Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Eindhoven of directe omgeving.

3273 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: muren isoleren, 2 onder 1 kap woning bekleden, gevel stucen, gevel vervangen met kunststof gevelbekleding, cementeren van buitengevel, buitenzijde isoleren met steenstrips, bekleding van gevels, steenstrips gevelbekleding plaatsen, vrijstaande woning isoleren aan de buitenzijde, gevel laten bepleisteren, buitengevel bekleden, gevel isoleren, gevelbekleding en isoleren van zeecontainers, steenstrips en isolatie, cementeren van buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gepatineerde koper platen (groen) met een dikte van 0.7 mm. De voorgevel is 5.40 meter breed en van 1.30 meter hoogte zijn de bestaande koperplaten verwijderd ivm schade. Elke plaat heeft een hoogte van +/- 0,45 meter en een maximale breedte van 2 meter. Ik mis dus 3 rijen op mijn voorgevel. Naast mijn raam op de 1e verdieping zijn 4 rijen van 0,75 meter gedemonteerd waarvan ik het koper materiaal heb liggen, moet opnieuw passend gemaakt worden. Aan de onderzijde van mijn overstek is een baan van +/- 0. 13 meter over de volle breedte van het huis 5.40 meter weg die met nieuwe materialen hersteld moet worden.

Gevel zandstralen en voegwerk herstellen

Muren zandstralen en voegwerk herstellen 40 m2/ Gemetselde buitenmuren.

Hout plaatsen op wand en luifel

Ik heb een wand van 16 m2 waar horizontaal hout aan gezet moet worden. Daar moet een zwart doek achter met een open systeem waar je doorheen kan kijken. De luifel is 24 m2 en die moet links rechts en aan de voorkant en onderkant dichtgezet worden met hout. Beide hebben een speling van ongeveer 55 mm.

Metselproject

Voor een project in Eindhoven ben ik opzoek naar Twee of drie goeie metselaars en 2 oppermann Om het isolatie werk te doen en om stenen te knippen stenen aanvoeren op de eerste verdieping om de twee de en derden verdieping zijn de stenen al klaar gezet door een kraan! Het gaat om 180. 000 stenen met min 3 % hakafval Het metsel werk moet in wilt verband gemetseld worden en gepointer worden zo als op de foto zie foto in bijlage Als ze deze opdracht goed uitvoeren kan ik u verzekeren dat u de aankomende 5 jaar werk van mijn kunt krijgen Ik kan de metselaars 37. - per man betalen En de oppermann 25. - per man Wij hebben een betalings termijn van 2 weken hier bij vermeld ik gelijk bij dat ik dan wel de juiste documenten in bezit moet hebben oa wka formulieren of a1 document of kvk vca bsn nummer Van de metselaars en u bedrijf gegevens Ik kan u een contract geven tot einde project Op elk project maak ik nieuwe contracten Graag hoor ik van u wat u voor mijn kan betekenen In het leveren van metselaars en opperman

Zijgevel isoleren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zijmuur van hoekhuis wil ik extra laten isoleren met kingspan platen en afwerken met houtvomposiet planken

Gevel van buitenaf isoleren

De gevel (afmeting 3 meter breed x 4 meter hoog) en (2.2 breed x 3 meter hoog) die geïsoleerd dient geworden vanaf de buitenzijde. Het is een steensmuur zonder spouw of isolatie.

Rollagen voorzien van aluminium bekleding

De oppervlakte van de rollagen van de buitengevel, die bekleed moet worden met aluminium, is meer dan 100 m². Ik zou graag een offerte per m2 willen ontvangen, voor de aluminium bekleding.

Woning slempen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Voor een opdrachtgever moet ik een vrijstaand huis laten slempen en hiervoor een stelpost per m² doorgeven . Is het mogelijk om dit in kleur aan te brengen , zo ja wat is de m² prijs ex btw en mocht deze opdrachtgever geinteresseerd zijn of jullie dan een offerte kunnen neerleggen.

Natuursteen monteren op hoge gevel

De werkzaamheden vinden plaats in Eindhoven. Er zit momenteel natuursteen bekleding rond twee kolommen van een groot pand, en tussen dit gedeelte in moet ook weer natuursteen komen van 3 cm dik en 24 meter hoog. De achterconstructie nog onbekend. Ik ben op zoek naar iemand die hier ervaring mee heeft en ook kan mee denken over de bevestiging.

Gevelplinten afwerken met stucwerk

* Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m². * Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande woning dient aan de buitenkant geïsoleerd te worden, liefst afgewerkt met sierpleister in combinatie met sierstrips aan de lint (vanaf maaiveld tot 400 mm boven het maaiveld).

Tuinmuur metselen

Een schuttingmuurtje van 1.50 meter breed en 1.80 meter hoog moet vervangen worden. Nieuwe muurtje moet 3.00 meter breed bij 2.00 meter hoog worden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Schutting metselen met houten panelen

Voor onze tuin wil ik graag een muur laten metselen met houten panelen. De tuin is ongeveer 10-15 meter lang en zo hoog mogelijk als is toegestaan. Het voorste en achterste gedeelte mogen wel een hele muur zijn en er moet een poort in komen.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Wij willen graag weten of en wanneer u een gat kunt boren ten behoeve van het een keuken afzuigkap.

Gevel stralen en impregneren

Woonhuis uit 2004 stralen en impregneren + boeiboorden tevens reinigen (trespa). Naast atmosferische vervuiling wat vanadium uitbloei. Voegen zien perfect.

Schoorsteen voegen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw voegen. De loodslab bij de aansluiting op het pannendak moet ook worden verbeterd/vervangen. De dakhelling is 30 graden. De schoorsteen is circa 2 meter hoog. Er is ook sprake van een kleine lekkage. Wij zijn ook bezig met zonnepanelen en graag willen wij deze klus uitgevoerd hebben voor het plaatsen van de zonnepanelen in januari.

Binnenmuur metselen

Er moet een binnenmuur komen tussen een een nieuw te plaatsen badkamer en een nieuw te plaatsen keukenblok in een jaren 60 huis dat ik gekocht heb. Deze muur moet dik genoeg zijn om aan beide kanten leidingen te kunnen frezen. Het muurtje moet haaks (90 graden) komen te staan op een 'halve' binnemuur waarvan de andere helft gesloopt wordt. De rand van de 'halve' binnenmuur moet dus vlak gemaakt worden (laatste deel slopen en frezen/schuren/slijpen? ) en worden verbonden met de te plaatsen muur.

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Buitenmuren metselen

2 buitenmuren metselen met fundering 4 meter en 2.80 meter hoog .

Buitenmuur verhogen

Wij hebben al een buitenmuur naar de achterbuuren toe, maar die wil graag verhogen met ongeveer 40 cm. De muur is 10 meter lang. Indien dit mogelijk is wil ik graag een offerte. De muur eindigt met een rollaag.

Schoorsteen renoveren

De klant wil zijn schoorsteen vanaf onder de pan opnieuw laten opmetselen en indien mogelijk een rvs-pijp van 160 millimeter (flexibel) laten aanbrengen. (Er zit op ongeveer 5 meter in kanaal wat bovenin een verspringing en is dus niet recht)

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Ik ben sinds dit voorjaar eigenaar van een uitgebouwde hoekwoning uit bouwjaar 1958. Er is nooit onderhoud gepleegd aan de gemetselde buitenmuren. Daarom is het nu tijd om die te laten reinigen, voegen en impregneren. Het gaat om in totaal 78 m². De aanbouw aan de linkerzijde hoeft nog niet opnieuw. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnenzijde van rolluiken reinigen

Op zolder bij de dakkapel heb ik 2 rolluiken waarvan de binnenzijde erg smerig is. Graag zie ik deze gereinigd. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en 1.50 meter hoog.

Buitengevel metselen

Metselen van buitengevel met lange betonstenen in wildverband en zonder stootvoeg. Lintvoeg is 10mm. Steen afmeting: 595x95x40 mm Te metselen oppervlakte = ca. 290m2+ 50m2. Maximale hoogte is ca. 9,5m. Het gaat mij momenteel alleen om de arbeidskosten en tijd die benodigd is. Bijkomende werkzaamheden> plaatsen PIR isolatie en strak afvoegen (ca. 3mm diep) van de gemetselde betonstenen.

Nieuw balkon metselen

We hebben een huis uit 1936 waar aan de voorzijde van de 1e verdieping een balkon zit dat in erg slechte staat is. Er is sprake van scheurvorming en het balkon staat los. Het balkon maakt onderdeel uit van de voorgevel, het is een gemetseld balkon boven de erker van de benedenverdieping. U kunt dit bekijken op Street View. We willen het zelf slopen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een nieuw balkon kan bouwen. We laten de klus hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.