Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor adviesgesprek met gevelspecialist:

Adviesgesprek met gevelspecialist

Ik ben opzoek naar een specialist die kan komen kijken of mijn gevel na geïsoleerd kan worden. Daarnaast wil ik weten wat het rendement hiervan is of gaat zijn. Het gaat om een woning uit 1987 met een oppervlakte van ongeveer 80m2. Mocht dit advies positief zijn is er zicht op uitvoering.
Onze klant uit Drunen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor adviesgesprek met gevelspecialist uit heel Nederland:

Isoleren van ons dak conform subsidieregeling

Grove berekening van ons komt uit op een dak van 320 m2. Wij zijn bezig met zonnepanelen, zonneboiler en spouwmuur isolatie. Voor het einde van dit jaar zullen deze werkzaamheden starten. Dus graag op heel korte termijn een adviesgesprek/offerte. Het is een boerderij waar we met 2 gezinnen in wonen. Het liefst hebben wij dus isolatie, waarbij het dak zo min mogelijk omhoog gaat. Maar wellicht hebben de buren ook interesse om mee te doen.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer vernieuwen. Badkamer ongeveer 2 x 3 meter. Vernieuwen: inloopdouche of lage douchebak plaatsen, we willen tegels op vloer & wanden (vochtbestendige voegen), nieuwe badkamermeubel, badkraan plaatsen, leidingencheck, handhaven bestaand bad & toilet (wel nieuw tegelwerk). In principe eigen inkoop tegels en badkamermeubel. Eventueel anders op basis van nader adviesgesprek.

Diverse bomen kappen rondom bungalow

Wij hebben per 1 juni 2018 een bungalow in het bos gekocht. Nu staan er diverse grote bomen rondom het huis die overhellen richting de woning. We hebben ook een schrijven van de gemeente Eersel ontvangen dat er een kever huist in de naaldbomen in het bos die zorgt voor ziekte. De gemeente kapt op hun grond de naaldbomen. Nu willen wij graan de bomen laten kappen. Het zal zeker gaan om 10 bomen. De verzekering zal dit hoogstwaarschijnlijk vergoeden vanwege het preventieve karakter. Kunt u eens langskomen voor een adviesgesprek en om de situatie te beoordelen en te bespreken hoe eea verloopt? We zouden dan graag ook een offerte of indicatie krijgen van de kosten.

Green smart boiler installeren

Mijn vrouw en ik wonen in een geïsoleerde 2 onder éénkap woning uit '92 met een woonoppervlak van circa 130 m2. En omdat het huidige huurcontract met een huur-cv ketel in maart 2019 afloopt oriënteren wij ons op de toekomstige situatie. Wij denken dat een zogenaamde Green Smart Boiler, mogelijk in combinatie met de dan in privé overgenomen, maar afgeschreven cv voor ons een goede en ook financieel aantrekkelijke oplossing zou zijn. Dit omdat wij reeds zonnepanelen, met een ruime overcapaciteit hebben en er ook recent een vloerverwarming is aangelegd. Nu weten wij ook dat er verschillende oplossingen mogelijk zijn en omdat wij niet voldoende kennis bezitten om de materie goed in te schatten, vragen wij om een offerte / adviesgesprek. Een offerte / adviesgesprek waarin in eerste instantie de alternatieve oplossingen naast elkaar worden gelegd. De voorkeur op dit moment gaat overigens uit naar een Itho Daalderop. Misschien hebt u hiervoor mogelijkheden?

Groepenkast vervangen en keukengroep maken

Oude groepenkast vervangen en nieuwe keukengroep aanleggen. De huidige inductiekookplaat is nu aangesloten op 1 fase en wij willen kijken naar de mogelijkheden voor 2 fase stroom. Adviesgesprek wenselijk om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Kruipruimte van vloerisolatie voorzien

Wij willen onze vloer/kruipruimte laten isoleren en mogelijk ook de spouwmuur. Graag willen we een vrijblijvend adviesgesprek hiervoor aanvragen.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Echter wil ik wat wat hulp wat betreft afmeting en benodigdheden. De klant wil graag dat er een offerte laten maken op basis van een eerste bezoek. De klant verwacht dat dit adviesgesprek gratis is.

Leidingwerk en keuken aanpassen

Graag willen we eerst een adviesgesprek/offerte, vanwege kosten en vergelijken aanbieders. In de keuken hebben we nu een binnenkraan en een leiding lopen naar de buitenkraan. We willen een inbouw-vaatwasser gaan kopen, maar eerst moeten alle aan- en afvoerleidingen verlegd/aangelegd worden en de keukenkastjes aangepast worden. Hierbij willen we ook graag advies waar we het beste de vaatwasser kunnen plaatsen, alsmede een vervolgafspraak waarbij de vaatwasser geplaatst/afgewerkt wordt. Belangrijkste werkzaamheden: 1. Adviesgesprek. 2. Waterleidingen (aan/afvoer) verleggen/plaatsen voor gebruik binnenkraan, buitenkraan en vaatwasser. 3. Aanpassen van keukenkastjes voor plaatsing vaatwasser. 4. Plaatsen vaatwasser inclusief afwerking. Graag binnen nu en een maand.

Uitbouw vervangen door gefundeerde uitbouw

Wij hebben achter onze tussenwoning een aangebouwde stenen bijkeuken van 5 x 2 meter, die rust op een betonnen plaat die op het zand ligt. Het is in de bijkeuken altijd erg koud en we moeten flink stoken om het daar warm te houden. We overwegen nu om die bijkeuken te laten afbreken en te laten vervangen door een goed gefundeerde houten uitbouw van 4 x 2 meter met 1 klein raam en hergebruik van de bestaande deur. Er is hier veengrond, het huis is onderheid en heeft een betonnen kruipruimte. We zijn ons hierop aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen graag een adviesgesprek en prijsindicatie.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Op 16 december gaan wij verhuizen naar een door ons gekochte bovenwoning met 2 woonlagen en daarboven een grote zolder. Op dit moment is er een vlizotrap naar die zolder op een heel onlogische plek. Wij willen graag een vaste zoldertrap laten maken als dat mogelijk is. Er is een houten zoldervloer. We maken graag in de week van 19 december een afspraak voor een kennismakings- en adviesgesprek. We bespreken dan graag onze plannen en de mogelijkheden en de kosten daarvan.