Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Drunen of directe omgeving.

149 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, woning opnieuw laten stucen of metselen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel bekleden met leisteen

Ik heb een gedeelte zijgevel. De ruimte tussen de twee geveldelen is afgetimmerd ( tot aan de nok , waar ook 2 twee ramen zitten ) met Rabat delen die verzonken ( spiegel ) liggen. I.v.m het onderhoud wil ik deze ( duurzaam ) laten bekleden met Leisteen. Daar in mijn omgeving huizen staan de ook bekleed zijn met leisteen zal dit zeker een gepaste en mooie uitstraling brengen.

Aanbouw metselen

Ik zoek een metselaar die een aanbouw kan metselen. Ook van binnen (schoon metselwerk). Oppervlakte bedraagt 95 m2. De klus dient medio januari/begin februari uitgevoerd te worden.

Adviesgesprek met gevelspecialist

Ik ben opzoek naar een specialist die kan komen kijken of mijn gevel na geïsoleerd kan worden. Daarnaast wil ik weten wat het rendement hiervan is of gaat zijn. Het gaat om een woning uit 1987 met een oppervlakte van ongeveer 80m2. Mocht dit advies positief zijn is er zicht op uitvoering.

Gevel pleisteren en cementeren

Er is een deel aangebouwd waarbij de stenen tegen de gevel zijn aangebouwd. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten van cementeren of pleisteren. De oppervlakte zal ongeveer 60 m2 zijn.

Gevelbekleding met gevelisolatie aanbrengen

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². * In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ). * In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb 2 vensters afgedicht binnen en buitenzijde glaswol isolatie gebruikt. Vensters intact gelaten. Buitenzijde van 2.60 x 1.75 meter moet bekleed worden over het watervaste hardhouten multiplex. Wellicht bekleden met rabatdelen of zinkdelen. Onderhoudsvriendelijk materiaal.

Schutting en schuur laten metselen

Wij willen een schuur en schutting laten metselen. Weten wel ongeveer hoe het er uit moet komen te zien. De schuur moet 4 bij 4 m2 worden. De schuur moet 1 verdieping met zolder worden. De schutting moet 8,53 meter lang worden. De tuin kan via de achterkant bereikt worden.

Achtergevel aanpassen

Bestaande achtergevel met een groot raam (2.5 meter meter lang) en een deur met klein raam willen wij veranderd hebben in een achtergevel met een schuifpui (2.5 meter lang). Op de plek van het grote raam komt de schuifpui en waar de deur zit, willen wij dan een raam hebben boven aanrecht niveau en de rest opgemetseld. Materialen geleverd door aannemer als kozijn en schuifpui in graag overleg. De achtergevel is 6 meter breed en +/-2,5 m hoog. Ergens richting zomer willen we met het project starten.

Tuinhuis metselen en schutting metselen

9 meter schutting metselen en tuinhuis 4 x 4 meter met zoldertje metselen

Binnenmuren verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '90. Wij willen onze 1e verdieping opnieuw indelen. Er moeten wat muren worden gesloopt. Daarna willen we 2 nieuwe binnenmuren van cellenbetonblokken laten maken. In 1 wand moet een kozijn met deur worden geplaatst. In een andere muur moet een kozijn met deur worden verwijderd en die opening moet worden gedicht. We willen de klus nog dit jaar laten starten, zodat de wanden en het plafond daarna door de stukadoor kunnen worden afgewerkt voordat we gezinsuitbreiding krijgen. We willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Tuinmuur inclusief fundering metselen

Het metselen van een tuinmuur 6,20 meter lang 2 meter hoog, inclusief fundering. We zorgen zelf dat oude schutting verwijderd is en het graafwerk gedaan is. Bij voorkeur op korte termijn.

Tuinmuur op een fundering metselen

Tuinmuur metselen. Fundering wordt door mijzelf gestort. Ik zorg dat stenen grijpklaar staan. Het is 23 meter. Om de 3 meter verspringt de muur voor de stevigheid, geen kapwerk. Muur wordt niet gevoegd omdat ik een oude uitstraling van het metselwerk wil. Uitvoering in april. In offerte aalstublieft ook aangeven binnen welke termijn de werkzaamheden afgerond worden. Heeft u stelprofielen en een betonmolen?

Impregneren tegen binnentrekkend vocht

De woning is in de woonkamer dusdanig vochtig dat hier iets aan moet gebeuren. Het vocht zit aan de onderzijde van de muur en het trekt omhoog. Ook het dubbelglas beslaat aan de binnenzijde. Wellicht is het impregneren van de wand een oplossing, graag laat ik dit door u nakijken.

Stenen erfafscheiding laten maken

Een muur van 45 meter lang en 2 meter hoog met 1 hoek van 90 graden maken. Half steens muur met beren of op een andere wijze? In ieder geval iets van een fundering maken en stenen en alle andere zaken leveren.

Spouw isoleren en gevel voegen

Ik wil graag een offerte voor voegrenovatie aan de achterkant van mijn rijtjeswoning (uit 1972) en spouwmuurisolatie van de gehele woning.

Voegen in gevel vervangen en impregneren

Ik zou graag een m2 prijs weten voor verwijderen voegen,opnieuw voegen en vervolgens impregneren.

Aluminium gevel laten reinigen

Het is aleminum gevel

Achtergevel opnieuw voegen

Er dient een achtergevel van een hoekwoning opnieuw gevoegd te worden. De oude voegen moeten worden verwijderd, dan opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De achtergevel bestaat voor 60% uit raam.

Gemetselde tuinafscheiding met kolossen ...

Gemetselde tuinafscheiding met kolossen waartussen houten schotten komen van +/- 7 meter.

De stenen van de schoorsteen op het dak ...

De stenen van de schoorsteen op het dak (voor rook afvoer open haard en beluchting badkamer) zijn poreus en zorgen voor lekkage. De schoorsteen dient daarom gesloopt en opnieuw te worden opgemetseld. Waarschijnlijk doen we het sloopwerk zelf, maar als de prijs voor de sloop en afvoer van het puin mee valt, willen we het laten doen. We willen het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren, dus zijn naast prijs ook geinteresseerd in de termijn wanneer de klus kan worden uitgevoerd. Graag prijsopgave inclusief materiaal, hulpmiddelen, materialen, uren, etc. Vanaf Vrijdag 15 mei twee weken op vakantie, dus ik zal begin juni op u reactie reageren.

Schoorsteen is gescheurd en moet ...

Schoorsteen is gescheurd en moet gedeeltelijk nieuw opgemetseld worden