Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur verhogen:

Buitenmuur verhogen

Wij hebben al een buitenmuur naar de achterbuuren toe, maar die wil graag verhogen met ongeveer 40 cm. De muur is 10 meter lang. Indien dit mogelijk is wil ik graag een offerte. De muur eindigt met een rollaag.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur verhogen uit heel Nederland:

Buitenmuur verstevigen en verhogen

We hebben een buitenmuur waar eerder een slecht geplaatste overkapping tegenaan stond. We zijn deze aan het neerhalen en willen in verband met privacy en inbraak de muur verhogen en eventueel verstevigen. Hij lijkt te wiebelen. Staat op een fundering en moet ongeveer 80 cm omhoog. Het is ongeveer 6.50 meter breed. Het hoeft niet met dezelfde stenen of iets dergelijks te zijn, we gaan de boel toch schilderen. Als het maar omhoog gaat en stevig is.

Buitenmuur stucen van boerderij

Ik wil graag buitenmuren van boerderij laten stuken om gaten af te dichten, isolatie te verhogen en uiterlijk te verfraaien. Gaat om 2 buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenmuur verhogen

De bestaande buitenmuur is een spouwmuur met een hoogte van 1 meter, deze wil ik verhogen met een enkelsteensmuur en de benodigde kolommen naar 1,90 a 2 meter. Indien mogelijk wil ik de glazen panelen laten verwijderen en afvoeren.

Garage vergroten

Momenteel staat er naast de woning een garage van 3 meter breed en 7 meter lang. Nu willen wij deze garage vergroten en daarmee breder maken. De lengte van 7 meter is goed alleen willen we hem 6 meter breed maken. Daarbij willen we een grote elektrische deur erin zetten van 5,5 meter breed. De bestaande buitenmuur aan de lange rechterkant willen we weghalen waardoor de ruimte ook echt 1 ruimte wordt en het geen 2 aparte garages worden. De hoogte van de schuur is nu 2,8 meter en zouden we graag willen verhogen naar 3 meter hoog. Het betreft een bouw enkelsteens.

Buitenmuur verhogen, herstellen en stuken

Wij hebben bij onze woning een gemetselde buitenmuur van 180 cm hoog die wij willen laten verhogen. Er moet in totaal maximaal 2 m² metselwerk op. Verder moet er op een hoek van de muur wat metselwerk en voegwerk worden hersteld. Een deel van die muur is al afgesmeerd met buitenstuc. Ik wil de overige delen op dezelfde wijze laten afsmeren, zodat ik de hele muur daarna kan gaan schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Raamkozijn verplaatsen en muur aanpassen

Wij zijn van twee kamers één aan het maken. De ramen in de kamers zitten niet op gelijke hoogte. Dit willen we graag aanpassen, zodat beide ramen straks gelijk zijn. Voordat we nieuwe kozijnen laten inmeten willen we graag het gat van één van de twee ramen gelijk maken aan het andere gat. Het gat moet hiervoor worden verkleind en omhoog geplaatst. De opdracht is dan ook het verhogen van de latei en het opmaat metselen van de binnen- en buitenmuur. Originele stenen van het huis hebben wij op voorraad, want het deel van de buitenmuur moet zoveel mogelijk het zelfde uiterlijk krijgen als het huidige metselwerk van de buitenmuur. Zie bijgevoegd bestand met uitleg en schets van huidige en gewenste situatie.

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen op een etage (3 hoog) in Amsterdam - Zuid en hebben al enkele jaren last van ernstige vochtproblemen in de woning. Vocht in slaapkamer / vochtdoorslag buitenmuur, vocht in woonkamer voor en achter / stucwerk laat los en zelfs water via het plafond naar binnen. Veel last van schimmel. De verhuurder wil er nu (o.i.) met simpele reparaties vanaf en de huur daarna flink verhogen. Wij willen graag een concrete vochtmeting in onze woning en kijken of er na de reparaties iets is veranderd in het vochtmetingspercentage. Het appartement is ongeveer 45 m2.

Constructieberekening en -tekening maken

Ik wil de balk naar mijn uitbouw van twee verdiepingen met twee stalen balken, een onder binnenmuur en een onder buitenmuur verhogen. Daarnaast wil ik het resterend stuk achtermuur naar de bijkeuken (naast de uitbouw) openbreken, hierboven bevindt zich de badkamer. Ook wil ik de muur tussen de uitbouw en bijkeuken doorbreken (waarbij de uitbouw twee verdiepingen heeft en de bijkeuken een verdieping) waarbij ook de bijkeuken verhoogd zal worden. Hierbij komen drie punten bij elkaar op een gemetselde pijler, mogelijk moet hier een pilaar ter vervanging worden gemaakt. Is het mogelijk hiervoor een berekening en tekening te maken? Wat gaat dit mij kosten?

Vergroten uitbouw

De bestaande uitbouw met badkamer van 3.15 x 2.85 meter, buitenmaat naar 2,85 bij 5 meter verlengen en herindelen. De bestaande buitenmuur is niet geisoleerd. De aanbouw grenst aan de aanbouw van de buren. - extra fundering storten, afmeting 200 x 285 meter - bestaande bakstenen buitenmuur verlengen met twee meter. Waarschijnlijk is het verstandiger deze muur volledig opnieuw te metselen. - verplaatsen van buitendeur in de bestaande muur - plaatsing van drie raampjes - verplaatsen wateraanvoer en riolering - verlengen van de bestaande electra - dak verlengen - plaatsen binnenmuren met deuren Eventueel: De bestaande muren verhogen, zodat het dak op dezelfde hoogte komt als het dak van de keukenuitbouw breekwerk (in overleg) door de opdrachtgever etc.

Gedeeltelijk verhogen dak

Aan onze woning, houten gebouw van ongeveer 125 jaar geleden, zit aan de achterkant een gebroken dak waardoor de buitenmuur aan de achterkant op een hoogte uitkomt van 1.40 m. Dat willen we graag verhoogd hebben, dus de schuinte moet dan uit het achterste stuk gehaald worden zodat de hoogte op 2.20 m ongeveer uitkomt. Gaat om een stuk van ongeveer 4,5 meter. Dak moet aan de achterkant dus aangepast worden en muur moet worden opgtetrokken. Uitvoeringstermijn in overleg, afhankelijk van het weer. Afwerking kunnen we op zich zelf doen.