Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Etten Leur of directe omgeving.

413 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, zijgevel isoleren, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel isoleren en bekleden

Graag ontvang ik advies en een prijs voor het isoleren van de gevel. Zijkant: 7.35 x 5 x 8 meter, dit twee maal. En de voorzijde 7.65 x 5 meter, deze 1,5 maal. Ik wil het bestaande buiten spouwblad verwijderen, dan tegen het binnenblad isolatie aan brengen met als afwerking steenstrip die qua kleur en structuur overeen komen met de alom bekende gele eikenschors. Dit moet een totale dikte krijgen van 16 a 17 cm. Wanneer het buitenblad verwijderd wordt geeft dit geen problemen met de stabiliteit van de woning.

Gevel laten kaleien

Wij zouden het bovenste gedeelte van ons woonhuis (circa 100 m2) laten kaleien en willen graag weten de kosten hiervoor zijn. Gaat om een rode steen onder en boven een gele baksteen die al lichtelijk aan het verkleuren is, dit willen wij laten opknappen.

Schoorsteenrenovatie

Het opnieuw laten voegen van een drietal schoorstenen van 3 woningen op rij

Buitenmuur metselen van aanbouw

Buiten muur metselen van een aanbouw in breda start volgende week.

Gevel opnieuw voegen en eventueel reinigen

Ik zou graag advies willen en een prijsopgave over wat de verrichtingen ongeveer gaan kosten. Ik wil het huis opnieuw laten voegen. En, indien nodig, eventueel laten reinigen. Het gaat om de voor- en achterkant van een normaal rijtjeshuis (zie bijlage). De gevel is 5.5 meter breed, begane grond en eerste verdieping. Ongeveer de helft van de gevel bestaat uit ramen en deuren.

Tuinuur metselen als erfafscheiding

Ik overweeg een muur te laten metselen als erfafscheiding. Het gaat hierbij om een muur van circa 20 meter lang en 2.10 meter hoog. Ik heb de voorkeur voor rood/bruine bakstenen. In de tuin en tegen de erfgrens staan bomen, deze wil ik laten staan. Wat zullen de kosten worden inclusief het plaatsen van een lichte fundering.

Loodslabben van de gevel vervangen

De loodslabben tussen de gevel van mijn woning en het platte dak van de garage dienen te worden vervangen. Het gaat om 7 meter.

Erfafscheiding metselen

Ik wil rondom mijn achtertuin een afscheiding laten metselen. Het metselwerk bedraagt ongeveer 80 vierkante meter. Ik wil ook dat de muur gevoegd wordt.

Garage dichtmetselen en schutting plaatsen

Ik wil mijn garage dicht laten metselen en met daarin een klein raampje. Het is ongeveer 4,6 m2. Verder wil ik een deel van de houten schutting aan de garage weghalen en daar een stenen schutting met nieuwe poort laten zetten. Dit gedeelte is ongeveer 2 meter.

Tuinmuur met fundering laten maken

Wij willen een bakstenen tuinafscheiding laten metselen, inclusief fundering, van ongeveer 2.20 meter hoog, in een hoek waarvan 1 zijde 1.80 meter lang en de andere zijde 4.50 meter lang is. Kunt u mij zeggen wat dat all in ongeveer kost?

Schutting metselen in een U-vorm

Ik wil graag in de achtertuin een stenen muur/schutting in een U-vorm laten metselen. Het moet een geheel bakstenen muur worden van ongeveer 2 meter hoog, inclusief stenen pilaren. De lengte van de muren is twee keer 8 meter en een keer 6 meter. Graag een indicatie betreffend de kosten.

Gevels impregneren

Onze 2 onder 1 kap woning wil ik aan de zijkant en voorkant laten impregneren. Het betreft de gevels die het de meeste wind en regen te verduren krijgen. Ik ontvang graag een prijsindicatie per m2.

Gevel siliconeren

Siliconeren zuider gevel van circa 7x4 meter.

Vensterbank renoveren op de 1e verdieping

Vensterbank van 1,70 cm. Eerste twee vensterbanktegels zitten los, voegen van de hele vensterbank zijn grotendeels verdwenen. Vensterbank bevindt zich op de eerste verdieping boven een serre-achtige uitbouw van 50 cm diep.

Topgedeelte van de schoorsteen verwijderen

Graag willen we het topgedeelte van de schoorsteen laten verwijderen en het gat laten dichten. Het gaat om het gedeelte op de zolderverdieping, het deel dat door het pannendak loopt. Optioneel ook het gedeelte op de eerste verdieping. Voor bezichtiging afspreken via de mail a.u.b.

Voegen vernieuwen en impregneren

Voegen eruit halen, stralen, voegen en impregneren. Het gaat om een zijgevel van 50 m2 met gewone voeg. Begane grond, eerste verdieping en klein stukje tweede verdieping. De gevel is goed bereikbaar.

Halfsteens muur laten zagen

Ons achterpoortje is te smal. Ik wil deze graag 10 tot 20 cm breder laten maken maar dan moet eerst de muur gezaagd worden. Mogelijk daarbij het plaatsen van een latei. Afmeting poort nu 81 x 198 cm. Opdracht 1: het recht zagen van een halfsteens muur verticaal over een lengte van ongeveer 198 cm. Opdracht 2 optioneel: het plaatsen in de groter gemaakte opening van een nieuwe stevige hardhouten poort. Deze moet gegrond zijn, en voorzien zijn van een slotgat voor een cilinderslot. Ook met sluitveer. Graag voor beide opdrachten een aparte offerte.

Gevels reiningen of impregneren

Ben net klaar met de bouw van mijn huis maar zie dat mijn gevels wit uitslaan, waarschijnlijk door het natte weer. Gemetselde donkerrode baksteen. Antraciet voeg, voor het voegen sloeg de gevel al wit uit. Bij elkaar 175 m2, alles 3.8 meter hoog. Graag van U een advies en bijbehorende prijs om de gevels te reinigen.

Zijgevel van woning laten impregneren

Impregneren van de gevel. Het gaat hier om de zijgevel van onze woning i.v.m. regendoorslag. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Gevelrenovatie

Het betreft een vrijstaande woning van 172 m2. De voegen moeten worden vernieuwd en de gevel gereinigd of gestraald. Daarna zal alles geïmpregneerd worden.

Voegwerk aan achter- en zijgevel

Opnieuw uithakken de voegen in de voor- en achtergevel van het huis. Met een nieuwe voeg, wellicht snijvoeg, de uitgehakt gevels weer voegen. Het huis is van het jaar 1900 en het gaat om 120 vierkante meter.

Balkongevel impregneren

Circa 8 m2 balkongevel impregneren. Het is op de eerste verdieping De stenen zijn een beetje vervuild.

Scheuren in de muren

Er zijn wat flinke scheuren in de muren onstaan,en zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Drie pilaren voor schutting

Wij willen een andere erfafscheiding met de buren. Daarvoor moeten er eigenlijk 3 pilaren van metselwerk komen van 35cm breed en 200cm hoog.

Metselen 2 muurtjes

Metselen van 2 muurtjes (+ inmetselen ophangsysteem) om poort tussen te plaatsen. Te leveren materialen: Stenen, voegsel.