Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor achtergevel aanpassen:

Achtergevel aanpassen

Bestaande achtergevel met een groot raam (2.5 meter meter lang) en een deur met klein raam willen wij veranderd hebben in een achtergevel met een schuifpui (2.5 meter lang). Op de plek van het grote raam komt de schuifpui en waar de deur zit, willen wij dan een raam hebben boven aanrecht niveau en de rest opgemetseld. Materialen geleverd door aannemer als kozijn en schuifpui in graag overleg. De achtergevel is 6 meter breed en +/-2,5 m hoog. Ergens richting zomer willen we met het project starten.
Onze klant uit Drunen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtergevel aanpassen uit heel Nederland:

Grote verbouwing van een woonhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1976. De overdracht daarvan zal plaatsvinden in april 2018. We willen die woning laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de keuken en badkamer. We willen een aanbouw van 3 x 4 meter met een schuifpui van 3 meter en een convectorput voor die schuifpui. Er moet een steunbalk in de achtergevel worden geplaatst. In die aanbouw komt een nieuwe keuken met kookeiland. De benedenverdieping van 60 m² moet een nieuwe tegelvloer krijgen met vloerverwarming. Als het mogelijk is moeten de sleuven in de huidige tegelvloer worden aangebracht, zo niet, dan moet die er uit. We willen een nieuwe badkamer van 2,9 x 2,3 meter, met inbouwtoilet, inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Alle wanden en vloeren moeten betegeld worden. De bestaande garagemuur heeft nu een buitendeur. Er moet een raam worden dichtgemetseld en in de muur moet een binnendeur met kozijn worden geplaatst. Vanuit de aanbouw is dat dan de nieuwe ingang van de garage. Verder alles netjes stuken en elektra, water, riolering en cv aanpassen en verleggen in de aanbouw en badkamer zodat alles netjes aangesloten kan worden. De woning staat op internet met plattegronden. Indien er mensen serieus een prijsopgave willen maken hiervoor graag contact opnemen om onze wensen en vragen te bespreken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.

Puien in de achtergevel vervangen en de gevel aanpassen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. Daarna willen we de woning in 2 maanden gaan/laten verbouwen en per 1 november verhuizen. Wij willen in de achtergevel 2 puien laten vervangen. Een groot raam met daaronder een borstwering moet worden vervangen door een pui met 2 openslaande deuren. De andere pui bestaat uit een kozijn met een deur en daarnaast een ruit met een borstwering. Die pui willen we vervangen door een kozijn met een raam van 1 meter breed zonder borstwering. Het stukje muur tussen beide puien zal vergroot worden van 38 naar 100 cm. Ook moet er aan de rechterzijde van het raam metselwerk buiten en HSB binnen worden geplaatst. Als de huidige eigenaar vakantie houdt, krijg ik de beschikking over de sleutel. Ik kan dan de woning bezoeken met de vakman voor inventarisatie en het opnemen van de maatvoering. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Draagmuur verwijderen en staalconstructie aanpassen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1956 en krijgen daarvan eind september de sleutel. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft nog een dichte keuken. In de voormalige achtergevel is een steunbalk aangebracht en aan beide zijden staat nog een stuk muur. Wij willen die stukken muur laten verwijderen en ook de keukenmuur laten openbreken. De staalconstructie zal daarbij aangepast moeten worden.Een pilaar onder de constructie vinden wij geen probleem. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie, zodat we daarvoor een bouwdepot kunnen aanvragen. Het gaat alleen om de constructieberekening en -tekening, de aanpassing van de bouwkundige constructie en het sloopwerk. De afwerking verzorgen wij zelf.

Gevel aanpassen en kozijn wijzigen

Ik wil een keuken plaatsen tegen de achtergevel. Daarbij moeten de gevel en de kozijnen aangepast worden. Ook leidingwerk en stucwerk.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Achtergevel aanpassen en een nieuwe schuifpui of deuren plaatsen

In de achtergevel van mijn woning zit een groot kozijn, met daarin een tuindeur, een vast en een draaibaar raam. Wij willen die pui laten vervangen door een nieuwe pui maar weten nog niet precies in welke vorm. De maat is ongeveer 350 cm breed en 220 cm hoog. De woning dateert uit 1975 en er is toen een betonnen binnenblad gemetseld. Dat moet ingezaagd worden en er moet metselwerk verwijderd worden en een steunbalk worden aangebracht. We denken aan een schuifpui of harmonicadeuren, maar willen ons laten voorlichten over de mogelijkheden en uitvoeringen in hout, aluminium of kunststof. We nodigen bedrijven graag even uit en ontvangen dan advies en de bijbehorende prijsindicatie.

Aanpassen of vernieuwen achtergevel

Aanpassen van de achtergevel of vernieuwen van de achtergevel. Er moet een nieuw kozijn geplaatst worden en er moet een stuk muur uit. Het kozijn bestaat nu uit twee delen, dit moet 1 geheel worden. Het betreft een achtergevel. Het betreft de begane grond. De achterzijde is niet benaderbaar via een brandgang of iets dergelijks.

Riolering aanpassen en aanbouw maken

Aanbouw op twee bestaande muren (eigen huis en garage. Een aanbouw van van 3 x 3 meter ongeveer, met 1 glaswand en een schuifpui. In de achtergevel zit een schuifpui, die kan blijven zitten. Met een plat dak dat aansluit op het platte dak van de woning. Aan een van de muren zit aan de andere kant verwarming, die kan doorgetrokken worden naar de aanbouw. Er is ook nog een radiator aanwezig. De fundering moet gemaakt worden, die is heel belangrijk: er zit op die plek de riolering met een putje. Dat putje moet verwijderd worden. Dat moet goed gebeuren. Kunt u vooraf een schatting van de kosten geven?

Achtergevel aanpassen en pui repareren

Op dit moment is de afscheiding een complete glaswand. Ik zou een gemetseld muurtje van ongeveer 30/50 cm vanaf de grond willen hebben en daarboven glas (zie foto's huidige toestand). Het muurtje zal ongeveer 1 meter lang moeten worden. Verder zou ik in het woonhuis de rail (zie foto) voor de schuifpui naar de achtertuin willen vervangen. De schuifpui is van aluminium. Deze is versleten en de deur gaat daardoor heel moeilijk open. Het zou mooi zijn als dit uitgevoerd kan worden in de week van 13 t/m 21 augustus. Liever contact opnemen per mail, daar ik overdag telefonisch wat lastig te bereiken ben. Eventueel (hiervoor hoeft hier geen prijs afgegeven te worden) wil ik in overleg ook naar de overkapping van mijn carport kijken om daar verbeteringen in aan te brengen. Ter plaatse te overleggen.