lood vervangen

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen en daarop een flauw dak. Op de nok staat een schoorsteen waarvan de voegen en het lood oud zijn. Ik ontvang graag uw offerte voor het vernieuwen van zowel de voegen als het lood.

Houten betimmeringen vervangen door Trespa

Ik wil enkele houten betimmeringen op mijn woning laten vervangen door Trespa beplating. Het gaat om: - een deel onder een raam op de begane grond ter grootte van ongeveer 110*70 cm; - een deel boven een raam op de eerste verdieping tot aan het schuine dak ter grootte van ongeveer 110*(160-260) cm; - delen rondom de ramen in een dakkapel ter grootte van ongeveer 30*285 cm en twee keer 15*160 cm - delen op de zijkanten van de dakkapel: twee driehoeken van ongeveer 230*190 cm Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en daarbij ook de juiste RAL-kleur vaststellen. Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel van kunststof renoveren

Op de voorgevel van mijn huis zit al kunststof bekleding. Ik ben niet tevreden hoe het geplaatst is en denk dat de isolatie niet goed is. Dus ik wil waarschijnlijk nieuwe isolatie en er zijn verschillende planken kapot, deze moeten vervangen worden. Ook zit er een lekkage, deze moet opgespoord en verholpen worden. Graag advies van de vakman. Betreft een drive-in woning met 2 verdiepingen.

Metselwerk: muur metselen

300 m2 metselwerk: klampmuur baksteen dikformaat incl. Doorstrijkvoeg excl. Materiaal excl. Stelwerk excl. Steigerbouw

Kalkzandsteen gevel reinigen en impregneren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het reinigen en impregneren van mijn huis. De gevels zijn van kalkzandsteen en het betreft een oppervlakte van 82 vierkante meters. Het bouwjaar is van 1991 en de gevels zijn 10 jaar geleden voor het laatst gereinigd en geimpregneerd.

Zijgevel metselen

Zijgevel metselen als extra muur tegen bestaande zijgevel. Hoogte uiterste punt is circa 7500 mm, franse kap. Met aangebouwde keukenmuur. Totaal ongeveer 60 m2 metselwerk. Prijsopgave excl. materiaal.

Schoorsteen is verweerd en er zitten wat ...

Schoorsteen is verweerd en er zitten wat stenen los. Herstellen en voegen vervangen. De dakgoot heeft een klein lek en moet hersteld worden.

tussenmuur plaatsen van gasbetonblokken ...

tussenmuur plaatsen van gasbetonblokken breedte 2,10 m hoogte links 3,39 hoogte rechts 2,84 (plafond loopt nl. schuin)

muur betegelen in de keuken

muur betegelen in de keuken

door aanbouw keuken is de oude ...

door aanbouw keuken is de oude buitenmuur gehandhaafd willen een (deels) vrije doorgang hebben van de woonkamer naar de keuken