Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel reinigen, voegen en impregneren:

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Ik ben sinds dit voorjaar eigenaar van een uitgebouwde hoekwoning uit bouwjaar 1958. Er is nooit onderhoud gepleegd aan de gemetselde buitenmuren. Daarom is het nu tijd om die te laten reinigen, voegen en impregneren. Het gaat om in totaal 78 m². De aanbouw aan de linkerzijde hoeft nog niet opnieuw. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel reinigen, voegen en impregneren uit heel Nederland:

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren 60

Betonnen gevel reinigen

Ik wil de betonnen geveldelen van mijn woning laten reinigen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave. Ik weet niet of u mij na het reinigen nog een behandeling van de gevel aan kunt raden.

Gevel reinigen, wellicht voegen en impregneren

Wij hebben twee stukken buitenmuur waar veel mos en groene aanslag op zit. We laten dat graag reinigen en het liefst ook impregneren en voegen waar nodig. Het gaat om ongeveer 16 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel renoveren

Het gaat om een hoekwoning uit 1925, waar de buitenkant grondig aangepakt moet worden. Voegen vervangen, latei vervangen, reinigen en impregneren. Ongeveer 80 m2. Graag een offerte hiervoor.

Gevelreiniging en vervolgens voegen

Graag een offerte voor: gevel reinigen en voegen herstellen. Schoorsteen renoveren.

Voorgevel reinigen, impregneren en gedeeltelijk voegen herstellen

De voorgevel van onze woning dient gereinigd en geïmpregneerd te worden. Tevens zitten er op een aantal plekken kleine openingen in het voegwerk, dit dient herstelt te worden. De breedte van de gevel is ongeveer 8 meter inclusief. Kozijnen. De hoogte is 2 verdiepingen en zoals op de foto's is te zien loopt dit in een puntdak.

Buitengevel reinigen en schilderen

Het pleisterwerk op de buitengevelisolatie van mijn woning en die van mijn buren is lokaal kapot of hersteld, lokaal vervuild en vertoond lokaal aangroei van algen. Sinds de bouw van de woningen circa 17 jaar geleden, is er geen onderhoud gepleegd aan de buitengevel. Het betreft gelijktijdig onderhoud aan de buitengevel van zowel mijn woning als die van de buren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: waar nodig pleisterwerk herstellen, pleisterwerk reinigen en schilderen met een dampdoorlatende verf. Eventueel afwerken met een beschermlaag tegen algengroei en hechten van vuil. Hierover ontvang ik graag advies. Het is naar verwachting circa 2 dagen werk voor 2 personen. Het gaat om een gevel op de begane grond en 1e verdieping, daar is een rolsteiger nodig. Wij (buren) vragen vrijblijvend een advies en een offerte voor de te verrichten werkzaamheden. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en gedetailleerde offerte.

Gevel reinigen en voegen

Wij willen de gevel graag laten reinigen en daarna opnieuw voegen. De gevel is zo´n 30 vierkante meter inclusief ramen. De locatie is goed bereikbaar.

Voorgevel reinigen

Het gaat om reiniging van mijn voorgevel. Arbeidershuisje. Oppervlakte circa 18 m2, gevel min kozijnen. Tevens wil ik de voegen laten vervangen. En volgens mij moet er ergens nog stenen worden vervangen aangezien er een barst in zit. Ik vraag dit voor mijn huis aan, maar tevens heb ik nog drie buurtbewoners die ook geïnteresseerd zijn. Ik vraag hiermee ook voor hun soortelijke situatie deze informatie.

Gevel reinigen en eventueel voegen

Ik wil de gevel reinigen en eventueel voegen. Er zit nu gevelverf op. Het huis is 100 jaar oud.

Partners

Partners van Casius