Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Eindhoven of directe omgeving.

3280 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel glad stucen

Tussenwoning waarvan de gevel nu is bekleed met zeer grof pleisterwerk. Dat pleisterwerk kunnen we indien nodig zelf verwijderen tot op de baksteen. De gevel is 385 cm hoog en 875 cm lang. Minus de kozijnen (2 deuren en 1 raam) is de gevel 20 m2. De gevel willen we glad gestuct hebben. Het is heel eenvoudig om een steiger te plaatsen.

Voegen herstellen

Renovatie zijgevel. Oppervlakte ca. 50 m2. (geen ramen). 1e en 2e etage (werken vanaf/boven plat-dak buren). Basis vorm voegen en meest gunstige prijs. Tijdtip: vanaf eind oktober 2019.

Buitenmuren van uitbouw isoleren

Uitbouw isoleren aan de buitenzijde. Niet een heel groot oppervlak maar er is geen spouw. Het zou ongeveer 15-20 m2 zijn. Ik weet nog niet welk type isolatie dus graag advies.

Beton storten voor vijf huizen

Graag vraag ik een offerte op voor 5 huizen tegelijk. Waar we op zoek zijn naar een vloer en gevelbekleding van een sokkel (die 80 cm boven het maaiveld uitsteekt). Loopoppervlakte: 35 m2 Gevelbekleding: 35 m2 In totaal voor 5 huizen. Dus 5 x 70 m2.

Gevel opnieuw bekleden

We hebben onder de raamkozijnen trespa platen. In plaats van de trespa platen willen we hout. Aan de voorzijde onder het keukenraam is 1,40 M2 Onder slaapkamer raam 1e verdieping voorzijde 2,8 m2 en onder slaapkamer raam 2 e verdieping voorzijde 2,8 m2. Onder slaapkamer raam achterzijde 1e verdieping 3 m2. Totaal 10 m2

Schouw verwijderen, stucen en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn schouw compleet kan verwijderen. Vervolgens de muur en het plafond erachter stucen en de vloer egaliseren ten behoeve van latere betegeling.

Tuinscheiding muurtje verlengen

Ik wil graag een erfscheidingsmuurtje van ongeveer 2 meter (lengte en hoogte) in de achtertuin laten verlengen tot 3 meter zodat deze gelijk komt met een veranda overkapping. En als het kan ook in de hoogte de helling van de veranda volgend.

Muur metselen

Tuinmuur van 25 meter lang. Voldoende ruimte om fundering te graven. Graag rekening houden in de offerte met een steenprijs van 0,45 euro! Hoogte muur is 2,20 meter. Als prijs goed is kiezen we misschien voor nog een muur van 17 meter.

Isoleren buitengevel en afwerken met stuc

Graag 10 tot 15 cm isolatie aan de gevel en afgewerkt met witte stuc. Enkele (kleine) hoeken afwerken met dunne versie (max 5cm). Nieuwe kozijnen zijn geplaatst, deze zijn gezet rekeninghoudend met de gevel isolatie. De woning zal voorbereid zijn (dakrand aangepast, passende vensterbanken buiten, buitenmuur vrijgemaakt (indien nodig met geul langs het gehele huis). Woning heeft schuin dak, enkele hoeken (zoals eerder genoemd) bij voorkeur plaatsen in Mei. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m².

Gevels opnieuw laten voegen

Ik wil mijn gevels opnieuw laten voegen. De voorkant en achterkant van het huis en het schuurtje. De muren van het huis zijn ongeveer 7 meter breed en 6 meter hoog. Het schuurtje is ongeveer 3 bij 3.5 breed en 2 meter hoog. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag.

Woning nieuwbouw metselen

Voor een vrijstaande woning met een inhoud van 1000 m3 zijn wij op zoek naar een metselaar. De woning bestaat uit een kelder, begane grond en een eerste verdieping. Het zal gaan om 30.000 bakstenen.

Tuinafscheiding metselen

Ik wil in het voorjaar mijn tuinafscheiding van 25 meter laten opmetselen.

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gepatineerde koper platen (groen) met een dikte van 0.7 mm. De voorgevel is 5.40 meter breed en van 1.30 meter hoogte zijn de bestaande koperplaten verwijderd ivm schade. Elke plaat heeft een hoogte van +/- 0,45 meter en een maximale breedte van 2 meter. Ik mis dus 3 rijen op mijn voorgevel. Naast mijn raam op de 1e verdieping zijn 4 rijen van 0,75 meter gedemonteerd waarvan ik het koper materiaal heb liggen, moet opnieuw passend gemaakt worden. Aan de onderzijde van mijn overstek is een baan van +/- 0. 13 meter over de volle breedte van het huis 5.40 meter weg die met nieuwe materialen hersteld moet worden.

Gevel zandstralen en voegwerk herstellen

Muren zandstralen en voegwerk herstellen 40 m2/ Gemetselde buitenmuren.

Hout plaatsen op wand en luifel

Ik heb een wand van 16 m2 waar horizontaal hout aan gezet moet worden. Daar moet een zwart doek achter met een open systeem waar je doorheen kan kijken. De luifel is 24 m2 en die moet links rechts en aan de voorkant en onderkant dichtgezet worden met hout. Beide hebben een speling van ongeveer 55 mm.

Metselproject

Voor een project in Eindhoven ben ik opzoek naar Twee of drie goeie metselaars en 2 oppermann Om het isolatie werk te doen en om stenen te knippen stenen aanvoeren op de eerste verdieping om de twee de en derden verdieping zijn de stenen al klaar gezet door een kraan! Het gaat om 180. 000 stenen met min 3 % hakafval Het metsel werk moet in wilt verband gemetseld worden en gepointer worden zo als op de foto zie foto in bijlage Als ze deze opdracht goed uitvoeren kan ik u verzekeren dat u de aankomende 5 jaar werk van mijn kunt krijgen Ik kan de metselaars 37. - per man betalen En de oppermann 25. - per man Wij hebben een betalings termijn van 2 weken hier bij vermeld ik gelijk bij dat ik dan wel de juiste documenten in bezit moet hebben oa wka formulieren of a1 document of kvk vca bsn nummer Van de metselaars en u bedrijf gegevens Ik kan u een contract geven tot einde project Op elk project maak ik nieuwe contracten Graag hoor ik van u wat u voor mijn kan betekenen In het leveren van metselaars en opperman

Zijgevel isoleren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zijmuur van hoekhuis wil ik extra laten isoleren met kingspan platen en afwerken met houtvomposiet planken

Gevel van buitenaf isoleren

De gevel (afmeting 3 meter breed x 4 meter hoog) en (2.2 breed x 3 meter hoog) die geïsoleerd dient geworden vanaf de buitenzijde. Het is een steensmuur zonder spouw of isolatie.

Rollagen voorzien van aluminium bekleding

De oppervlakte van de rollagen van de buitengevel, die bekleed moet worden met aluminium, is meer dan 100 m². Ik zou graag een offerte per m2 willen ontvangen, voor de aluminium bekleding.

Woning slempen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Voor een opdrachtgever moet ik een vrijstaand huis laten slempen en hiervoor een stelpost per m² doorgeven . Is het mogelijk om dit in kleur aan te brengen , zo ja wat is de m² prijs ex btw en mocht deze opdrachtgever geinteresseerd zijn of jullie dan een offerte kunnen neerleggen.

Natuursteen monteren op hoge gevel

De werkzaamheden vinden plaats in Eindhoven. Er zit momenteel natuursteen bekleding rond twee kolommen van een groot pand, en tussen dit gedeelte in moet ook weer natuursteen komen van 3 cm dik en 24 meter hoog. De achterconstructie nog onbekend. Ik ben op zoek naar iemand die hier ervaring mee heeft en ook kan mee denken over de bevestiging.

Gevelplinten afwerken met stucwerk

* Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m². * Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande woning dient aan de buitenkant geïsoleerd te worden, liefst afgewerkt met sierpleister in combinatie met sierstrips aan de lint (vanaf maaiveld tot 400 mm boven het maaiveld).

Tuinmuur metselen

Een schuttingmuurtje van 1.50 meter breed en 1.80 meter hoog moet vervangen worden. Nieuwe muurtje moet 3.00 meter breed bij 2.00 meter hoog worden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Schutting metselen met houten panelen

Voor onze tuin wil ik graag een muur laten metselen met houten panelen. De tuin is ongeveer 10-15 meter lang en zo hoog mogelijk als is toegestaan. Het voorste en achterste gedeelte mogen wel een hele muur zijn en er moet een poort in komen.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Wij willen graag weten of en wanneer u een gat kunt boren ten behoeve van het een keuken afzuigkap.