Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur als erfafscheiding maken:

Tuinmuur als erfafscheiding maken

Ik zou graag een indicatie ontvangen voor het metselen van een erfafscheiding. De lengte zal 25 meter moeten worden en 2 meter hoog. Het is 1 rechte muur.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur als erfafscheiding maken uit heel Nederland:

Erfafscheiding op een fundering laten maken

Ik wil een tuinmuur als afscheiding laten metselen inclusief fundering die al is uit gegraven op 50 cm diepte. De lengte is ongeveer 12 meter, maar kan ook 19 meter worden, en 2 meter hoog.

Tuinmuur als erfafscheiding metselen

We zijn bezig om een nieuwe huis te bouwen. Wij overwegen om de erfafscheiding te maken met een tuinmuur. De lengte is ongeveer 40 meter en de hoogte 1.80 meter.

Tuinhuis bouwen en tuinmuur metselen

Ik wil een stenen schuur in de achtertuin met afmetingen (b x l x h) 1,60 x 4,60 x 2,20 meter (totaal = 27,28 m2) met betonfundering met daaraan vast een gemetselde erfafscheiding van 1,80 x 2,5 meter (totaal = 4,5 m2) in de tuin laten metselen.

Tuinmuur metselen

Als erfafscheiding zoeken we een aannemer die een tuinafscheiding kan metselen. Gaat om ongeveer 25 meter lengte en de hoogte 2 meter. Oude steentjes met grote voeg voor landelijke look. Graag ontvangen we uw offerte.

Tuinmuur metselen op de erfafscheiding

Uitbouw muur 7.50 x 2.70 meter met bakstenen en gladde voeg. Halfsteens. Dus ongeveer 16 m2. Materialen al aanwezig.

Muur metselen als erfafscheiding

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1.80 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen; één naar garage (dubbele poort), en één gewone deur. Op moment staat er al een laag, 30 cm hoog, stenen muurtje rond de tuin - vraag is ook of daar op gemetseld mag worden, of dat die eerst verwijderd moet worden. De muur voeren we graag in vergelijkbare steensoort als huis en garage, gebouwd rond 1950.

Gemetselde en gestuukte tuinmuur bouwen van 5 m²

Wij krijgen op 5 september de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar op de erfafscheiding met de buren een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 2,5 meter lang. Er is nog geen fundering aanwezig. We willen een halfsteens muur en die daarna laten voorzien van wit buitenstucwerk. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Enkelsteens tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een enkelsteens tuinmuur inclusief fundering. De lengte zal 4 meter zijn en de hoogte 2.10 meter. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Tuinmuur metselen met oude stenen

Wij willen graag een tuinmuur laten metselen als erfafscheiding. Op dit moment is er nog niets aanwezig. De muur dient gemaakt te worden met oude stenen en de lengte is 25 meter en de hoogte 2.50 meter. Wellicht dient er hiervoor ook een fundering geplaatst te worden.

Tuinmuur metselen op de erfafscheiding

Ik wil een muur bouwen en metselen op de erfafscheiding met de buren. Er is geen fundering aanwezig en de ondergrond is zandgrond. De muur moet ongeveer 3.50 meter breed en rond de 2 meter hoog worden maar als het aan kosten scheelt mag de muur 1.20 meter hoog zijn.

Partners

Partners van Casius