Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, isolatie buitenmuur, gevel reinigen, impregneren buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Enkelsteen buitenmuur, met 2 raampjes en een regenpijp willen we laten isoleren aan de buitenkant. Een klein stukje muur willen we isoleren aan de binnenkant. Oppervlakte ongeveer 12m2 op de eerste verdieping. Na de isolatie willen wij de gevel laten afstucen.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil mijn gevel opnieuw bekleden met keralit. De gevel is 2.5 mtr en hoek op 2.5 mtr lang en max 11 planken hoog

Tuinmuur metselen

Voor een nieuw huis in Endhoven willen we en 15 m lengte en 1.8 m hoogte tuinmuur metselen. Basis materialen(baksteen) gebruiken voor een simpele muur (10 cm dik). Wat zou de prijs zijn voor deze opdracht zijn inclusief materialen, werk, en btw?

Schuurgevel bekleden met onderhoudsvrij kunststof

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die ca. 13 m² gevel van mijn schuur kan bekleden. Het betreft de zijpanelen van het schuindak. Voorkeur qua bekleding: onderhoudsvrij (kunststof?).

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van H 200cm x B 350cm. Materiaal moet gewoon bakstenen zijn. De tuin is te bereiken via een achterom. De huidige schutting die er nu staat kan ik zelf weghalen.

Houten planken vervangen door keralit

Ca 20 planken vervangen door keralit in de nok van een tweetal adressen. Op dit moment zit er hout, maar wij willen een onderhoudsvrije gevel realiseren. Het gaat om de hoek op de foto. De onderstaande schutting kan er uit om eventueel een kleine steiger op te bouwen.

Gevelbekleding vervangen voor hout

Het gaat om het vervangen van 4,5 m2 Keraliet gevelbeplating bij aanbouw, voor houten gevel beplating. Over het soort hout graag nog overleggen en advies. Afvoeren doe ik zelf. Isoleren is niet nodig.

Schutting metselen

Goedendag, ik zou graag een richtprijs willen weten, om een schutting te laten metselen van ongeveer 1.90m hoog en ongeveer 22 meter lang. Het betreft dan een all in prijs.

Metselwerk laten uitvoeren voor een balie

In een nieuwe ontvangstruimte zal een wand geplaatst worden, deze wand is 2,5m hoog en 3,7m breedt, de diepte van de wand is circa 10cm. De wand hoeft niet geïsoleerd te worden, het is enkel een wand om achter de balie te plaatsen waar vervolgens een plantenwand op bevestigd zal worden. Mocht het mogelijk zijn is het ook van belang dat de wand afgewerkt is en dus sausklaar is. De muur is op de afbeelding achter de balie te zien. De ondergrond is een betonnen ondervloer, wij luisteren naar u voor de stevigheid of fundering die hiervoor nodig is.

Muur verder dicht metselen

Een schutting bestaat nu voor een deel uit muur en een deel hout, hiervan zou ik graag de hout delen vervangen voor metselwerk. De houten stukken zijn 3 x 203 cm en 1 x 147 cm, hoogte 115 cm. Een pilaar heeft een paar breukjes, dit zou ik graag laten repareren. Het opmetselen zou via de straatkant moeten gebeuren (ik heb een hoekhuis), want aan de andere kant zit een strook bamboe, waardoor u er niet bij kunt. Alvast dank.

Werzalit vervangen

De lage kant boven de garage (8 stroken) met een afmeting van 8500 x 1070 mm, moet vervangen worden. Kleur ral 9016 Wit). Eventueel ook voorzijde van het huis = 13,6 m2 met 1 kozijn er in ; gevel spits toelopend.

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie en dichtmetselen

Bij de achtergevel van mijn woning moet de spouwmuur worden schoongemaakt dit ivm vochtdoorslag naar binnen. Bij de inspectie van de spouwmuur(voor spouwmuurisolatie) werd ook duidelijk dat de spouwmuur erg vervuild is. Deze mag worden schoongemaakt en daarna opnieuw worden dicht gemetseld. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer een halve meter breed tot 40 centimeter hoog. De spouwmuur is goed bereikbaar.

Gemetselde tuinmuur herstellen

Herstellen barst in de buitenhoek van een gemetselde tuinmuur. Zie foto voor details van de situatie.

Metselen

Ik heb een aanbouw laten plaatsen en de buitenmuur moet gemetseld worden. Hij is al voor een klein deel gemetseld maar mijn metselaar is ziek geworden. Ik wil alleen weten wat de kosten hiervan zijn en hoe lang je er mee bezig bent. 3 bij 5,80 uitbouw, midden een schuifpui en links en recht twee kleine raampjes. Materiaal is er, dus alleen het metselen en hoe lang dit zal duren.

Voegwerk herstellen

Herstellen van het voegwerk van mijn spouwmuur, tevens herstellen van een stukje metselwerk (vlak van ongeveer 2,5 x 1,5m) Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Schoorsteenafdichting, loodslab vervangen en voegen herstellen

De loodslab afdichting naar het dak lekt. Graag offerte voor reparatie of vervanging. Ook voor opnieuw voegen schoorsteen. Schoorsteen bevindt zich op ca. 6 meter hoogte. Zie foto's

Metselen en gevel doorbreken inclusief plaatsen balken

Ik wil graag een aanbouw plaatsen van 2,3 diep en 5,65 breed. Bouwtekening aanwezig. Gaat voornamelijk om het metselwerk, stutten gevel en plaatsen stalen balk.

Fundering herstel aan gevel

Ons woonhuis in Eindhoven vertoont steeds grotere scheuren in buiten- en binnenmuur. De gevel is op de hoek aan het verzakken. Kunt u ons helpen met een dergelijke renovatie en een offerte hiervoor maken?

Pui met openslaande deuren vervangen en aanpassen metselwerk

Aan de achterkant van ons huis willen we nieuwe kozijnen laten plaatsen. Het kozijn beneden heeft 2 tuindeuren, maar is slechts 220cm hoog, terwijl het plafond 280cm hoog is. We willen het nieuwe kozijn dan ook liefst verhogen naar 250cm hoog - daarvoor moet natuurlijk de pui worden aangepast. De latei moet hoger worden gelegd en de authentieke jaren 30 muur/metselwerk moet daarop worden aangepast, met hergebruik van de bestaande bakstenen (vereiste!). Een nauwkeurig klusje dus. Graag ontvangen wij offertes hiervoor. Alvast bedankt.

Gevelbekleding van verduurzaamd zacht hout aanbrengen

Ik zou graag gevelbekleding van verduurzaamd zacht hout boven de schuifpui willen laten aanbrengen over een stuk van 12 meter lang 1,5 meter hoog. Eerst zat er kunststof gevelbekleding op de gevel ,dit is er nu af. We hebben nog een bekisting boven de pui, mogelijk dat dit vervangen moet worden. Verder willen we het ook geïsoleerd. Over het soort isolatie materiaal willen we advies. Het is een bungalow woning, op de begane grond en een steiger plaatsen is mogelijk. Rond mei graag beginnen.

Gevelpanelen/gevelbekleding installatie

Renovatie van de eerste verdieping, namelijk de vervanging van oude gevelpanelen ( wit kleur). Het gaat om ongeveer 5 x 3 meter. Het is de bedoeling dat hier Kunststof platen terug komen.

Metselwerk muur laten uitvoeren incl graven en fundering

15 meter muur metselen tussen 2 nieuwbouwkavels in de maand Mei (verwachte oplevering) met: - inclusief graafwerk voor fundering - inclusief fundering storten (heien/poeren niet nodig) - eensteens muur metselen circa 15 meter breed en circa 2 meter hoog - met Aberson steen artikelnr 15N328 (offerte aanwezig: 625 euro per 1000 stenen) - met doorstrijkmortel M-10 type A/B 5001 - over de volle breedte van de kavelgrens, circa 15 meter - hoogte gelijk met de muren van de zijkant kavels - bovenkant muur hetzelfde afwerken als op de zijgrens (n.t.b.)

Het verwijderen van een verflaag van de gevel

In verband met garantie op de spouwmuur na-isolatie moet de verflaag van de buitenmuur worden verwijderd. 6 x 6 x 3 zijn de afmetingen ongeveer.

Stuk van de gevel renoveren

Op voorgevel op de houten constructie zitten nu tegeltjes maar die vallen er deels steeds af. De resterende tegeltjes moeten eraf getikt worden en dan moet er een hpl plaat op gelijmd worden van ongeveer 120 breed x 240 hoog. De bovenste ongeveer 30 cm zijn in plaats van 120 ongeveer 150 cm breed.

Isolatieplaten stucen

Ik wil de isolatieplaten op mijn gevel laten stucen. Ik weet niet precies wat de oppervlakte is. Het zit tegen de 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.